Sivilceli Ciltler Sivilceye 1 ayda kesin ama kesin çözüm denendi

• Konu Sahibi Konu Sahibi redl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
öncelikle bunun nemenem bi dert olduğunu benden başaka kimse bilemez
çözümü 2 liralıl bi çay ve kabak çekirdeği şaka gibideilmi
bende zoriatin mi ne yanlış yazmış olabilrim ondan son anda kılpayı kurtuldum
gülben ergenin programına çıkan bi aktar ver bay onu tesadüf eseri dinlerken
dedim bende deneyim ve kızlar allahım inşallah denersiniz
.sivilceler kuruyo ama oyle yüzü geren bi kuruluk değil süper ötesi bi nemlilikle veriyo
.siyah noktolar içten kapanıyo
.gözenk kalmıyo ortada ve bu dedşklerimi fazlasıyla yapyo
çuha çiçeği çayı yanında 40 yda 50 tane kabak çekirdeğiyle yiyince of
günden güne nemlenen bi cilt oluyo bu çayı internette araştırdıgğmda çinkoyla alındığnda sivilceleri yok ettiğini
yazıyodu hakkatende sivilceli nemlendiricilern içinde hep zinca yanı çinko elemnti var yanı doğru
o ilcı lütfen ama lütfen kullanmyın ve türevlerini ilaç yurt dışında yasaklanmış ve kullananların 5 yıl çocuk yapmalrına
izin verilmiyomuş düşünün gayrı nasıl kurutuyo içmizi ve ayrıca kullandıktan sonra 1 2 yıl sivilce yok sonra
tekrar hortluyolar arkadaşım kullandı ondan biliyorum umarın bunu okur ve yaparsınız sivilce piskolojıisini çoooooook iyi bilrm
ve herkes cillop gibi cilttle dolaşırken se böyle fodoten pudrnın arkasına saklarsın yüzünü ve söylemeyi unuttum bi artı olarak
inanlılmaz bi parlaklık veriyo ama öyle yağlı bi parlaklık değil sağlıklı bi cilt paralaklığı ve ya salgısı inanılmaz ama
iananılmaz azalıyo inşallah deneyin 1ay sabredin bir ay sonra yüzdeki etkisini görceksiniz

canım çayı aldım ama nasıl demliyicem acaba yaprakları bardağa koyup üzerine kaynar sumu dökücez yoksa demliğe koyup üzerine su kuyup kaynatıp sonramı içicez sen nasıl yapıyorsun

kabak çekirdeğinde çinko çok olduğu için dr da öneriyor bunu.
çinko cildi yeniler sivilcelere ve yağdengesine iyidir..
biotin ve çinkoyu bir arada tüketirseniz mesela tırnaklarınızda kırılmaz.

canım çayı aldım ama nasıl demliyicem acaba yaprakları bardağa koyup üzerine kaynar sumu dökücez yoksa demliğe koyup üzerine su kuyup kaynatıp sonramı içicez sen nasıl yapıyorsun

canım ben şöyle yapıyorum cezvede suyu kaynatıyom sonra çuhayı cezveyi baoşaltmadan şöyle bi tutam cezvye koyuyorum
cam çay tabağnı kapatıp demlemeye bırakıyorum bak mesela ben ara öğün yaptım için içne berdağa koyarken içine kuru üzüm biraz mürdüm erği
koyuyorum hem tatlı oluyo hemde zevkli

canım ben şöyle yapıyorum cezvede suyu kaynatıyom sonra çuhayı cezveyi baoşaltmadan şöyle bi tutam cezvye koyuyorum
cam çay tabağnı kapatıp demlemeye bırakıyorum bak mesela ben ara öğün yaptım için içne berdağa koyarken içine kuru üzüm biraz mürdüm erği

zahmetli iş ya akşam anca vakit bulabilyrm :D ben suyu kaynatıyorm sonra bardağa çiçeği koyuyorum üstüne suyu koyup bekliyom 10 dk içiym ama çayı buz dolabındamı saklasam acaba kelebeklenme ihtimali var galiba ama ben günde 2 defa içiyrm bi sabah kahvaltıdan 10-20 dk snra felan bide gece kabak çekirdeyiyle içiyrm sabah kabak çekirdeği olmdn içiyrm inş. faydası olur canım

canım bide bu çayın bir yan etkisi yok değilmi ben zayıfım bide iyice zayıflatmaz inş.

