Sivilceli Ciltler Sivilceye 1 ayda kesin ama kesin çözüm denendi

• Konu Sahibi Konu Sahibi redl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım merhaba.
rica etsem eski halinle yeni halinin fotoğraflarını yollar mısın özel mesaj ile?
bana güven lütfen art niyetli olarak istemiyorum.
sivilce ve sivilce lekelerinden dolayı inan çok sıkıntılıyım.
ve merak ediyorum gerçekten etkili olur mu diye..
yarından itibaren kullanmaya başlayacağım söylediklerini

Canım meraba :) benim cok aktif Bi sivilcem yok aslında roaccutane tedavim 3 ay once bitti ama hala iltihapli 4-5 sivilce fln cikiyo. Ben bu cayı kullanali 10 gün fln oldu ama psikolojik mı bilmiyorum ama sivilcelerim söndü gitti, cildimde bi parlaklık var yani enazindan zararını görmedim cayın devam etmeyi dusunuyorum buyuzden.

öncelikle bunun nemenem bi dert olduğunu benden başaka kimse bilemez
çözümü 2 liralıl bi çay ve kabak çekirdeği şaka gibideilmi
bende zoriatin mi ne yanlış yazmış olabilrim ondan son anda kılpayı kurtuldum
gülben ergenin programına çıkan bi aktar ver bay onu tesadüf eseri dinlerken
dedim bende deneyim ve kızlar allahım inşallah denersiniz
.sivilceler kuruyo ama oyle yüzü geren bi kuruluk değil süper ötesi bi nemlilikle veriyo
.siyah noktolar içten kapanıyo
.gözenk kalmıyo ortada ve bu dedşklerimi fazlasıyla yapyo
çuha çiçeği çayı yanında 40 yda 50 tane kabak çekirdeğiyle yiyince of
günden güne nemlenen bi cilt oluyo bu çayı internette araştırdıgğmda çinkoyla alındığnda sivilceleri yok ettiğini
yazıyodu hakkatende sivilceli nemlendiricilern içinde hep zinca yanı çinko elemnti var yanı doğru
o ilcı lütfen ama lütfen kullanmyın ve türevlerini ilaç yurt dışında yasaklanmış ve kullananların 5 yıl çocuk yapmalrına
izin verilmiyomuş düşünün gayrı nasıl kurutuyo içmizi ve ayrıca kullandıktan sonra 1 2 yıl sivilce yok sonra
tekrar hortluyolar arkadaşım kullandı ondan biliyorum umarın bunu okur ve yaparsınız sivilce piskolojıisini çoooooook iyi bilrm
ve herkes cillop gibi cilttle dolaşırken se böyle fodoten pudrnın arkasına saklarsın yüzünü ve söylemeyi unuttum bi artı olarak
inanlılmaz bi parlaklık veriyo ama öyle yağlı bi parlaklık değil sağlıklı bi cilt paralaklığı ve ya salgısı inanılmaz ama
iananılmaz azalıyo inşallah deneyin 1ay sabredin bir ay sonra yüzdeki etkisini görceksiniz

kızlar 3 sene önce roaccutane kullandım sivilcelerim eskisinden daha güçlü bir şekilde geri döndü üstelik izde kalıyor. Denemedğim ilaç krem kalmadı geçmiyor. Cildiyete her gidişimde tekrar roaccutane başlayalım diyo doktorlar ama güzellik uğruna bu kadar zararlı bi ilaca tekrar başlamak istemiyorum Çuha çiçeği çayı ve kabak çekirdeği denemeye değer. En azından doğal kızlar deneyelim ve diğer arkadaşlarla burdan paylaşalım. Ben haftasonu aktardan alıcam bakalım.

Bende en kısa zamanda alıp denicem, sonuçları paylaşırım... Bakalım çok merak ettim yıllardır kurtulamadım bi... Ergenlikte çekmedim sivilceden bu yaşta çekiyorum (yaş 26)

Bende uzun zaman sivilce sorunlarıyla mücadele ettim fakat ne yaparsam yapayım geçmedi yüzüm delik deşik kötü bir şekilde dolaştım durdum roaccutane kullanmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum eğer kremler jeller geçirmediyse bu ilaç son çareniz kızlar içeriği aynı olduğu için yazdım umarım faydalı olur
hatta online yardımlaşma platformu açılmış göz atın derim Acnegen, roaccutane,aknetrent,zoretanin yardım

ya şaka mı bu?? çay iç yanına çekirdek ye sivilce geçsin.. geyik yapıosunuz herhalde? =)

kızlar var mı başka deneyen ve sonuç alanlar? bende dün başladım uygulamaya. en azından ilaç değil ve doğal bir yöntem ve mantıklı da geldi bana. inş sonuç alınır. ama deneyimlerinizi paylaşın lütfen :16:

sivilcenin asıl çözümü içten olmalı aslında mantıklı gibi kabak çekirdeği değilde sadece çay denenebilir sonuçta bitkisel bir şey deneyen arkadaşlar yorumlarını yazsın lütfen

evet ben başlayalı bir hafta oldu ve dekolte bölgemdeki sivilce lekelerinde gözle görülür bir azalma oldu. dıştan bir çok şey denedim ama başarısız oldu. inş 1 ay sonunda tamamen geçer. tavsiye edenden Allah razı olsun :16:

