• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siyah koltuklarr bıktım artık

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
arkadaşlar benm oturma grubum siyah kenarları beyaz deri kumaşındanmıdır nedir bütün tozu üzerine çekiyor üzerini süpürgeyle çekip sonra tertemiz siliyorum 2 saat sonra yine aynı evimde 1 artı 1 başka oda olsa 2 çekyat alıp bunları başka odaya koyucam oda yok malesef tek çözüm örtü kılıf falan diktirmek örtüden nefret ettiğim halde bu modellere örtü nasıl olur onuda bilmiyorum ya konuyuda buyüzden açtım telefonum bozuk resimliyemedim benzer olan grupların fotosunu koyuyorum bu koltuklara örtü olurmu nasıl olur bilenler neolur fikir verin bütün eşyalarım siyah beyaz temizlik yapmaktan bıktım 3 saat sonra aynılar çünkü

Eklentiler

• $Siyah-beyaz-spor-modern-bellona-koltuk-takımı-modeli-500x235.webp
    $Siyah-beyaz-spor-modern-bellona-koltuk-takımı-modeli-500x235.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 594
  • $siyah-koltuk-takimlari-2013-2014-6.webp
    $siyah-koltuk-takimlari-2013-2014-6.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 222
ayrıca yatak olmuyor yani açılıp kapanmıyor altı sandıklı falan değil kenarlarda boşluk yok denecek kadar az örtü nasıl takılacak of yaaaaa

Direkt satıp yenisini alsan ya da yeniden kaplatsan öyle çok büyük meblağlar tutmaz diye düşünüyorum kaplamak
Örtü yapılmaz gibi bu koltuklara tut ki yapıldı hoş durmaz o da ya
Bu arada iyi oldu bu konuyu açtığın aklımda olsun oturma grubu bakıyoruz, siyahı eledim :1:

arkadaşlar benm oturma grubum siyah kenarları beyaz deri kumaşındanmıdır nedir bütün tozu üzerine çekiyor üzerini süpürgeyle çekip sonra tertemiz siliyorum 2 saat sonra yine aynı evimde 1 artı 1 başka oda olsa 2 çekyat alıp bunları başka odaya koyucam oda yok malesef tek çözüm örtü kılıf falan diktirmek örtüden nefret ettiğim halde bu modellere örtü nasıl olur onuda bilmiyorum ya konuyuda buyüzden açtım telefonum bozuk resimliyemedim benzer olan grupların fotosunu koyuyorum bu koltuklara örtü olurmu nasıl olur bilenler neolur fikir verin bütün eşyalarım siyah beyaz temizlik yapmaktan bıktım 3 saat sonra aynılar çünkü

Dort kose pelus gibi ortuler oluyor, beyaz bir tane alip sal gibi caprazlamasina ustlerine atsan hos durabilirdi, gerci siyahin ustunde cogu renk hos durur.

Back
X