• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah nokta.

Bence bu konuda önemli bir nokta yuzun gun icinde makyaj ile birikmis ter veya yagdan iyi bir sekilde arindirilmis olmasi! Dogal bir temizleyici ile yuz fircasiyla temizlemek.
Ardindan dediginiz gibi gulsuyu iyi gider :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle haklisin yazdigim gunden itibaren cildimi temizliyorum surekli ve daha canli daha beyaz gozukuyor ^_^

Kesinlikle haklisin yazdigim gunden itibaren cildimi temizliyorum surekli ve daha canli daha beyaz gozukuyor ^_^

Cok sevindim, yuz fircasiyla temizlersen gözenekleri siyah noktalarla beraber guzel temizler, normal fircada alabilirsin ama pilli olanlar daha etkili, daha ucuzuda var veya unlu olup pahali olan Clarisonic'de var :-)

Cok sevindim, yuz fircasiyla temizlersen gözenekleri siyah noktalarla beraber guzel temizler, normal fircada alabilirsin ama pilli olanlar daha etkili, daha ucuzuda var veya unlu olup pahali olan Clarisonic'de var :-)

Tamam canimm benim bakarim az sonra markete gidicem alirim ordan bi tane cok tesekkur ederimmm ^_^

siyah nokta icin ne kullandysam hem arttirdi gozeneklerimi buyuttu hem de sivilce cikmaya basladi yuzumde :(

Siyah noktalar icin ne yapıyorsunuz kizlarr ? Benim cildim doldu ve duzelmiyor:(

16 yasindayim 4 yildir ugrasiyorum siyah noktalarla. Hicbir sey ise yaramamisti ta ki son bir hafta yaptiklarima kadar.. 4 yilda yapamadigimi bir haftada yaptim! %75inden kurtuldum. Birebir yaziyoruum
1-Her sabah Thalia beyazlatici sabun ile yikadim. Her aksam Garnier 3u bir arada ile yikadim. Ama garnier siyah noktalar icin kullanmadim. Şahsen ben o fiyatta bir ürünun sjyah noktalari yok edecegine inanmiyorum. Yalnizca gunun kirini atsin diye kullaniyorum ve memnunum.
2-Banyodan sonra 2 gunde bir aynanin karsisina gecip havluyu elime aldim. Parmak uclarim ya da tirnaklarimi kullanmak yerine sikmak icin havlu kullandim. Parma uclarimla havluyu tuttum boylece daha yumusak darbeler aldi ve zarar gormedi cildim. 8-10 gun sure ile 2 gunde bir yaptim. Hemen ardindan Thalia Beyazlatici sabun 3dk yuzumde bekledi. Yikadim ve garnier ile temizledim. Daha sonra Garnier sikilastirici matlastirici tonik ile burnum ve cevresundeki gozeneklere tampon yaptim.
3dk sonra Misedor Miss femi sprey tonik ile yuzum sirlsiklam olana kadar siktim. Pamuk ile islakligini aldim 7-8 dk sonre Misedor Miss Femi nemlendirici ile yuzumu yukari dogru hareketlerle nemlendirdim. 2gunde bir bunlari yaptim ve muthis bir degisim oldu... 4 yilda yapamadigimi yaptim! Bunu sizlerle de paylasmak istedim hemen uye oldum uyeligim hayirlara vesile olsun :))
Ayrica 3gunde bir birer tatli kasigi elma sirkesi gul suyu limonu pamukla cildinize yedirip 15dk sonra durulayabilirsiniz. Ayrica 2 tatli kasigi seker 2 tatli kasigi elma sirkesi ile peeling haftada 1 muthis sonuclar ortaya cikariyor:) Sizlerle paylasmadan duramadim. Insallah bir faydam dokunur... :)) sevgiler

Siyah noktalar icin ne yapıyorsunuz kizlarr ? Benim cildim doldu ve duzelmiyor:(

kuru kahve ve zeytinyağı karıştırılıp siyah noktalı yere uygulanıyor. hem gözeneklerin delik delik olmuyor hemde geçiyor tatlım :34:

Cildim asiri yagliii bu yuzden dalin sabunuylaa her gece yatmadan yikiyorum yuzumu ama herhangi bir tonik yada maske kullanmiyorum sanirim ilk once cild analizi yaptirmaliyim

Canım benim cildimde yağlı doktor tavsitesi üzerine senelerdir avene'nin yüz yıkama jelini kullanıyorum yağlı ciltler için olanını çoook memnunum onu kullanmadığım zaman sivilcelerim çıkıyor siyah noktalar oluşuyor 45tl fln

Canım benim cildimde yağlı doktor tavsitesi üzerine senelerdir avene'nin yüz yıkama jelini kullanıyorum yağlı ciltler için olanını çoook memnunum onu kullanmadığım zaman sivilcelerim çıkıyor siyah noktalar oluşuyor 45tl fln

Nerden bulabilirim pekii

Canım eczanelerde bulabilirsin ama her eczanede olmuyor birde bulabilirsin bazen kampanyası oluyo iki adeti 60tl daha uyguna geliyor bir kaç eczaneden fiyat sormadan ve ikilisi varmı demeden alma çünkü fark ediyor kazıklıyorlar:):1:

Buhar tut 10 dk felan sonra şırınganın iğnesini çıkarıp onunla temizleyebilirsin haftada 2 kez yapsan yeterli oluyor ben denedim gayet başarılı sonuç ortaya çıktı
igne sokmayin yuzune ilk etapta temizlenir ama sonra kalici delikler.olusturabilir.

Siyah noktalar icin ne yapıyorsunuz kizlarr ? Benim cildim doldu ve duzelmiyor:KK43:

Canım bolsu içeceksin, yüz temizliğini ihmal etmeyeceksin, bir de peeling yapacaksın. Ben kendime 10 kural koydum onları uyguluyorum bayaa bir düzelme var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siyah noktalar icin ne yapıyorsunuz kizlarr ? Benim cildim doldu ve duzelmiyor:KK43:

Canım ben watsonstan aldığım burun bantlarını kullanıyorum ve gerçekten gözle görülür bir şekilde işe yarıyor.

Back
X