- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
Gerçekten mi siyahı bile açar diyorsunuz yaniHer ne yaparsan yap biraz yipranir ama bozma moralini benim 1 ay 2 -3 kez saçlarını acmisligim var mavi siyahi bile acıyorum palette renk açıcı kullan üstünde 5-7 tona kadar açar yazıyor bunu saçına her yerine değecek şekilde uygula ve istediğin açıklığa geldiğinde yıka ve arzu ettigin rengi kullan
bence profesyonel bir yardım alEki Görüntüle 1792463 Arkadaşlar size saçım hakkında bir soru sormak istiyorum yardımcı olursanuz sevinirim
Saçlarım bu renkti yani baya açık bir sarıydı
Anlık bir kararla siyaha boyadım ve pişman oldum
İlk başta beyaz sabunla biraz akıtmayı başardım
Yer yer sarılar çıktı saçımd ama bir çok yeri hala simsiyah
Beyaz sabunu bıraktım zira hem artık akmıyor hem de sabun saçımı çok kurutuyor
Saçımı açsam bi kerede eski halini alacak olsa açarım ama öyle olmayacağı aylarca üst üste açmam gerekeceği belli yani yıpratıcı bir süreç olacak
Size sorum boyayı komple akıtma şansım var mı, watsons'da falan bıya akıtıcı ürünler satılıyor bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz ya da saçımı eskş halime döndürebilmemin en sağlıklı yolu nedir neyi önerirsiniz ?
o çok kafama yatmadı ya aşamalı açtığı için 10 defa bile yapmak gelebilir her birinde yarım kutu vitamin kullansam 100 tl :/C vitamini ile eski haline gelir diye düşünüyorum. Hâla geç olmadığı için
Ben siyah saçlıyken denemiştim iki kerede açıldı. Saçlarımın açıcılı haline kadar aktı boya. Sonra da kumral yapmıştım. Şimdi sizin de yeni ya boyalar, akar diye düşünmüştümo çok kafama yatmadı ya aşamalı açtığı için 10 defa bile yapmak gelebilir her birinde yarım kutu vitamin kullansam 100 tl :/
Bende siyah boyadım pişman olsun sabunla yıkayıp akıttım ama seninki kadar açık değildiEki Görüntüle 1792463 Arkadaşlar size saçım hakkında bir soru sormak istiyorum yardımcı olursanuz sevinirim
Saçlarım bu renkti yani baya açık bir sarıydı
Anlık bir kararla siyaha boyadım ve pişman oldum
İlk başta beyaz sabunla biraz akıtmayı başardım
Yer yer sarılar çıktı saçımd ama bir çok yeri hala simsiyah
Beyaz sabunu bıraktım zira hem artık akmıyor hem de sabun saçımı çok kurutuyor
Saçımı açsam bi kerede eski halini alacak olsa açarım ama öyle olmayacağı aylarca üst üste açmam gerekeceği belli yani yıpratıcı bir süreç olacak
Size sorum boyayı komple akıtma şansım var mı, watsons'da falan bıya akıtıcı ürünler satılıyor bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz ya da saçımı eskş halime döndürebilmemin en sağlıklı yolu nedir neyi önerirsiniz ?
Şu an saçının boyasının bir kısmını akıtmayı başardıysan tutabilir bence. Ama siyahtan dönmek inanılmaz yıpratıcı bir durum, ben siyah saçlarımı açtırdığımda saçlarım komple yanmıştı resmen, uzundu kestirmek zorunda kaldım, aradan bir bucuk yıl geçti hala tam olarak kurtulamadım yanıklardan. O yüzden açmaya kararlıysan açıcıya başvurmadan c vitamini gibi diğer yolları dene bence, açıcı kadar etkili olmaz ama saçlarına zarar vermekten iyidir. Yine de kesin konuşmayayım ben kuaförde yaptırmıştım çok da mükemmel bir yer değildi belki kaliteli bir açıcı bulursan saçının durumu da sağlıklıysa bir şey olmadan atlatabilirsin, en iyisi kuaföre danışmak. Bana saçımın yanabileceğini söylemişlerdi çünkü.Atkadaşlar bir sorum daha olacak, siyah boyanın ğzerine gece mavisi tutar mı ? Yoksa tekrar açmam mı gerekir
tutuyor ama cok yogun mavilik vermiyor . ben siyah boya aldım icine ekstra mavi renk ekliycem daha yogun olması icinAtkadaşlar bir sorum daha olacak, siyah boyanın ğzerine gece mavisi tutar mı ? Yoksa tekrar açmam mı gerekir
Peki açıcıyla sadece bi kere açsam tutar mı ? Çok açılmaz tabi biliyorum ama simsiyah hali gider en azından diye düşünüyorımtutuyor ama cok yogun mavilik vermiyor . ben siyah boya aldım icine ekstra mavi renk ekliycem daha yogun olması icin
kızılımsı bir renk olur sacların acılınca..daha iyi tutar gece mavisiPeki açıcıyla sadece bi kere açsam tutar mı ? Çok açılmaz tabi biliyorum ama simsiyah hali gider en azından diye düşünüyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?