SİYAH ELBİSE VE MERCAN AYAKKABI ?arkadaşlar bir bakarmısınız uygun mu bunlar...

breeze3535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
1.775
2.953
133
.

Eklentiler

• $2011-Dress5.webp
    $2011-Dress5.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 2.661
  • $shalin-topuklu-nar-çiçeği-ayakkabı1.webp
    $shalin-topuklu-nar-çiçeği-ayakkabı1.webp
    3 KB · Görüntüleme: 2.110
Son düzenleme:
Üniversite mezuniyetimi ?
Sade bi elbise tercih etmişiniz hoş olabilir fakat ayakkabı kırmızı olsa sanki daha iyi olurmuş gibi geldi bana bide platform topuk falan olabilirdi diye düşündüm.

bence tören için gayet güzel.. :) güle güle giy.. ve şimdiden hayırlı olsun mezuniyetin :)

üniversite mezuniyetimi ?
Sade bi elbise tercih etmişiniz hoş olabilir fakat ayakkabı kırmızı olsa sanki daha iyi olurmuş gibi geldi bana bide platform topuk falan olabilirdi diye düşündüm.

evet üni mezuniyeti ama balo değil kep için sadece..elbisenin dutruşu böle yanlarında biraz hareketlilik var...ama sade istedim..

Platform düşündüm ama boyum 1.70 ve 70 kiloyum platform kötü durdu..

Kırmızı düşündüm bende ama herkes siyah elbise ve kırmızı platform almış..bende aynısı olamsın dedim ama işte bölede olmadı sanki :14:

Ayakkabı rengiide beğenince alıp geçtim ama işte sonra ....

Fikirlerin için teşekkür ederim çok mu kötü olmuş böle:14:

evet üni mezuniyeti ama balo değil kep için sadece..elbisenin dutruşu böle yanlarında biraz hareketlilik var...ama sade istedim..

Kırmızı düşündüm bende ama herkes siyah elbise ve kırmızı platform almış..bende aynısı olamsın dedim ama işte bölede olmadı sanki :14:

Balo değil kep içince sadece elbise çok uygun benim kendi düşüncem ama siz beğendiyseniz önemli olanda o zaten ben platform çok seviyorum sanırım ondan :)
Yok çok kötü olmamış tabikide herkes siyah elbise kırmızı ayakkabısıyla sizin farklı olmanız daha hoş olucaktır
.

üniversite mezuniyetimi ?

teşekkür ederim..:) ayakkabılar kafamı karştırdı işte

bence ayakkabı çok güzel, ve platform olmaması da çok iyi bence, kep töreni sonuçta balo değil.. ben de kep törenimde normal topuklu giymiştim..platformlar çok abartı duruyor törende..

:3: elbise asil beğendim. bence de ayakkabıyı değiştir. siyahla kombinlenmiş iki renkli bir ayakkabı deneyebilirsin.rugan olsun yine siyah krem siyah kırmızı olabilir.

siyah bir elbisenin altina yuksek topuklu bordo bir ayakkabi ,ayakkabi renginde canta belimede ince kemer takardim .ayakkabi hic elbiseye uymamis rengide benim fikrimce hic hos degil.acik bordo yazmayi unutmusum.

Son düzenleme:

Balo değil kep içince sadece elbise çok uygun benim kendi düşüncem ama siz beğendiyseniz önemli olanda o zaten ben platform çok seviyorum sanırım ondan :)
Yok çok kötü olmamış tabikide herkes siyah elbise kırmızı ayakkabısıyla sizin farklı olmanız daha hoş olucaktır
.

teşekkür ederim canım..bende platformu seviyorum ama beni çok daha iri yapıyo çekiniyorum giymeye :)

bence ayakkabı çok güzel, ve platform olmaması da çok iyi bence, kep töreni sonuçta balo değil.. ben de kep törenimde normal topuklu giymiştim..platformlar çok abartı duruyor törende..

teşekkür ederim canım ayakkabıyı ve elbiseyi beğenerek aldım ..ama uyumuna gelince düşünmeye başladım :(
:3: elbise asil beğendim. bence de ayakkabıyı değiştir. siyahla kombinlenmiş iki renkli bir ayakkabı deneyebilirsin.rugan olsun yine siyah krem siyah kırmızı olabilir.
kırmızı ve krem düşünüyordum bende ama baktım alıverdim şimdide uygun mu die kara kara düşünüyom böyle işte...
siyah bir elbisenin altina yuksek topuklu bordo bir ayakkabi ,ayakkabi renginde canta belimede ince kemer takardim .ayakkabi hic elbiseye uymamis rengide benim fikrimce hic hos degil.
fikir için teşekkür ederim canım..
Uzun boylu olunca maalesef öyle oluyor :)

evet canım malesef zayıf olsam yine giyerdimde kilomda var giyemiyorum :)

hayırlı olsun canım bence çok güzel olmuş. makyajında ayakkabı tonlarında olsun . Rujun mesela

teşekkür ederim canım..bende rujumu o renklerde düşünüyorum..sade bir makyaj istiyorum..ama rujumu o renklerde düşünüyorum bende bu ayakkabıları giyersem

mercan bu renk miymiş, vallahi cahilim , bu da kırmızı ile aynı tonlarda değilmi, mesela saks mavisi ama güzel yüksek topuklu ayakkabı olsa ,ve aynı tonda çanta ve oje ??? nasıl olur??? gündüz için iddialımı olur acaba??

Back
X