Siyah elbise altına krem ayakkabı canta ve küpe olurmu kızlarr?

ayleenss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
5
0
36
Sakarya
Siyah elbise altına krem ayakkabı canta ve küpe olurmu kızlarr? Dugun ıcın aldım ama sonradan cok suphede kaldım :26:

Ya arkadasım olmaz dedı suphede kaldım bende...sacımı da at kuyrugu dusunuyorum kupelerım cıksın cok guzeller ... :97:

uzun mu saçların? bak ben nasıl hayal ettim saçların iri dalga ve arkadan yarım toplanmış şirin bi krem rengi tokayla...çok kibar olur :16:

Evet olur walla uzun saclarım boyasız kahve dalgalı yapsam daha hoş durur... makyajımı nası yapsam beyaz ışıltılı far falan mı yapsam :97:

diplere siyah yukarlar krem beyaza kaçan bi krem...image maker gibi hissettirdin bana kendimi yahu :1::1:

İyisin ama yaa tesekkur et bana yetenegını ortaya cıkardım :1: içim rahatladı ama boşa para verdım dıye korkuyodum :97:

görseydik daha iyi olurdu ama az çok canlandırdım kafamda,tam beyaz olsaydı hoş olmazdı ama kremle uyumu yakalarsın söylediklerimi uygularsan :1::51:

Bence krem olur ya:) Ama vizon ve hatta direkt siyah daha iyi olurdu ama sırf bunun için alışveriş yapmak saçma :)

kremle siyahı çok seviyorum.ikisi beraber çok tatlı. k.rengi oje sürersin (: saçların uzunsa dalga yaptır ama çok özenilmis gibi görünmesin doğal dursun

Back
X