• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri siyah noktalara "michelle phan" çözümü..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
ya ben yaprak jelatınle yapmıstım ama tozla yapmak ıstıorum ıstanbul uskudarda oturanlar toz jelatın nerde bulunur acaba buyuk mrketlerde de bulamadım aktarlardada yok :(

ben yaprak jelatin bulabildim en sonuda bi yerde
toz yok :S
yaptım ama biraz ince sürmüşüm bazı kısımlara zor kaldırdım
güzel oldu ama parladım:9:
kalanı da anneme sürdüm ziyan olmasın diye
güzel oldu ona da
bir dahakine biraz daha kalın sürmeliyim
ama toz bakcam :97:

üşenmedim ve hepsini okudum :9: hemen denemeliyimmm :8:

tekrar yaptım umarım bu sefer olur :14:

Son düzenleme:
arkadaşlar bende hem toz hemde yaprak jelatın aldım en kısa zamanda deneyıp yazacam.
jelatin bulamayan arkadaslar eminönü mısır çarşısında (Temiz baharat) dükkanından aldım :34:

arkadaşlar bende hem toz hemde yaprak jelatın aldım en kısa zamanda deneyıp yazacam.
jelatin bulamayan arkadaslar eminönü mısır çarşısında (Temiz baharat) dükkanından aldım :34:

eminönune gitmeyede vaktım yokki :)) yokmudur uskudarda bulabılecegım bı yer yaprak değil de toz jelatın arıyorum ben

acaip muzdaribim siyah noktalardan henüz bulamadım ama eğer derdime çare bulursam çok sevap olucak emin ol

bütün sayfaları okuudm .vushracım Allah senden razı olsun. ne güzel paylaşmışsın.

izlenimlerime gelince:

daha yapmadım bende hemen yarın bulup yapacağım.

ama benim cildim çok yağlı burnumun üstünde kalın kalın çenemde ince ince var.,,o niveanın siyah nokta bantları bende zerre işe yaramamılştı.
inşallah bu yarar .zaten bende yararsa herkesde yarar.

bazı arkadaşlar burun üstündeki tüylerin artmasından korkuyo hiç korkmayın çünkü siyah nokta içinden çıkan tüyler o siyah noktadan dolayı oluşuyor.ben cilt bakımına gittiğimde bakımcı kendisi almıştı o siyah noktaları

ya ben denedim bunu ama çok kalın sürdüm galiba faydası olmadı pek yapacak olan arkadaşlar ince sürün

Ben 3. 4. yapışımda çözdüm bu işi :9: evet çıkarıyor gerçekten umarım zamanla azaltır.Ayrıca kalın sürdüğünüzde normalde beklediğinizden daha uzun süre bekleyin maske cildinizde kupkuru sert olunca çıkarın ondan önce yumuşak yumuşak çıkarmayın.Sert olunca çıkardığınızda siyah noktalar da çıkıyor.

bende denedim...yaprak jelatinnle yaptım ..gerçekten faydalı olduu..burnumun üstü parladı resmen..konuyu açan arkadaşa teşşekkür ediyorumm:)

Ben 3. 4. yapışımda çözdüm bu işi :9: evet çıkarıyor gerçekten umarım zamanla azaltır.Ayrıca kalın sürdüğünüzde normalde beklediğinizden daha uzun süre bekleyin maske cildinizde kupkuru sert olunca çıkarın ondan önce yumuşak yumuşak çıkarmayın.Sert olunca çıkardığınızda siyah noktalar da çıkıyor.

canım peki delik deşik oluyor mu yüzün yani öyle olmasa bile sinir bozucu bir iz kalıyor mu suratında ben alnıma ful denicem de ve çok fena benimkiler..:kkk:

Back
X