• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siyah noktalar için maskeler ,ürünler,doğal yöntemler...

bir dermatolog arkadaşımın birisine sivilce ve siyah nokta için İMEX adlı bir krem önermişti bende deneyip siyah noktalarımı azalttım bir deneyin isterseniz.

eğer durum ciddi ise lütfen bir dermatologa gidin hatta bir doktor bile önerebilirim adam süper çünkü...

size tavsiyem clean&clear siyah noktalar için peelıng jel:40:...Süppperrr bişi.:65:..Her sabah akşam kullanıyorsunuz pamuk gibi ve noktasız bi cilt..:46::65:

bir dermatolog arkadaşımın birisine sivilce ve siyah nokta için İMEX adlı bir krem önermişti bende deneyip siyah noktalarımı azalttım bir deneyin isterseniz.

eğer durum ciddi ise lütfen bir dermatologa gidin hatta bir doktor bile önerebilirim adam süper çünkü...

senin cildin ne durumdaydı canım?benim burnumun üstünde siyah noktalarım var ne yaptıysam geçmedi.Ben o kremin fondoten gibi kapatmak amacıyla kullanıldığını duymuştum.Sen ne sıklıkla kullanıyordun canım?

siyah noktalardan bende bıktım çilek burun gibi geziyorum en son watsonsun burun bantını aldım idare eder ordakileri görünce bunlar bendenmi çıktı diyorum aynaya bakınca :2: böyle oluyorum kesin bi çözümü yokmudur bunun artık

annem dermokilin kil maskesini almış ben onu kullanıyorum haftada bir kez kullanılıyo ilk yaptığımda cildimde farklılık oluyo tabiki ama 2 ya da 3 gün sonra siyah noktalar yeniden çıkıyor bence siyah noktaların tamamen bitmesi için hiç bi yöntem yok malesef

Genetik olabilir cnm. Bazı arkadaşlarım var onlar ne bakım yapar ne birşey, ama ciltleri yinede güzel. Siyah noktaları bile yok. Bu arada ben dermatoloğa gittim. Yanağımdaki beyaz butoncuklar için Differin önerdi. Her akşam yüzümü yıkadıktan sonra ince bir tabaka gerken bölgelere sür, ve ertesi sabah yıka dedi. Ve mutlaka güneş kremi sürmemi istedi. Bioderma mat,30 faktör yağlı ve sivilceli ciltler için olanı. Bu differin soyucu bir kremmiş. Birde Noviderm Boreade serisini sordum. Öneririm dedi. Çok etkili güzel Bir seri dedi. Özellikle Boreade serisinin soyucu kremi var dedi çok güzel dedi. Şimdi bu differini bie kullanayım, kışa doğru noviderm boreade nin nemlendiricisini felan alırım belki.:24:

hmm anladım canım.etkilerini görürse paylaş bizimle olurmu.çok teşekür ederim bilgiler için:16:

birde kore daiso diye bi krem var .kullananlar memnunmuş.ama nasıl getirtilir bilmiyorum.bilgisi olan kullanan varmı?

çilek yağı kullanmaya başlicam burnuma siyah nokta ve ötesi durumunda şu an :43:

Size akışık bitkisel ürünlerini tavsiye ediyorum arkadaşlar.Kesinlikle harikalar.Hem bitkisel hem ekonomik .Ben kil maskesini kullanıyorum.Harika birşey ne siyah nokta ne de sivilce bırakıyor cildi kerpiç gibi de kurutmuyor.Kan dolaşımını hızlandırıp,cildinizi yeniliyor.Temizleme sabunlarıda harika.Ben kayısı yağlısını kullanıyorum.Ve ardından kayısı yağlı nemlendiricisini.Sonuçlar mükemmel.:79:

Merhaba, kayısı yağlı nemlendirici daha fazla siyah nokta oluşturmuyormu? Yağlı cilt tipi için bir ürünmü?
Size akışık bitkisel ürünlerini tavsiye ediyorum arkadaşlar.Kesinlikle harikalar.Hem bitkisel hem ekonomik .Ben kil maskesini kullanıyorum.Harika birşey ne siyah nokta ne de sivilce bırakıyor cildi kerpiç gibi de kurutmuyor.Kan dolaşımını hızlandırıp,cildinizi yeniliyor.Temizleme sabunlarıda harika.Ben kayısı yağlısını kullanıyorum.Ve ardından kayısı yağlı nemlendiricisini.Sonuçlar mükemmel.:79:

