SİYAH ELBİSE VE MERCAN AYAKKABI ?arkadaşlar bir bakarmısınız uygun mu bunlar...

mercan bu renk miymiş, vallahi cahilim , bu da kırmızı ile aynı tonlarda değilmi, mesela saks mavisi ama güzel yüksek topuklu ayakkabı olsa ,ve aynı tonda çanta ve oje ??? nasıl olur??? gündüz için iddialımı olur acaba??

evet bu renkmiş bede yeni öğrendim:9: evet saks maviside güzel olurdu..ama insanın aklı o kadar çok karışıyor ki elbise beğen ayakkabı kafam alt üst olmuştu dün...

böle bi kombine yapmışım bende şimdi de kafam karıştı:14:

hımm , bence seninde içine sinmemişki böyle soruyorsun:34: ama daha çok aklın karışıcak sanki,:44::44: önemli olan birde kıyafeti taşımaktır, elbise ho , ayakkabı pek tarzım değil ,daha doğrusu üni için çok mu kadınca sanki, daha iddialı bir şey olabilir gibi, dediğim gibi biz konuştukça aklın karışıcak daha çok ,, neyse mezuniyetini kutlarım bu arada ,boll şans hayat ta..

İlk gördüğümde yok olmaz dedim ama giydiğinizde beğendim.Aynı renk oje ve rujla kullanırsanız çok güzel olur:)

hımm , bence seninde içine sinmemişki böyle soruyorsun:34: ama daha çok aklın karışıcak sanki,:44::44: önemli olan birde kıyafeti taşımaktır, elbise ho , ayakkabı pek tarzım değil ,daha doğrusu üni için çok mu kadınca sanki, daha iddialı bir şey olabilir gibi, dediğim gibi biz konuştukça aklın karışıcak daha çok ,, neyse mezuniyetini kutlarım bu arada ,boll şans hayat ta..

aslında alırken ikisinide beğendim ama sonra kimi çok beğendi kimisi beğenmedi benimde aklım karıştı...

birde burda sorayım dedim dediğiniz gibi daha çok karıştı..

kep töreni olduğu için iddaalı olmasını istemedim açıkcası..

teşekkür ederim iyi niyetlerin için ...

İlk gördüğümde yok olmaz dedim ama giydiğinizde beğendim.Aynı renk oje ve rujla kullanırsanız çok güzel olur:)

teşekkür ederim bende giyiyorum yok yok güzel diyorum sonra bakıyorum olmadı ya bu renkler diyorum çantayla daha uyumlu oluyor ama yine kafam karma karışık ve çok kararsız biriyim

o yüzden herşey daha da zor oluyor :)

bence cok tatli olmus canim,vucudunda hos durmus..ayakkabi rengi de guzel ama istersen koyu kirmizi platform deneyebilirsin..daha iddiali olur:34:

bence cok tatli olmus canim,vucudunda hos durmus..ayakkabi rengi de guzel ama istersen koyu kirmizi platform deneyebilirsin..daha iddiali olur:34:

teşekkür ederim canım..aslında iddaalı olmak istemiyordum ama kırmızı düşünüyodum sonra tatlı geldi ayakkabılar ve bunu almaya karar verdim :) ama şimdide kafam karıştı..hiç bu rengi düşünmemiştim:50:

sade ve güzell olmus sende öyle istiyosun sanırım . Kep töreninde zaten abartılı seyler giymek komik oluyo lise için öyle üniversteyi bilemicem :)

sade ve güzell olmus sende öyle istiyosun sanırım . Kep töreninde zaten abartılı seyler giymek komik oluyo lise için öyle üniversteyi bilemicem :)

evet canım öyle olsun istemiştim teşekkür ederim..üniversite içinde öyle canım..ama uyum konusuna takıldım sonradanda

ayakkabının koyusu veya açığı mercan rengi çanta,incecik mercan rengi kemer,mercan rengi ruj ile çok güzel olursun bence.göz makyajın siyah olmalı,takılar nasıl olabilir aklıma pek fikir gelmedi.ama ben beğendim artı ayakkabının laciverti bende de var.:34::34::34::34:

teşekkür ederim canım..gizli platformda denedim ama iri durdum bana yakışmadı..bu yüzden bunu seçtim..

renk uymuş mu peki

Hımm iri mi durdun ok anladım.Uymuş rengi bence mercan son zamanlarda çok kullanılıyor ve benim de çok sevdiğim bir renk. Çok güzel olmuşsun elbisen güzel durmuş üstünde. Zaten üstünde cübben olacak.
Benim mezuniyet törenimde bu pazar:))Çok heyecanlıyım vala. Benim elbiseme de şu adresten bakabilirsin:Twist
Elbiseler bölümü 4. sayfada "Hogan_2023". Buraya yükleyemedim:(
Ayakkabımın resmini bulamadım ama açık platformlu arkası fermuarlı olanlardan:)

ayakkabının koyusu veya açığı mercan rengi çanta,incecik mercan rengi kemer,mercan rengi ruj ile çok güzel olursun bence.göz makyajın siyah olmalı,takılar nasıl olabilir aklıma pek fikir gelmedi.ama ben beğendim artı ayakkabının laciverti bende de var.:34::34::34::34:

teşekkür ederim canım...

çantayı daha almadım aynı renk düşünmüştüm ben..aynı renk almayayım mı şimdi...

kemerde düşünüyorum karar verememiştim..

makyajı dedigin gibi düşünüyorum bende...

hım çok kullanışlı ama ayakkabı ...ben rahat yürüyemem topuklularla ama bu çok rahat geldi:34:

Hımm iri mi durdun ok anladım.Uymuş rengi bence mercan son zamanlarda çok kullanılıyor ve benim de çok sevdiğim bir renk. Çok güzel olmuşsun elbisen güzel durmuş üstünde. Zaten üstünde cübben olacak.
Benim mezuniyet törenimde bu pazar:))Çok heyecanlıyım vala. Benim elbiseme de şu adresten bakabilirsin:Twist
Elbiseler bölümü 4. sayfada "Hogan_2023". Buraya yükleyemedim:(
Ayakkabımın resmini bulamadım ama açık platformlu arkası fermuarlı olanlardan:)

evet canım boyum uzun kiloda olunca olmadı :(

teşekkür ederim canım ayakkabı rengini severek aldım sonrada uymadı mı diye kafam karıştı

benim daha 2 hafta var :) elbisene baktım çok hoş gerçekten çok güzel görünüyor hayrlı olsun canım...

hım o model ayakkabıları bende seviyorum ama malesef ben alamadım :(

evet canım boyum uzun kiloda olunca olmadı :(

teşekkür ederim canım ayakkabı rengini severek aldım sonrada uymadı mı diye kafam karıştı

benim daha 2 hafta var :) elbisene baktım çok hoş gerçekten çok güzel görünüyor hayrlı olsun canım...

hım o model ayakkabıları bende seviyorum ama malesef ben alamadım :(

Teşekkürler tatlım:)Ben de çok severek aldım...
Şimdiden tebrik ediyorum, iyi eğlenceler diliyorum...

canım bence elbisen çok sade altına gösterişli bi ayakkabı tercih etmelisin kırmızı ve platform topuk bi ayakkabı muhteşem bi seçim olurdu açıkçası ben mercan rengi ayakkabının topuk boyunu hiç beğenmediğim için kimseye yakıştıramıyorum ama eğer sen beğendiysen sorun yok tabi :54:

Back
X