Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah boya :(

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
32
Arkadaşlar size saçım hakkında bir soru sormak istiyorum yardımcı olursanuz sevinirim

Saçlarım bu renkti yani baya açık bir sarıydı

Anlık bir kararla siyaha boyadım ve pişman oldum

İlk başta beyaz sabunla biraz akıtmayı başardım

Yer yer sarılar çıktı saçımd ama bir çok yeri hala simsiyah

Beyaz sabunu bıraktım zira hem artık akmıyor hem de sabun saçımı çok kurutuyor

Saçımı açsam bi kerede eski halini alacak olsa açarım ama öyle olmayacağı aylarca üst üste açmam gerekeceği belli yani yıpratıcı bir süreç olacak

Size sorum boyayı komple akıtma şansım var mı, watsons'da falan bıya akıtıcı ürünler satılıyor bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz ya da saçımı eskş halime döndürebilmemin en sağlıklı yolu nedir neyi önerirsiniz ?

Her ne yaparsan yap biraz yipranir ama bozma moralini benim 1 ay 2 -3 kez saçlarını acmisligim var mavi siyahi bile acıyorum palette renk açıcı kullan üstünde 5-7 tona kadar açar yazıyor bunu saçına her yerine değecek şekilde uygula ve istediğin açıklığa geldiğinde yıka ve arzu ettigin rengi kullan

Gerçekten mi siyahı bile açar diyorsunuz yani

bence profesyonel bir yardım al
saç açmak profesyonellik ister

C vitamini ile eski haline gelir diye düşünüyorum. Hâla geç olmadığı için

C vitamini ile eski haline gelir diye düşünüyorum. Hâla geç olmadığı için
o çok kafama yatmadı ya aşamalı açtığı için 10 defa bile yapmak gelebilir her birinde yarım kutu vitamin kullansam 100 tl :/

o çok kafama yatmadı ya aşamalı açtığı için 10 defa bile yapmak gelebilir her birinde yarım kutu vitamin kullansam 100 tl :/
Ben siyah saçlıyken denemiştim iki kerede açıldı. Saçlarımın açıcılı haline kadar aktı boya. Sonra da kumral yapmıştım. Şimdi sizin de yeni ya boyalar, akar diye düşünmüştüm

Bende siyah boyadım pişman olsun sabunla yıkayıp akıttım ama seninki kadar açık değildi

Atkadaşlar bir sorum daha olacak, siyah boyanın ğzerine gece mavisi tutar mı ? Yoksa tekrar açmam mı gerekir

Atkadaşlar bir sorum daha olacak, siyah boyanın ğzerine gece mavisi tutar mı ? Yoksa tekrar açmam mı gerekir
Şu an saçının boyasının bir kısmını akıtmayı başardıysan tutabilir bence. Ama siyahtan dönmek inanılmaz yıpratıcı bir durum, ben siyah saçlarımı açtırdığımda saçlarım komple yanmıştı resmen, uzundu kestirmek zorunda kaldım, aradan bir bucuk yıl geçti hala tam olarak kurtulamadım yanıklardan. O yüzden açmaya kararlıysan açıcıya başvurmadan c vitamini gibi diğer yolları dene bence, açıcı kadar etkili olmaz ama saçlarına zarar vermekten iyidir. Yine de kesin konuşmayayım ben kuaförde yaptırmıştım çok da mükemmel bir yer değildi belki kaliteli bir açıcı bulursan saçının durumu da sağlıklıysa bir şey olmadan atlatabilirsin, en iyisi kuaföre danışmak. Bana saçımın yanabileceğini söylemişlerdi çünkü.

tutuyor ama cok yogun mavilik vermiyor . ben siyah boya aldım icine ekstra mavi renk ekliycem daha yogun olması icin
Peki açıcıyla sadece bi kere açsam tutar mı ? Çok açılmaz tabi biliyorum ama simsiyah hali gider en azından diye düşünüyorım

Evde kendim açtım ve boyadım arkadaşlar yıpranmadı saçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…