ben 2 haftadır niveanın bandını kullanıyorum. memnunumbi sorunla karşılaşmadım. haftada 2 kez uyguluyorum. düzelme oldu baya
Ben niveanın bantlarını alacaktım arkadaşım ilk kullanımında iyi olduğunu fakat
sonradan işe yaramadığını söylemişti ama ben halimden hiç memnun olmadığım
için illa denemek istedim :)) satış elemanına sordum burunda kıllar çıkardığını
söyledi müşteriler öyle tepki vermiş internette de okumuştum böyle yorumlar
öyle diyince vazgeçtim bendegerçekten çıkarıyor mu yardım lütfen ?
Benim tenim baya beyaz ufak falan çıkarsa direk farkedilir gibime geliyorben bir süredir kullanıyorum ama öyle bir tüylenme sorunuyla karşılaşmadım, çok çok ufak tüyler oluyor böyle gözle zor görülecek boyutta ama onlar zaten önceden de olanlar,ki ben zaten tüylü bir insanım kendi adıma konuşmam gerekirse.yani burun üzerinde koca koca tüylerin çıkması teknik olarak da mümkün değil gibime geliyor :)
kil maskenin tarifini verir misin canım rica etsem :)kızlar ben rituel de beatue burun bandını kullanıyorum. çok da memnunum. cildimi güzelce temizleyip, kil maskesi yapıyorum, gözenekleri açtıktan sonra siyah nokta burun bandını uyguluyorum. size de tavsiye ederim.
Kızcağızlarım; az önce internette dolanan siyah nokta bandı yapımını denedim. Umutsuz biçareydim ama sonuca kendim bile inanamadım. Yüzüme yapmadığım şey kalmadı umudumu yitirmiştim kiiiiii sığır jelatini ve süt karışımlı maskeyi uyguladım. Youtube de siyah nokta yapımı yazıp arattığınızda "Londrada Bir Türk Kızı" NIN YÜKLEDİĞİ VİDEO. DETAYLI ANLATIMI VAR inanılmaz birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?