Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlaarr tesekkur ederimm bunlari denicem umarim iyi bir sonuc alabilirim guzel bir cilde sahip olmak istiyorum artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Peki bu urunlerii nerden alabilirim ? Bide siyah nokta bantlari ise yariyormu
Sivilcem yok ama benim sadece siyah noktam var ve bu cok can sıkıcı gunluk bakima onem gostermiyordum ama artik cildime bakicam sonucta en önemli olan cild .. ve hic bi guzel cild kendiliginden olmuyor illa bakmak gerekk .. gratisten bakicam iyi olani kendime tesekkur ederim bilgilerin icin ^_^
Cildim asiri yagliii bu yuzden dalin sabunuylaa her gece yatmadan yikiyorum yuzumu ama herhangi bir tonik yada maske kullanmiyorum sanirim ilk once cild analizi yaptirmaliyim
şöyle bir konu var: http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-bakimi-urun-tavsiyeleri/473023-gul-suyu-mucizesitek-gecerim.html
ben de geçenlerde rastladım denemeyi düşünüyorum açıkcası.
Canım benim cildimdede siyah nokta fazlasıyla vardı ve artık hiç kalmadı . Sana verebileceğim bikaç önerim var .
- Ben neutregena'nın pembe greyfurt serisini kullandım . Bu sivilceli ve siyah noktalı ciltler için mükemmel . Bende pek sivilce olmazdı ama siyah noktaları yarı yarıya indirdi diyebilirim .
-Eğer bunu kullanmak istemezsen mutlaka siyah noktalarda etkili olan yüz temizleme jeli ve tonik kullan. Siyah noktalar cildi iyi temizlememekten kaynaklanıyor .
-Siyah noktalarını ellerinle sıkma . Önce yüzüne naneli yada yosunlu bi buhar maskesi yapıp siyah noktalarını sıkmak için özel aletlerden yararlan .
Umarım yardımcı olabilmişimdir :))