• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler siyah noktalar için sebamed sabunu tavsiye edermisiniz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
cildin kuruysa sakınnn. cildini dahada kurutur yaşlı cildi gibi olur. yağlıysa bilemem ama bnm kuruydu bi süre kullandm bikaç ay. siyah noktalar aynı

başka kullanan yok mu bu sabunu kızlar siyah noktaları geçirmiyo sivilcelere iyi geliyo öylemi??

sivilcelere bi bakıma iyi geliyo eski olanı .yeni beyaz ambalajlı olanını hiç sevmedim daha çok çıkardı bnm sivilcelerimi kusturdu belkide.ama eskisi iyidi

Sebamedin beyaz sabununu kullanıyorum. Daha önce argan yağlı farklı sabundan kullanmıştım. sabunum bitince yüzümde inanılmaz sivilceler çoğalmıştı.. o aceleyle sebamed aldım. geçenlerde sivilcelerle ilgili bi programı izlerken farkettim ki regl dönemimde olmama rağmen bir tane bile sivilcem çıkmadı.. Maşallah diyeyim kendimee :52:

siyah noktalar için magnesie calcinie diye bir mide ilacı var .toz halinde onu biraz sulandır siyah noktaların üzerine sür.kuruyunca yıka.siyah noktaların tamamen yok olduğunu göreceksin.
Valla evde vardı bi deneyim dedim sonuç mükemmel çok sağolun ❤

dogru urunlerı kullanın sorunlarınız azalsın LR yı duydunuz mu aleovera ıcerıklı zeıtgard urunu var cılt temzleme leke azaltıcı mesaj atın detaylı bılgılendırımCok guzel orneklerı var

Back
X