selam kızlar :)
tüm yazdılarınızı üşenmeden okudum.ben de pek severim böyle temizleyen parlatan şeyleri
hemen denemek istiyorum ama şu an akne ilacı kullandığım için yüzüm çok kuru ve hassas.o yüzden 5-6 ay beklemem gerek.zaten o ilac benim burnumun üstündeki siyah noktaları da halletti sağolsun.burnumun üstü tertemiz gıcır gıcır şu an
benimkiler de çıkmayan cinsten böle gözenek gibiydi minik minik.o kadar temizlerim ederim ama hiç çıkmazlardı ben onların siyah nokta olduğunu bile bilmiyodum yani
öle normal gözenek sanıyodum.herneyse.ilacın kullanımı bitince hemen deneyeceğim nasipse.teşekkür ederim bu faydalı bilgi için.
çok güzel bi cilt soyucuya benziyo ama benim zaten tüy problemim var ondan biraz çekiniyorum:) o yüzden uzun vadede tüylerle ilgili herhangi bi gelişme olursa yazar mısınız size zahmet kızlar.çok iyi olur.ona göre deneyeyim siyah noktadan kaçarken simsiyah tüylere tutulmim
tüm yazdılarınızı üşenmeden okudum.ben de pek severim böyle temizleyen parlatan şeyleri
çok güzel bi cilt soyucuya benziyo ama benim zaten tüy problemim var ondan biraz çekiniyorum:) o yüzden uzun vadede tüylerle ilgili herhangi bi gelişme olursa yazar mısınız size zahmet kızlar.çok iyi olur.ona göre deneyeyim siyah noktadan kaçarken simsiyah tüylere tutulmim