siyah nokta ve yüz temizliği

lybrket

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
72
63
18
Merhaba hanımlar. 18 yaşındayım ve burnumda bolca siyah nokta mevcut. Aslında çok çok fazlaydı da bu yaz güneş falan filan derken bir şekilde azaldı sanırım. Cilt tipim de karma. T bölgem yağlı. T bölgemde de asıl yağlı yer burnum, alnım o kadar değil.

Şimdi ben burnum için siyah nokta bandı almaya karar verdim ama onun birnebze ağda olduğunu ve burundaki minik tüyleri kalınlaştıracağını söyleyenler var. Böyle bir durum var mı? Bir de marka önerisi alabilir miyim? Öyle çok pahalı şeyler alamam onu da belirteyim.

Bir de yüzümü yıkamak için de bir ürün kullanmak istiyorum. Bu zamana kadar ara ara bir şeyler alıp bitene kadar tüketip sonra kenara fırlattım. Artık adamakıllı kullanma niyetindeyim. Ben sebamed gibi düşündüm daha bitkiselmiş diye. Siz ne dersiniz?

burun bandı tuylerı guclendırmez
ıstedıgın burun bandlarını kullanabılırsın farketmez
en ıyısı cıldınızı gunluk gül suyuyla ve pamukla silin temızlemek ıcın

Canım yumurta akını al karıştır iyice kopursun siyah nokta yerlerine sür üzerini peçete yi iyice açıp üzerini kapa kuruduktan sonra kalan yumurta akını yüzündeki peçete ye bidaha sur ve yine bi peçete alıp üzerini kapa yumurta akinin toplam 2 kat peçete ve yumurta akı olmalı kuruyunca da yavasca çıkar suratından ılık suylada yıka

Teşekkür ederim deneyeceğim inşallah

Burun bantları, soyulan jeller falan bir yere kadar iyi geliyor. Benim en memnun kaldığım siyah nokta çubuğu oldu şimdiye kadar.. Banyodan sonra yumuşuyorlar bir güzel, sonra çubuk yardımıyla çıkarıyorum ve maden suyuyla siliyorum. Kızarıklık için bulduğum çözümde pudra :) Aşırı beyaz tenli olduğum içi biraz eli kaçar fazla bastırırsam kızarıyor suratım hemen gece yatar sürdüğüm pudra sabaha kadar düzeltiyor. Bu arada pudram çinko içerikli eczaneye sorarsan gösterir :)

Oyle bisey yok, tuylendirmez.
Bence ssen ilk once cilt temizlemeyle baslamalisin.
Gor bak, yuzunu temizledikce o siyah noktalar azalicak.

Sivilceye megilli ve karma bi cildi olan birisi olarak la roche posay yuz temizleme jelini kullaniyorum.
Cok memnunum. Pek ucuz bi marka degil, ama indirimleri takip ettiginde stoklarsan mantikli.
Ve en onemlisi gercekten ise yariyor.
Bende burnumda siyah noktadan eser kalmadi bu jelin sayesinde.
Bazen jeli sabah aksam kullanmaya usendgim icin cogalir siyah nokta burnumda.
O anda siyah peeling maskesi uygularim.

Bende LR ın micro silver yüz temizleme jeli ile kremini öneririm. Benim de siyah nokta ve gözeneklerden yana sıkıntım vardı. Tabi buna bağlı olarak malum dönemler öncesinde oluşan sivilcelerden. Çok memnun kaldım.

Procsin denilen bir marka kullanıyorum ben temizleme jeli ve tonigi
Haftada iki kez peeling yapıyorum
1 kez de kahve telvesiyle yapıyorum .
İki haftada bir de siyah nokta çubuğuyla yüzümü temizliyorum buhara tutup. Sonra hemen tonikliyorum
Loreal un uç etkili parlama karşıtı kremi var . günlük de onu kullanıyorum.
Siyah noktalarım çok azaldı. Hiç biri öyle çok pahalı ürünlerde değil.tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…