siyah beyaz..roman gibi biraz...

buneo

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
80
20
36
benim hikayem roman gibi biraz.hikaye,roman dediğime bakmayın öyle zor günler geçirdim ki!evlendim ben,kısacık bi süre içinde bırakıp gitti eşim beni.psikologla,yeşil reçeteli ilaçlarla kalktım ayağa..davam açıldı çalışmaya başladım vs vs... 1.5 yıl geçti henüz boşanamadım.2 aya kadar tamamen bitecek ama.bende bi huy var bilmem iyi bilmem kötü haberlerde vs bi ölüm,şehit veya yaralı bişey göreyim bakıyorum faceine..bi süre önce bi şehit haberi gördüm mekanı cennet olsun profillerde linki çok dolaştı rahmetlinin.bigün yaşanmışlıklarına bakıyordum ne kadar mutluymuş,bi kaç gün önce yazdıkları verdiği sözler çok üzüldüm..profilinde bi isim dikkatimi çekti değişik bi isimdi profiline bakarken eniştemle arkadaş olduklarını gördüm.o gün bugündür sürekli bakıyorum ekli değil ama herkese açık paylaştığı bişeyler var mı diye.fotoğraflar dışında hiç görmedim sesini bile duymadım..ama öyle değişik bir etkileşim işte.çok merak ediyorum onu nasıl biridir,neler yapar,nasıl yaşar,ne yemek sever,nelerden hoşlanmaz,kıskanç mıdır...ben onunla tanışmak istiyorum ama enişteme veya ablama söyleyerek değil direk onada söyleyemem kim olduğumu.fotoğraf görmeden,ses duymadan sadece tanımak mümkün müdür acaba?tamamen yabancı bi hesap açıp yazsam ona,anlatsam kendimi,bi süre tanısak birbirimizi...dalga geçiyorum sanar mı acaba,cevap verir mi?yada inansa bile sadece 1aylık evlenip ayrılmış birini kabul eder mi?lütfen önce bi boşan vs ahlaksızlıkla suçlayıcı yargılayıcı şeyler yazmayın..ben sadece sevmek sevilmek mutlu olmak istiyorum.

dıdısının dıdısından birini bulup nasıl tanışabileceksin merak ediyorum,yani sırf facede yazılan bir mesajla,sadece bir isimle o insana nasıl his besleyebiliyorsun,yanlış anlama laf sokma çabasında değilim ama gerçekten benim kafam almıyor.

yanlış kategoride yazmışım sanırım teşekkür ederim :) yook yani eşim beni kaybetti bence yani..1 ay evli kaldık eşim terketti beni boşanmadavamız sürüyor.2 aya kadar tamamen boşanıyoruz..1,5 yıldır davalar harici hiç bir şekilde görüşme olmuyor.aşk,sevgi,özlem hiç bişey yok içimde ona karşı

Sen bosluktasin sanırım o boşluğu da böyle şeylerle doldurmaya çalışıyorsun. Ben başka türlü aciklayamadim bu durumu

Faceden ekleyip konusmak isteyen bi kadini ciddiye alirmi diyemi soruyosun.
Hic sanmam.

Bence sakin sahta bir hesap acmayin sakin ama elbette sevmek sevilmek gunah bisey deil istek doru ama gidilen yol yanlis olur :KK51:

doğru ya eski eşimden beterse...bilmiyorum ki işte bi resimden nasıl etkileniyor insan öyle aşık maşık değilde garip bi şey işte belki tanısam hoşuma gitmeyecek o büyü bozulacak... şapşik doğru söylüyorsun ben gerçek biriyim gerçek amacım sadece tanımak normal zamanda hayatta yapmayacağım bişey ama o böyle bişey düşünemez ya hafiflik gibi algılar ya arkadaşlarının dalga geçtiğini falan sanar sanırım.. vanilyalıkahve boşlukta değilim boşluk doldurmak için hiç tanımadığım birini tanıma çabasına girmek yerine ilgi duyduğunu söyleyen aynı şehirde bulunduğum gördüğüm konuşma fırsatım olan kişileri kabul ederdim.

Anlamadım ben birinden sadece fotoğrafını görerek mi etkilendiniz? Neden sahte hesap açıyorsunuz ki nereye kadar o sahte hesapla konuşabilirsiniz zaten eniştenizin arkadaşıymış

yok artık :KK57: bir şehit haberine bakarken onun arkadaş listesindeki birine geçmek ve onu çok beğenip tanışmak istemek ! çıkıp sokakta ilk önünüze gelenle tanışsanız bundan daha mantıklı bir hareket olur..

madem bu kadar çabuk etkileniyorsunuz bakmayın tanımadığınız profillere :KK51:

