• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah nokta.

gulsen95

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
205
7
16
35
İstanbul
Siyah noktalar icin ne yapıyorsunuz kizlarr ? Benim cildim doldu ve duzelmiyor:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buhar tut 10 dk felan sonra şırınganın iğnesini çıkarıp onunla temizleyebilirsin haftada 2 kez yapsan yeterli oluyor ben denedim gayet başarılı sonuç ortaya çıktı

Canım benim cildimdede siyah nokta fazlasıyla vardı ve artık hiç kalmadı . Sana verebileceğim bikaç önerim var .
- Ben neutregena'nın pembe greyfurt serisini kullandım . Bu sivilceli ve siyah noktalı ciltler için mükemmel . Bende pek sivilce olmazdı ama siyah noktaları yarı yarıya indirdi diyebilirim .
-Eğer bunu kullanmak istemezsen mutlaka siyah noktalarda etkili olan yüz temizleme jeli ve tonik kullan. Siyah noktalar cildi iyi temizlememekten kaynaklanıyor .
-Siyah noktalarını ellerinle sıkma . Önce yüzüne naneli yada yosunlu bi buhar maskesi yapıp siyah noktalarını sıkmak için özel aletlerden yararlan .
Umarım yardımcı olabilmişimdir :))

Kizlaarr tesekkur ederimm bunlari denicem umarim iyi bir sonuc alabilirim guzel bir cilde sahip olmak istiyorum artik

Kizlaarr tesekkur ederimm bunlari denicem umarim iyi bir sonuc alabilirim guzel bir cilde sahip olmak istiyorum artik

Ben Garnier kullandım hem yumuşacık yaptı hemde azaldı siyah noktalar diyede yazıyo zaten 3 etkili :))

Peki bu urunlerii nerden alabilirim ? Bide siyah nokta bantlari ise yariyormu

Peki bu urunlerii nerden alabilirim ? Bide siyah nokta bantlari ise yariyormu

Canım ben bant falan kullanmadım sadece Garnier kullandım Carrefourlarda Migrosta var kremler bölümünde ayrıca fiyatıda uygundu aldığımda $[img][5][1][900x1234].webp PEELİNG etkisi yaratıyo yani BU ARADA RESME TIKLARSAN NETLEŞİR BÜYÜR

Son düzenleme:
Siyah nokta ii temizlenmeyen ciltte oluşan bir durum günlük bakımın temizleyici tonik ve yagsiz nemlendirici şeklinde olsun( ben nemlendiriciyi biraz gereksiz bulsam da bole) benim çok fazla siyah noktam vardı cildimde çünkü usengecligimden iyi temizlemiyordum.Bir de sivilce için kullandığım bir sabun çok iyi geldi ama burada kimse onermemis çok şaşırdım.Belissia akne ya da komedon ikisni de kullanabilirsin cilt tipine göre.Eczanelerde satılıyor,benden görüp alan da çok kişi oldu.Bİr de temizledikten sonra gratis ya da watsonslarda tek kullanimlik kil maskeleri ya da sikilastirici maskeler var iceriklerine bak benim alerjim olduğu için reaksiyon gösterebiliyor.Haftada bir ya da iki uygularsan gitmelerine yardımcı olmuş olursun.

Sivilcem yok ama benim sadece siyah noktam var ve bu cok can sıkıcı gunluk bakima onem gostermiyordum ama artik cildime bakicam sonucta en önemli olan cild .. ve hic bi guzel cild kendiliginden olmuyor illa bakmak gerekk .. gratisten bakicam iyi olani kendime tesekkur ederim bilgilerin icin ^_^

Sivilcem yok ama benim sadece siyah noktam var ve bu cok can sıkıcı gunluk bakima onem gostermiyordum ama artik cildime bakicam sonucta en önemli olan cild .. ve hic bi guzel cild kendiliginden olmuyor illa bakmak gerekk .. gratisten bakicam iyi olani kendime tesekkur ederim bilgilerin icin ^_^

Rica ederim canım,benim de pek sivilcem çıkmaz tedavi süreçleri hariç.Sabun bugüne kadar beğendiğim ürünlerin en başında tek tük çıkan sivilce ve siyah noktalarımdan onun sayesinde kurtuldum denebilir .Kimse de bahsetmemis ona da şaşırdım :) Kötü yani cok çabuk bitiyor en fazla bi ay gidiyor.( ısrarla öneriyor gibiyim ama ise yarayan bisi buldum herkesle paylasayim istedim )umarım en kısa zamanda sen de kurtulursun canım.

O zaman alirimm siyah noktalarina iyi gelmiss :) benimkilerede iyi gelir umarimmm ... tesekkurler israrci olmasaydin siyah noktalara iyi geldigini anliyamazdim ^_^

Kendi cildine uygun bi cilt temizleyici ve tonik al haftada 1 peeling ve maske yap kalmaz

Sakın sabun filan kullanma herkes kafasına göre bişey söylüyo cildin aşırı yaglıysa evet yagını belki biraz alır ama cildinin yapısını bozar çok kurutur

Cildim asiri yagliii bu yuzden dalin sabunuylaa her gece yatmadan yikiyorum yuzumu ama herhangi bir tonik yada maske kullanmiyorum sanirim ilk once cild analizi yaptirmaliyim

Cildim asiri yagliii bu yuzden dalin sabunuylaa her gece yatmadan yikiyorum yuzumu ama herhangi bir tonik yada maske kullanmiyorum sanirim ilk once cild analizi yaptirmaliyim

Evet canım aynen ona göre ürün kullan

Bence bu konuda önemli bir nokta yuzun gun icinde makyaj ile birikmis ter veya yagdan iyi bir sekilde arindirilmis olmasi! Dogal bir temizleyici ile yuz fircasiyla temizlemek.
Ardindan dediginiz gibi gulsuyu iyi gider :-)

Canım benim cildimdede siyah nokta fazlasıyla vardı ve artık hiç kalmadı . Sana verebileceğim bikaç önerim var .
- Ben neutregena'nın pembe greyfurt serisini kullandım . Bu sivilceli ve siyah noktalı ciltler için mükemmel . Bende pek sivilce olmazdı ama siyah noktaları yarı yarıya indirdi diyebilirim .
-Eğer bunu kullanmak istemezsen mutlaka siyah noktalarda etkili olan yüz temizleme jeli ve tonik kullan. Siyah noktalar cildi iyi temizlememekten kaynaklanıyor .
-Siyah noktalarını ellerinle sıkma . Önce yüzüne naneli yada yosunlu bi buhar maskesi yapıp siyah noktalarını sıkmak için özel aletlerden yararlan .
Umarım yardımcı olabilmişimdir :))

Syah nokta temizleyici aleti nereden bulabilirim acaba?

Back
X