ilk defa böyle bi çay duyuyorum aktardan alıcam ama çekirdek sivilce yapar die biliyodum

kızlar kusura bakmayın iş güç çooooook yoğunum giremiyom forma
yok valla çekirdek valla avuç avuç yiyiom hiç bi svilce falan çıkmıyo siz sadece ssabırla
için yerer sonrası geiyo biri sormuş bıarkıncas çıkarmı diye ben ramazan ayı boyunca
içmedim valla hiç sivilce çıkmadı ama öyle cips faln yemedim zaten sevmemde yani çıkmıyo deyip abur cubur yemedim

Son düzenleme:
kızlar meraba :) ben de roaacutane kullanıp da sonrasında tekrar sivilcesi çıkanlardanım. çuha çiçeği çayını içip de sivilcelerden kurtulan baska kişiler varsa yazabilir mi?

izledigin hangi doktor acabaaa cnmm bu yöntem basit ya evde kabak çekirdegi hemen yiyorummm

canımm bugun aldım cuha ciceğini sanırım ıçten temızlemekk daha ıyı olacak cunku krem falan hepsı hıkaye gecmıyo bıturlu aksam denıcemm bakalımm umarım ıse yararr

ya doktor değlde bi aktardı ayhan ercan isimli ben nerdeysee başlıyalı baya oldu ve şuan hiç sivilce yok ama
kabak çekirdeğini fazla kaçırmayın çunkü fazlası lilo yapıyo o yüzden benden size tavsiye ara öğün yapın beş çayı gibi
yanına 4_5 tanae badem onunda çinko su çokayrıca çınko ciltin en değerli besiniymiş bunu anladım 2 tane kuru kayısı oh akşama kadr güzel bi tokluk ayrıca ben ilaca karşı değilim
ama onuda kullandıktan ve bittikten sonra tekrar çıkıyo su götürmez bi gerçek ben sadece bende hiç ummuyodum ama sivilceler gitt
yüzüm inanılmaz nemlendi yani ilacın garantisi yok eksileride çok

sadece biraz sabır 1 ay sasbredin sonra 2 ayın sonunda siz bile inanmcaksınız cildinize

sadece biraz sabır 1 ay sasbredin sonra 2 ayın sonunda siz bile inanmcaksınız cildinize

iki kere yedim yanına da çay içtimmm bidahaki yicemm bademle beraber....cnm hergün mü yoksa kaç günde yicezz

iki kere yedim yanına da çay içtimmm bidahaki yicemm bademle beraber....cnm hergün mü yoksa kaç günde yicezz

canım ben sadece günde 1 defa içiyorum ben artık nemlendirmesi için içyorum çok iyi nem veriyo
onun için sadece bi defa içsen çok yeterli fazal içip hemen geçer mantığını dünmeyin

ben unutmuşum bile bunu :26: faydalı olduğuna inanıyorum diyebilirim sadece :) aslında yapmak lazım
ben bi akrabamdan bi tarif duydum onunla kurtuldum sivilceden ama izler kalmış sivilceler bi geçsin de dert etmem o kadarını diyordum dert ediliyormuş :)
benim sivilceler baya koca kocaydı merak eden olur diye onu da yazayım
instant maya (toz)
oksijenli su (eczaneden alınıyor)
asprin
bu kadarcık :) bir asprini ezip üzerine maya ve oksijenli su döküyoruz karıştırıp temizlediğimiz yüzümüze sürüyoruz. 15-20 dk bekletip yıkıyoruz. yengemin bana söylediği 10 gün art arda yap 10 gün dinlendir böyle 3 set şeklinde yap demişti ama 10 gün devamlı yapmama gerek kalmadı hemen etkisini gösteriyor. şimdi stresten bi tane daha çıktı yaptım yine yüzümde :) ama öyle sürekli sürekli yapmama gerek kalmadı. tarif vermeyi pek beceremedim ama faydasını gördüm işinize yarar inşallah. benim sivilceler baya iltihaplı kocaman çıkıyorlardı bana bile faydası olduysa herkese olur heralde :)
çayın ve içten temizleyen herşeyin çok etkili olduğuna inanıyorum bu arada izler için maydanozla limonu robotta çekip her sabah içmeyi düşünüyorum bakalım üşenmeden yapabilirsem :)

ben yaklaşık bir aydır günde 2 defa içiyorum, ama henüz bi sonuç alamadım gerci 1 hafta sonuç almak için erken bi süreç. ben gelişmelerden sizi haberdar ederim arkadaslar :)

Back
X