Ben siyah noktalarım için banta para vermiyorum. Denedim çünkü. Tamam banta bakıyorum siyah noktaları görüyorum e aynaya bakıyorum yine burnum çilek gibi :) O yüzden vazgeçtim kendim bişeyler yapıyorum.
Mesela karıştırıp etmekle uğraşmak istemiyosam sadece yumurta akını sürüyorum cildime 15 20 dk bekletip yıkıyorum siyah noktalarım gidiyo. Gözeneklerin sıkılaşmasına da yardımcıymış.
Bi de domatesi sap kısmından ince bi tabaka şeklinde kesiyorum. Sapından tutup yüzümü onunla ovuyorum :) Yine 15 20 dk bekleyip yıkıyorum. Lekelerin hafiflemesine ve siyak noktalarn görünümüne etki ediyo. Daha yeni başladığım için lekeye etkisini bilmiyorum ama:)

Ben siyah noktalarım için banta para vermiyorum. Denedim çünkü. Tamam banta bakıyorum siyah noktaları görüyorum e aynaya bakıyorum yine burnum çilek gibi :) O yüzden vazgeçtim kendim bişeyler yapıyorum.
Mesela karıştırıp etmekle uğraşmak istemiyosam sadece yumurta akını sürüyorum cildime 15 20 dk bekletip yıkıyorum siyah noktalarım gidiyo. Gözeneklerin sıkılaşmasına da yardımcıymış.
Bi de domatesi sap kısmından ince bi tabaka şeklinde kesiyorum. Sapından tutup yüzümü onunla ovuyorum :) Yine 15 20 dk bekleyip yıkıyorum. Lekelerin hafiflemesine ve siyak noktalarn görünümüne etki ediyo. Daha yeni başladığım için lekeye etkisini bilmiyorum ama:)

yumurta akı tek başına götürüyormu cidden?düzenli kullanım sonucumuyoksa tek seferde etki mi?

arkadaşlar bu sürekliliği olan bir çözüm değil ama bu sene ilk defa egeye gittik normalde deniz tatili yapmıyoruz hiç, o tuzlu deniz suyu bana da kardeşime de anneme de iyi geldi özellikle kardeşimle benim inanılmaz yağlı ve siyah noktalı bir cildimiz var az kaldık ama o günler boyunca yüzüme sabun tonik peeling hiç bir şey uygulamadım, ilk defa böyle tertemiz yumuşak kaliteli bir cildim oldu ama geri döndük ve her yer siyah nokta yine belki bir ay iki ay o denizin tuzlu mineralli suyuna maruz bıraksak cildi kalıcı sonuç elde ederiz, rüya gibi 3 gündü cildimiz için:) deniz suyu yararlı cilde ama istikrarlı bir çözüm değil çoğumuza..

Merhaba ben doktor tavsiyesiyle differin jel ve bioderma yıkama jeli kullanıyorum . Yaklaşık 2 ay oldu galiba. Cildimi berraklaştırdı, beyaz noktalar hafiften azaldı, burnumdaki siyah noktalar çoğalmadı azalmadıda. Soyucu etkisini burun kenarlarımdan ve çenemdeki soyulmadan anlıyorum. Önce kuruyor pullanıyor cilt sonra soyuluyor o pullu bölge. En az 6 ay kullanmak gerekirmiş zaten. Ama cildim bir ara differini kullanamadan çnce çok bozulmuştu. Yağ kusuyordu ve beyaz noktalar rahatsız ediyordu baya. Şu ana iyiye gidiyor aheste aheste.:46:

siyah noktalar özellikle burunun üzerinde iri iri olanları çok itici ....çevremdede bulununan birçok arkadaşım buna hiç dikkat etmiyor...
benim uyguladığım bir formul var kızlar..... temiziliğine çok dikkat ettiğimiz sürece siyah noktalardan kalıcı olmsada kurtulabiliyoruz..ama kendini devamlı yeniler...ben kırmızı mercimeği havanda dövüyorum(1 çay kaşığı kadar) içine yine macun olana kadar yoğurt koyuyorum karıştırıyorum ve burnumun üzerinde old için oraya sürüyorum bekletiyorum kuruyunca ufalayarak çıkartıyorum pırıl pırıl oluyor..ama devamlı takrar etmek lazım...

Back
X