Anlamadım ben birinden sadece fotoğrafını görerek mi etkilendiniz? Neden sahte hesap açıyorsunuz ki nereye kadar o sahte hesapla konuşabilirsiniz zaten eniştenizin arkadaşıymış

evet sadece fotoğraflarından etkilendim yorumlarında konuşmaları falan hoşuma gitti..bilmiyorum işte ben ondan o benden emin olana kadar belki.belki hiç konuşmam yazmam büyük ihtimallede öyle olacak gibi.enişteme gidipte onunla beni tanıştırır mısın diyemem ki :KK43:

yok artık :KK57: bir şehit haberine bakarken onun arkadaş listesindeki birine geçmek ve onu çok beğenip tanışmak istemek ! çıkıp sokakta ilk önünüze gelenle tanışsanız bundan daha mantıklı bir hareket olur..

madem bu kadar çabuk etkileniyorsunuz bakmayın tanımadığınız profillere :KK51:

önüme gelen her profili beğeniyorum dememişim farettiyseniz..veya çabuk etkileniyorumda yazmamışım.siz nerden okudunuz bunları?birde eklemek isterim ki yazımı sonuna kadar okuduysanız sizin gibi düşünceleri duymak istemediğimdir..iyi geceler

Bende bakıyorum şehitlerin profiline arkadaşları ne yazmış onlara. Bunda bir şey yok ama fotoğrafla etkilenmek belkide boşluktasınız etkilendiğinizi sanıyorsunuz. Bu arada adama skerse asker eşi, sevgilisi olmak çook zor babamdan biliyorum belirteyim.

önüme gelen her profili beğeniyorum dememişim farettiyseniz..veya çabuk etkileniyorumda yazmamışım.siz nerden okudunuz bunları?birde eklemek isterim ki yazımı sonuna kadar okuduysanız sizin gibi düşünceleri duymak istemediğimdir..iyi geceler

ben de zaten size öyle yazdınız demedim ki, bunlar benim cümlelerim !
yazınızın sonunda yazdığınız şey ise "lütfen önce bi boşan vs ahlaksızlıkla suçlayıcı yargılayıcı şeyler yazmayın.." ama benim yorumumda boşanmanızla ilgili ahlak dersi veren tek bir cümle dahi yok ! banane sizin boşanmanızdan, banane sizin ahlakınızdan ve bu saatten sonra da banane sizin konunuzdan.. size de iyi geceler

Bende bakıyorum şehitlerin profiline arkadaşları ne yazmış onlara. Bunda bir şey yok ama fotoğrafla etkilenmek belkide boşluktasınız etkilendiğinizi sanıyorsunuz. Bu arada adama skerse asker eşi, sevgilisi olmak çook zor babamdan biliyorum belirteyim.

zorluklarını biliyorum..oda asker eniştemde.eski eşimde polisti.aslında ne olduğunu bilmiyorum.yani görüşmek isteyen reel kişilerde var hayatımda ama kimseyi kabul etmedim bu bi farklı oldu işte bilmiyorum boşluk doldurmak istesem gerçek görüşebileceğim insanlarla konuşurum diye düşünüyorum bende kendime anlam veremiyorum aslında

şehit haberinden o şehitin face ine giriyosun..sonra ordan da birini görüon.aa eniştenin arkadaşı..haydaa atilla mayda.ilaçlarına bir süre daha devam derim ben.henüz iyi değilsin gibi.zira ona yaklaşma fikrin bile ilginç.

Yahu bi fotograftan etkilenmeye nasil bu kadar sasirdiniz?
Siz esinizi sevgilinizi ilk gordugunuzde "Allahh o nasil karakter bee" mi dediniz?
Kaşına gozune baktiniz iste, ayni sey.

Arkadasim niye eklemiyorsun?
Ya eski esinden beterse diyen biri olmus.
Ya eski esinden bin kat daha iyiyse diyorum ben de.
Tanimadan nereden bileceksin.
Ekle. Enistenizle de tanisiyormus zaten.
Cok absurt olmaz, olsa da ne olacak ya?
Bence bu kadar tesaduf bosuna degil, sehit haberi goruyorsun, feysine bakiyorsun, arkadaslarindan birini begeniyorsun o da enistenin arkadasi cikiyor.
Nerden nereye.
Ekle, tanisiyor muyuz der o da zaten.
Ordan girersin bir sekilde sohbet muhabbet, olacagi varsa olur yoksa olmaz zaten kaybedecek bi sey var mi?

şehit haberinden o şehitin face ine giriyosun..sonra ordan da birini görüon.aa eniştenin arkadaşı..haydaa atilla mayda.ilaçlarına bir süre daha devam derim ben.henüz iyi değilsin gibi.zira ona yaklaşma fikrin bile ilginç.
Ne kadar kırıcısınız ya.
Gercekten sizin su yazdiginiz sey icin ben utandim.
İnsanlar kalp ve heves kirmaya bu kadar merakli olmamali.

Ne kadar kırıcısınız ya.
Gercekten sizin su yazdiginiz sey icin ben utandim.
İnsanlar kalp ve heves kirmaya bu kadar merakli olmamali.
bu kadar da hayalperest olunmaz ama.böyle konularda cesaret verildiği zaman kötü sonuçlar doğurur.ilaç kullanmış.bir boşlukta ve maalesef olmayacak işe girecek ve burda tekrar konu açacak.netten tanıştım bana şöyle böyle yaptı diye.insaf yahu

X