benim hikayem roman gibi biraz.hikaye,roman dediğime bakmayın öyle zor günler geçirdim ki!evlendim ben,kısacık bi süre içinde bırakıp gitti eşim beni.psikologla,yeşil reçeteli ilaçlarla kalktım ayağa..davam açıldı çalışmaya başladım vs vs... 1.5 yıl geçti henüz boşanamadım.2 aya kadar tamamen bitecek ama.bende bi huy var bilmem iyi bilmem kötü haberlerde vs bi ölüm,şehit veya yaralı bişey göreyim bakıyorum faceine..bi süre önce bi şehit haberi gördüm mekanı cennet olsun profillerde linki çok dolaştı rahmetlinin.bigün yaşanmışlıklarına bakıyordum ne kadar mutluymuş,bi kaç gün önce yazdıkları verdiği sözler çok üzüldüm..profilinde bi isim dikkatimi çekti değişik bi isimdi profiline bakarken eniştemle arkadaş olduklarını gördüm.o gün bugündür sürekli bakıyorum ekli değil ama herkese açık paylaştığı bişeyler var mı diye.fotoğraflar dışında hiç görmedim sesini bile duymadım..ama öyle değişik bir etkileşim işte.çok merak ediyorum onu nasıl biridir,neler yapar,nasıl yaşar,ne yemek sever,nelerden hoşlanmaz,kıskanç mıdır...ben onunla tanışmak istiyorum ama enişteme veya ablama söyleyerek değil direk onada söyleyemem kim olduğumu.fotoğraf görmeden,ses duymadan sadece tanımak mümkün müdür acaba?tamamen yabancı bi hesap açıp yazsam ona,anlatsam kendimi,bi süre tanısak birbirimizi...dalga geçiyorum sanar mı acaba,cevap verir mi?yada inansa bile sadece 1aylık evlenip ayrılmış birini kabul eder mi?lütfen önce bi boşan vs ahlaksızlıkla suçlayıcı yargılayıcı şeyler yazmayın..ben sadece sevmek sevilmek mutlu olmak istiyorum.