Siyah akıntı

sHimaRiq_pErY

E♥Y Ömrümün Sahibi
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
342
1
96
36
İstanbul
Kızlar merhaba,

Benim sorunum şu bende adet düzensizliğim var ne zaman olacağımı kestiremiorum bazen 2 ayda bir bazen her ay değişiyor benden siyah bi akıntı geliyor :s aynı zamanda hafif pembe kanda var arada sırada geliyor 3 gündür böyle nedir bu ne yapmam lazım doktora gitmeden önce bi danışayım dedim :( neden böyle oldu :(

Kızlar merhaba,

Benim sorunum şu bende adet düzensizliğim var ne zaman olacağımı kestiremiorum bazen 2 ayda bir bazen her ay değişiyor benden siyah bi akıntı geliyor :s aynı zamanda hafif pembe kanda var arada sırada geliyor 3 gündür böyle nedir bu ne yapmam lazım doktora gitmeden önce bi danışayım dedim :( neden böyle oldu :(

geçmiş olsun, pco'lu musunuz?

canım yeni evlisin galiba bence hemen bir dr görün
bende evlendikten sonra adetim çok değişti
korkutmak istemem ama hala tedavim sürüyor
biz artık ihmal edemeyiz bu tür durumları

of yaa korkuyorum :( bi an önce doktora gitsem ii olacak galiba ama hiç bu sorunu yaşayan yokmu

1. kilolu bir bayan mısınız?
2. kilo vermekte zorlanıyor musunuz?
3. akne-sivilce gibi cilt problemleriniz var mı?
4. göbek üstünde, göğüs uçlarında, yüzde tüylenmeleriniz var mı?
5. saçlarınız dökülüyor mu?
6. tansiyon probleminiz var mı?
7. şekerli gıdalara karşı bir zaafınız var mı?
8. şekerinizin düşük ya da yüksek olduğu hakkında bir fikriniz var mı? ölçtürdünüz mü?

1. kilolu bir bayan mısınız?
2. kilo vermekte zorlanıyor musunuz?
3. akne-sivilce gibi cilt problemleriniz var mı?
4. göbek üstünde, göğüs uçlarında, yüzde tüylenmeleriniz var mı?
5. saçlarınız dökülüyor mu?
6. tansiyon probleminiz var mı?
7. şekerli gıdalara karşı bir zaafınız var mı?
8. şekerinizin düşük ya da yüksek olduğu hakkında bir fikriniz var mı? ölçtürdünüz mü?

1.68 boy 70 kilodaım kil vermek istiyorum ama boğazımı tutmuyorum :52:

bunların hiçbiri yok şekerimi bi kez ölçtürmüştüm ne zaman hatırlamıorum ama normaldi :43:

Kızlar merhaba,

Ben pko'luyum .bu sıkıntıların aynılarını yaşadım. Hemen bır doktora gıt derım :13: gecmış olsun

siyah akıntı çikilota kisti haberciside olabilir canım ama yinede biz nedesek boş sana en güzelini doktor söylicek umarım ciddi bişey yoktur

merhaba

öncelikle son 3 aydır bende aynı sıkıntıları cekiyorum 6 aylık evliyim. daha önce (2005 yada 2006) pko tanısı konmuştu. muayenelerimde kimi zaman kistlerim kayboluyor ultrasonda görünmüyor kimi zaman ise görünüyordu. doktorum hep aynıydı hiç değiştirmedim. ilgi ve alakasından memnunum. en son olduğum muayenelerde bana kistlerini artık göremiyorum demişti. tabi bu dönemde yine adet görme sıkıntım vardı. yumurtalıkların tembel denildi. diane35 kullandım hep, yine devam etmemi istedi. evlendikten hemen sonra giderek bir durumu tekrar gözden geçirmek ve doktor kontrolünde korunmak için ilaç almak istedim. doktorum yine yumurtalıklarında sıkıntı yok. korunmak için diane35 kullanabilirsin dedi. şimdi merak ettiğim bir şey var pko dediğimiz bu hastalıkta iyileşme ve daha sonra tekrar aynı rahatsızlığa yakalanmak olağan mı ?? bunu yaşayan var mı? son 3 aydır adetim çok az geliyor. koyu kahve sanki yapışkan bir yapısı var. ve ben daha önceleri yoğun adet görür 4-5 günde atlatırdım şuanda 8. günümdeyim ve hala damla damla hatta leke leke bile denebilecek akıntım var. böyle bir durum yaşayıp teşhis konulan kimse var mı. adetim biter bitmez gitmeyi düşünüyorum ama bu arada merakımı gidermek istiyorum.

Back
X