Saç Rengi ve Saç Boyama siyah boyanın üstüne kahve tutarmı?

OnlyTime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
108
0
116
Konya
arkadaşlar saçımı koleston koyu kahveye boyadım simsiyah oldu.alışkın olmayınca mı ne kendimi öcü gibi hissediyorum :3:cokta yapay gibi durdu.önceki sacım kızıldı boyamaz olaydın keşkem :14:neyse birazdaha acık bi renk olsa kahve tonları daha yumusak duruo enazından.sacımı acmadan bi kahve tonuna boyasam tutarmı acaba ??

Sık sık yıka saçını,hatta beyaz sabunla yıka,biraz kurutur ama rengini açar.
1 ay kadar sonra baya bi açılmış olur diye düşünüyorum,sonra istediğin kahve tonuna saçını açmaya gerek kalmadan ulaşırsın.
Zaten istediğin yine bir kahve tonu,açmana gerek yok yani.

LadyEvil'in dedigini uygula. Eger acilmazsa palettenin acicisiyla ac, koyu kahve saci kolay aciyor.

Canim benim sacim da kizildi onceden sonra siyah yaptim.Bi ara kahve tonu istedigim icin cok hafif akmis sacimi boyadim ama sadece dipler tuttu.Yani siyah saci direk boyamakla olmuyo,acmak lazim =(

canım kolestonun kahvesi çok koyu oluo siyah oluyor resmen. Saçların zaten 2 haftada hafif açılacak ve daha yumuşak kahve tonuna dönüşecektir, yaz geliyor zaten güne vs. etkenler ile saçların açılacaktır. ama iile hemen dönmek istiyorum dersen açıcıyla açman gerekir.

Ben de koleston ile saçlarımı koyu kahverengine boyamak isterim.
Ama saçım siyah oldu. Çok koyu ve korkunç! Canımı sıktı bu durum meğer boyalar yanlış kutulanmış... 3.0 kahverengi boyanın içinde 2.0 siyah renkte boyalar bulunuyor.
Biraz araştırınca benim gibi bir sürü insan olduğunu fark ettim. Kahroldum. Saçlarımla kahverengi ve kızıl tonlarında istediğim gibi oyanayabiliyordum. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Koleston da bu hatasını sürdürüyor. Boyaları toplatmak ya da özür dilemek gibi bir gayretleri yok.

Okuyun, saç boyası mağduru olmayın! / Kozmetik / Milliyet Blog

Back
X