Maske Tarifleri siyah noktalara "michelle phan" çözümü..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
yaprak jelatinle denicem ben sizler için kendimi feda ediyorum kızlar
sadece sütle mi eritcez jelatini peki

evet canım sadece sütle,yaprak jelatin olur gibime geliyor benimde canım denersen haber verr kaydirigubbakcemile5

kokuyormu :1ninca: saol canım aktara ugramalıyım alkisalkisalkis

Canım ben pasta yaparken kullanıyorum geneldecokacimcoook
Birde tatlıları sabitlemek için sertleştiriyor yani
İlikden yapıldığı için ben eritip kremaya karıştırana kadar bile zor dayanıyorum:sinifsinif::sinifsinif:
Bakalım a m o n r a dan nasıl bir tepki gelecek

nasıl yaptığımı anlatayım yaklaşık 2 kaşık kadar sütü bi kaseye koydum içine 3 yaprak jelatini kırdım önce öyle ezmeyi denedim olmuyo baktım attım mikrodalgaya 1 dk içinde çzülde eridi
saçımı boyadığım fırçayla iyice ezip yüzüme sürdüm böyle bozadan daha kıvamlıca aynı boza renginde bişey oldu ben komple yüüme sürdüm artınca

canım ben de dantel kolalamak için kullanırdım sıcakla erdiğini bildiğimden eritmesi kolay oldu

ya resimlerde kız yıkamamış ki?? şu hazır satılan bantlarla çekiyo gibi bunu sürdükten sonra neyle çekmek lazım onu bilen var mı??? kumaş parçasıyla falan olur mu?

canım yaa keşke önce küçük kısımda deneseydin burnunda sende ohaoldumsmile

evet önce soyuyo,sonra bantla kalanları alıyo,krem sürüyo,burnunda deneseydin keskee ilkkk.cokmu beklettin ki :S ayy meraklardayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…