Siyah mum lanetinden korkuyorum yardım

Zaten o belli yontemlerle belli araclarla yapilan seyede buyu denir benim bildigim. Sizin orada ne deniyor gercekten merak ettim. Kafam karisti cunku hem inanmayip hemde yapiliyor demenizden dolayi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir yerde okuduğum şeyi yazıyorum dedim. inandığım şeyi yazıyorum demedim. tam olarak anlamamışsınız herhalde? inanmadığım bir konuda bilgi sahibi olamaz mıyım? ayrıca lütfen yoruma yorum yapmayın, konuya yorum yapın.

Son düzenleme:
Arkadaşım siyah mumun uğursuzluk getirdiğine dair bilimin ispatladığı örnekler olsa bunu herkes bilirdi...
söylenti ve vesveseden ibaret bu tür şeyler...
illa rahatsız oluyorsanız yok edin gitsin...

Esyalarda ve hayvanlarda ugursuzluk yoktur, ugursuzluk insanın kendisindendir demiş Efendimiz.
Yani kendinizi muma sartlandirmissiniz. Mum yahu bu mum. Üfleyerek sönen bi Çakmakla da yaktiginiz mum yani, siz onu istediğiniz şekle koyuyorsunuz, siz ondan guclusunuz. Bir hareketle yakıp sondurdugunuz bir eşyanın uğursuzluk getirdigine nasıl inandiniz?
Kısmet güzellikle de olmaz. Her şeyin bir yeri ve zamanı vardır. Sen kendini de yirtsan ( çok afedersin ) eğer 5 yıl sonraysa kismetin yapacak bi şeyin kalmaz..
Dua ve tevekkül sizin ilacınız olacaktır. .

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakma ama bazı konularda ne denli bilgisiz ve fikirsiz oldugun anlaşılıyor,aptal bir muma bu kadar (korkacak kadar) anlam yükler mi insan?
Karşına düzgün birinin çıkmaması,ya da ilişkini yürütememen aptal bir mumdan değil de senin ya da o insanların birbirinize uygun olmamanızdan,birbiriniz için yanlış kişiler olmanızdan kaynaklandığını neden düşünmüyorsun?
nice eli yüzü düzgün hatta hayli güzel ve güzel de bir kariyeri olan ama karşısına kısmet çıkmayan kadınlar var.onların da mı siyah mumu var?
bu kadar takıldıysan at gitsin ya da erit gitsin yani..

Back
X