Syah nokta temizleyici aleti nereden bulabilirim acaba?
Avonda var tatlimm orda alabilirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu konuda önemli bir nokta yuzun gun icinde makyaj ile birikmis ter veya yagdan iyi bir sekilde arindirilmis olmasi! Dogal bir temizleyici ile yuz fircasiyla temizlemek.
Ardindan dediginiz gibi gulsuyu iyi gider
Kesinlikle haklisin yazdigim gunden itibaren cildimi temizliyorum surekli ve daha canli daha beyaz gozukuyor ^_^
Avonda var tatlimm orda alabilirsin
Oriflameden almıştım oya iğnesi fibi bişey . Büyük eczanelerden de bulabilirsin
Cok sevindim, yuz fircasiyla temizlersen gözenekleri siyah noktalarla beraber guzel temizler, normal fircada alabilirsin ama pilli olanlar daha etkili, daha ucuzuda var veya unlu olup pahali olan Clarisonic'de var
Tamam canimm benim bakarim az sonra markete gidicem alirim ordan bi tane cok tesekkur ederimmm ^_^
Siyah noktalar icin ne yapıyorsunuz kizlarr ? Benim cildim doldu ve duzelmiyor
Siyah noktalar icin ne yapıyorsunuz kizlarr ? Benim cildim doldu ve duzelmiyor
kuru kahve ve zeytinyağı karıştırılıp siyah noktalı yere uygulanıyor. hem gözeneklerin delik delik olmuyor hemde geçiyor tatlım![]()
Peki bu urunlerii nerden alabilirim ? Bide siyah nokta bantlari ise yariyormu
Cildim asiri yagliii bu yuzden dalin sabunuylaa her gece yatmadan yikiyorum yuzumu ama herhangi bir tonik yada maske kullanmiyorum sanirim ilk once cild analizi yaptirmaliyim
Evet canım yarıyor ben kullanıyorum hemde bim'e gelen bir burun bandı var 4tl bir şey içinde 6tane var çok iyi geliyo
Canım benim cildimde yağlı doktor tavsitesi üzerine senelerdir avene'nin yüz yıkama jelini kullanıyorum yağlı ciltler için olanını çoook memnunum onu kullanmadığım zaman sivilcelerim çıkıyor siyah noktalar oluşuyor 45tl fln
Canım benim cildimde yağlı doktor tavsitesi üzerine senelerdir avene'nin yüz yıkama jelini kullanıyorum yağlı ciltler için olanını çoook memnunum onu kullanmadığım zaman sivilcelerim çıkıyor siyah noktalar oluşuyor 45tl fln
igne sokmayin yuzune ilk etapta temizlenir ama sonra kalici delikler.olusturabilir.Buhar tut 10 dk felan sonra şırınganın iğnesini çıkarıp onunla temizleyebilirsin haftada 2 kez yapsan yeterli oluyor ben denedim gayet başarılı sonuç ortaya çıktı
Canım bolsu içeceksin, yüz temizliğini ihmal etmeyeceksin, bir de peeling yapacaksın. Ben kendime 10 kural koydum onları uyguluyorum bayaa bir düzelme var.Siyah noktalar icin ne yapıyorsunuz kizlarr ? Benim cildim doldu ve duzelmiyor
Canım ben watsonstan aldığım burun bantlarını kullanıyorum ve gerçekten gözle görülür bir şekilde işe yarıyor.Siyah noktalar icin ne yapıyorsunuz kizlarr ? Benim cildim doldu ve duzelmiyor