kızlar merhaba bende 2 yıl önce kullandım roactane şimdi tekrar sivilce sorunum var cildim çok yağlı özellikle burnumun üstü çok yağlı nişanlım dalga geçiyor hep bebeksi cildin olsun diye:) şu çayı deniycem bi başka çözümleri olan da var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

evet ben başlayalı bir hafta oldu ve dekolte bölgemdeki sivilce lekelerinde gözle görülür bir azalma oldu. dıştan bir çok şey denedim ama başarısız oldu. inş 1 ay sonunda tamamen geçer. tavsiye edenden Allah razı olsun :16:

ay canım çoooook sevindim sen 1 ayın sonunda ve 2 aya geçinceki ciltteki düzelmeyi ve sağlıklı parlamayı görünce inan bana daha cildin güzelleşecek sen yeter ki iç cilt mükemmel nemleniyor tabi bunlar hemen 1 haftada ol muyor etkileri 1 ayın sonunda ortaya çıkyo inşallah herkese iyi gelir ama bu çayı içiyoruz diye kola cips çikolata yemeyin lütfeeeennnnnnn

Ben de bu çayı içmeye başladım bu gün 5.gün. inşallah düzelir sivicelerim sabah akşam temizleme jelleriyle yüzümü yıkıyorum 2 kere doktora gittim verdiği ilaçlaar hiç etki etmedi .siyah noktalarma maskeyle arada bir buhar banyosu yapıyorum hala biraz siyah noktalarım var ama hep gözenneklerim kaldı inşallah bu çay hepsini düzeltir.

Bende başlayacağım bugün :)

Arkadaşlarrrrrrr!!! ben bu çay ve kabak çekirdeğine başlayalı tam 10 gün oldu ve inanılmaz memnunum bu formülü bizimle paylaşan arkadaşa çook tşk ediyorumm Allah razı olsun canım... ben yaklaşık 3 yıldır ciddi anlamda akne ve sivilce sorunuyla karşı karşıyaydım ve gitmediğim doktor ve kullanmadığım tonik ve cilt ürünleri kalmadı ama hiç biri işe yaramamıştı. geçenlerde kuzenim bu siteyi tavsiye etti ve ilk baktığım bölüm cilt bakımıydı :)) ve bu topiği gördüm uygulamaya başladım sonuçta bitkisel bi şey zararı olmaz diye ve resmen cildim parladı sivilceler yok oldu :) buarada size tavsiyem bu çay ve kabak çekirdeği ile birlikte bol bol su için ben günde 3 litre su içtim çayla beraber gerçekten su cilde inanılmaz bir güzellik veriyor :) umarm bu şekilde devam eder cildim çevremdekiler şok oldu uzun zaman sonra ilk kez yüzümde sivilce yokken görüyorlar beni :) deneyim bişey kaybetmezsiniz inanın :)

Arkadaşlarrrrrrr!!! ben bu çay ve kabak çekirdeğine başlayalı tam 10 gün oldu ve inanılmaz memnunum bu formülü bizimle paylaşan arkadaşa çook tşk ediyorumm Allah razı olsun canım... ben yaklaşık 3 yıldır ciddi anlamda akne ve sivilce sorunuyla karşı karşıyaydım ve gitmediğim doktor ve kullanmadığım tonik ve cilt ürünleri kalmadı ama hiç biri işe yaramamıştı. geçenlerde kuzenim bu siteyi tavsiye etti ve ilk baktığım bölüm cilt bakımıydı :)) ve bu topiği gördüm uygulamaya başladım sonuçta bitkisel bi şey zararı olmaz diye ve resmen cildim parladı sivilceler yok oldu :) buarada size tavsiyem bu çay ve kabak çekirdeği ile birlikte bol bol su için ben günde 3 litre su içtim çayla beraber gerçekten su cilde inanılmaz bir güzellik veriyor :) umarm bu şekilde devam eder cildim çevremdekiler şok oldu uzun zaman sonra ilk kez yüzümde sivilce yokken görüyorlar beni :) deneyim bişey kaybetmezsiniz inanın :)

ay canım canım inan çok sevindim konuyu açan benim iyiki iyi yorumlarını paylaşmışşın umarım bu yorumları okuyanlar olur ve onlarda kullanır sende daha çabuk cevap vermiş evet cilde inanılmaz bi parlaklık veriyo eğer kabak çekirdeğini biraz değiştirmek istersen sana tavsiyem çayın içine 5 tane kuru erik kat hem çayı iç hemde erikleri ye mutlaka bak nasıl oluyo onun da çinko değeri inanılmaz yüsek tabi atıyom biyere
gitcen vaktın yok çekirdeği tek tek çitleyediğim zaman çooooooooook kolaylık oluyo çoooook iyi bilirim sivilce sorunu bende öyle böyle çıkmazdı beyaz beyaz iltihaplı keşşşşşşşşşkeeeeeeee daha önce bilseydim bu çayı

Son düzenleme:
bende bu çuha çiçeğini aldım bugun şimdide yaptım ama bu çayın içine şeker konuluyo mu

ya bide kına gibi kokuyo.ben yanlış mı aldım bimiyorum.aktara çuha çiçeği dedim verdi ama şüpheliyim yanlış aldım dıye sizinkilerde kına gibi mi kokuyo

Back
X