Merhaba evet 9 aylığız Allah sizinkinide bağışlasın 😊😊 valla ben ilk önce bi pazartesi kahvaltı mamasının içine bir çay kaşığı labne, çeyrek yumurta sarısı, bir dilim muz, bir çay kaşığı pekmez, 2-3 devam bisküvisi, ıhlamurla ıslatıp mama yapıp veriyodum daha sonra milupanın kahvaltı mamasını çeşit olarak vermeye başladım devam sütü ile yapıldığı için pekmez koymadım ama diğerlerini mutlaka koydum diğer hafta yumurtayı çeyrekten birazdaha fazla vermeye başladım, bazen pekmez yerine ev yapımı reçel kattım. Öğlen mercimek çorbası hariç her çorbayı yaptım. Tarhana çorbasını ilk önce salçasız yağsız, şehriye çorbasını salçasız et suyu ile pişirdim, çorbaların içine cicibebenin ekmeğini ufaladım çorbanın kıvamı biraz yoğunlaşsın diye. İkindide yoğurt verdim bazen meyveli bazen sade bazen buğday ruşeymi kattım (aktarlarda satılıyor mutlaka almalısın) akşam meyve püresi yedirdim saat en son on da milupanın sütlü tahılı mamasını yediip emzirip uyuttum. Sebze çorbasına ilk önce patates havuç kabak koy irmikle pişir diğer hafta karnabahar ekle sonra karnabaharı çıkar brokoli koy sonra diğer hafta birini çıkar kereviz koy. Çorbalara kurusoğanı ben 7. Aydan sonra koydum. Mercimek çorbasına 8. Aydan sonra başladımki doktorumuz 7. Ayın sonunda artık herşeyi yiyecek sadece bal yumurta sarısı inek sütü almayacak dedi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi