- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
- Konu Sahibi breeze3535
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üniversite mezuniyetimi ?
Sade bi elbise tercih etmişiniz hoş olabilir fakat ayakkabı kırmızı olsa sanki daha iyi olurmuş gibi geldi bana bide platform topuk falan olabilirdi diye düşündüm.
bence tören için gayet güzel.. :) güle güle giy.. ve şimdiden hayırlı olsun mezuniyetin :)
evet üni mezuniyeti ama balo değil kep için sadece..elbisenin dutruşu böle yanlarında biraz hareketlilik var...ama sade istedim..
Platform düşündüm ama boyum 1.70 ve 70 kiloyum platform kötü durdu..
Kırmızı düşündüm bende ama herkes siyah elbise ve kırmızı platform almış..bende aynısı olamsın dedim ama işte bölede olmadı sanki
Ayakkabı rengiide beğenince alıp geçtim ama işte sonra ....
Fikirlerin için teşekkür ederim çok mu kötü olmuş böle![]()
üniversite mezuniyetimi ?
Sade bi elbise tercih etmişiniz hoş olabilir fakat ayakkabı kırmızı olsa sanki daha iyi olurmuş gibi geldi bana bide platform topuk falan olabilirdi diye düşündüm.
teşekkür ederim..:) ayakkabılar kafamı karştırdı işte
Balo değil kep içince sadece elbise çok uygun benim kendi düşüncem ama siz beğendiyseniz önemli olanda o zaten ben platform çok seviyorum sanırım ondan :)
Yok çok kötü olmamış tabikide herkes siyah elbise kırmızı ayakkabısıyla sizin farklı olmanız daha hoş olucaktır.
teşekkür ederim canım..bende platformu seviyorum ama beni çok daha iri yapıyo çekiniyorum giymeye :)
bence ayakkabı çok güzel, ve platform olmaması da çok iyi bence, kep töreni sonuçta balo değil.. ben de kep törenimde normal topuklu giymiştim..platformlar çok abartı duruyor törende..
kırmızı ve krem düşünüyordum bende ama baktım alıverdim şimdide uygun mu die kara kara düşünüyom böyle işte...elbise asil beğendim. bence de ayakkabıyı değiştir. siyahla kombinlenmiş iki renkli bir ayakkabı deneyebilirsin.rugan olsun yine siyah krem siyah kırmızı olabilir.
fikir için teşekkür ederim canım..siyah bir elbisenin altina yuksek topuklu bordo bir ayakkabi ,ayakkabi renginde canta belimede ince kemer takardim .ayakkabi hic elbiseye uymamis rengide benim fikrimce hic hos degil.
Uzun boylu olunca maalesef öyle oluyor :)
teşekkür ederim canım..kafam çok karıştı fikirlerinizi almak istedimbence çok uygun ..güzel seçim ..güle güle kullan cnmm
makyajınız ayakkabılarınızla aynı tonda olursa çok uygun bi seçim bence..
hayırlı olsun canım bence çok güzel olmuş. makyajında ayakkabı tonlarında olsun . Rujun mesela