Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah boyadan nasıl kurtulurum??

sekerpare01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
8
0
1
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce ilk defa saçımı siyaha boyamıştım hala rengi açılmadı üst taraflar kumral doğal rengim alt taraf siyah kızıl değişik bir hal aldı oksijenli su denedim olmadı oryal kullanmak istemiyorum başka bir fikri olan var mı? Kuaföre gitsem yakar mı saçımı korkuyorumda? Ve doğal rengini ellemek istemiyorum siyah olan uçların sarıya dönmesini istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce ilk defa saçımı siyaha boyamıştım hala rengi açılmadı üst taraflar kumral doğal rengim alt taraf siyah kızıl değişik bir hal aldı oksijenli su denedim olmadı oryal kullanmak istemiyorum başka bir fikri olan var mı? Kuaföre gitsem yakar mı saçımı korkuyorumda? Ve doğal rengini ellemek istemiyorum siyah olan uçların sarıya dönmesini istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

siyah boyalı saçları oksijenli su gibi yöntemlerle açamazsınız kuaförde açtırın ama çok güvendiğiniz bir kuaföre gidin kesinlikle oryal istemediğinizi söyleyin oryal dışında başka tür açıcılar da var krem açıcılar mesela, saçı oryal kadar yıpratmıyor ama toz açıcılar çok yıpratır.

Back