Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir dermatolog arkadaşımın birisine sivilce ve siyah nokta için İMEX adlı bir krem önermişti bende deneyip siyah noktalarımı azalttım bir deneyin isterseniz.
eğer durum ciddi ise lütfen bir dermatologa gidin hatta bir doktor bile önerebilirim adam süper çünkü...
Size akışık bitkisel ürünlerini tavsiye ediyorum arkadaşlar.Kesinlikle harikalar.Hem bitkisel hem ekonomik .Ben kil maskesini kullanıyorum.Harika birşey ne siyah nokta ne de sivilce bırakıyor cildi kerpiç gibi de kurutmuyor.Kan dolaşımını hızlandırıp,cildinizi yeniliyor.Temizleme sabunlarıda harika.Ben kayısı yağlısını kullanıyorum.Ve ardından kayısı yağlı nemlendiricisini.Sonuçlar mükemmel.:79:
Ben siyah noktalarım için banta para vermiyorum. Denedim çünkü. Tamam banta bakıyorum siyah noktaları görüyorum e aynaya bakıyorum yine burnum çilek gibi :) O yüzden vazgeçtim kendim bişeyler yapıyorum.
Mesela karıştırıp etmekle uğraşmak istemiyosam sadece yumurta akını sürüyorum cildime 15 20 dk bekletip yıkıyorum siyah noktalarım gidiyo. Gözeneklerin sıkılaşmasına da yardımcıymış.
Bi de domatesi sap kısmından ince bi tabaka şeklinde kesiyorum. Sapından tutup yüzümü onunla ovuyorum :) Yine 15 20 dk bekleyip yıkıyorum. Lekelerin hafiflemesine ve siyak noktalarn görünümüne etki ediyo. Daha yeni başladığım için lekeye etkisini bilmiyorum ama:)
yumurta akı tek başına götürüyormu cidden?düzenli kullanım sonucumuyoksa tek seferde etki mi?