ben siyah noktaların için neutrogena' nın ürünlerini tavsiye ederim. Bir de bence cildiyeye gitmelisin. Yüz parlıklığı için bendeürünler arıyorum bu sıra c vitaminli nemlendirici almayı düşünüyorum şimdilik. :) konuyu takibealıyorum bi çözüm bulursan bana da ulaş canım :)
Canim maddi durumun el veriyorsa estee lauder urunlerini kullan .... dermoeczanem.com dir bir site var indirime girdikce alabilirsin yuz temizleme kopukleri yikama icin ve akne icinn olan kremlerini al
yada gerçekten işe yaradığı için çoğalmıştır..ben 10 aydır yapıyorum bu işi..saat telefon tablet ve arabayı aldım..düzmece ürünle ne kadar ilerleyebilirsin ki?? bi de türkçe öğretmeniyim ben zaten boş düzmece bi iş olsa uğraşmam çünlü çok şükür işim var..benden yada değil denemenizi öneririm
yada gerçekten işe yaradığı için çoğalmıştır..ben 10 aydır yapıyorum bu işi..saat telefon tablet ve arabayı aldım..düzmece ürünle ne kadar ilerleyebilirsin ki?? bi de türkçe öğretmeniyim ben zaten boş düzmece bi iş olsa uğraşmam çünlü çok şükür işim var..benden yada değil denemenizi öneririm