Cilt Bakımı Ürünleri Siyah noktalar iin Loreal Paris Pure Zone mu, yoksa Nivea Young mu?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

jared

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
311
0
arkadaşlar benim burnumda ve çenemde siyah noktalar var ve buna artık dur deme zamanım geldi sengözlerimebaksanab geçen alışverişte lorealin pure zone u gördüm alıp almamakta tereddüt ettim çünkü kullanıpta tüylenme yaptığını söyleyenler oldu :1shok: niveanın da pek bir işe yaramadığını okumuştum... siz bunlar hakkında neler düşünüyorsunuz? ikisinden birini mi almalıyım yoksa başka bir ürün mü tavsiye edersiniz?
bu arada cildim karma...sadece t bölgemde yağlanma var... ve alkollü ürünler kullanmak istemiyorum :1no2: lütfen yardım edin :a015:
 
Ben ikisini denedim.. Pure Zone düzenli kullandığım dönemde çok ii geldi cildime, 3 lü adım olarak kullandım.. Vazgeçemeyeceğim cilt bakım ürünlerinden biridir.. Çevremde kullanan başkaları da vardı ve hepsi çok memnundu.. Cildimi netleştirdi ve sivilce sorunum kalmadı ( benm cildim de yağlıya dönük karma).. Ancak ben siyah noktalarımdan çok şikayetçiyim ve pure zone bu şikayetime çare olamadı ne yazık ki.. :KK43: Nivea young ı da kullandım ancak onu 3 lü set olrak değil, sadece temizleme jelini kullandım.. Memnundum, daha doğrusu memnunum hala kullanıyorum.. Ama ne yazık ki siyah noktalarıma bu da çare olmadı.. :KK43: Ve bence pure zone nivea youngdan daha ii.. Tüylenme sorununa gelince, ben çok dikkat etmedim o konuya açıkçası ve cildimde gözüme çarpan bi değişiklik olmadı.. Çevremdekilerden de öyle bir şikeyet duymadım.. :KK66:)
 
çok teşekkürle ecz.imis yorumun ve ilgin için :) ben siyah noktlarıma takmış durumdayım bu aralar :KK43: ne yapacağımı bilmiyorum.başka kullanan yok mu kızlar?
 
canım bence cildine göre bi seçim yapmalısın ben her iki ürünü de set halinde kullandım nivea young serisini de pure zone serisini de... benim cildime de nivea visage young daha iyi geldi memnun kaldım ; pure zone yanma yapıodu sürekli cildimi tahriş ediyodu bıraktım ( cildim hassas yapıda ) ... bu iki set de siyah noktalar için hiç bir yarar saglamıyor, temizleme için iyi. ancak sana nivea visage young' ın siyah nokta temizleyici bantları var onu tavsiye edebilirm.fiyatı biraz fazla ( 12 tl idi benim aldıgımda ) sürekli kullanmak gerekiyomus bunu ben bi kutuyu bitrdim bi daha da almadım.tabi 1 kutuyla da hepsini yok edemedim :KK43:
 
evet canım o bantlardan bende kullandım gözle görülür şekilde alıyordu siyah noktaları. ama tüylenme yaptğı söylendiği için bir daha kullanmamıştım
 
X