Siyah noktalara son

yesiltavsan

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
420
4
16
- Yurtdışı
arkadaslarrr gecen gun guneste yuzume bı baktımm burnumda sıyah noktalar anormal cıkmıslar. eskıden vardı ama o kdr mınıkkı b yzdende temızleyemıodum hanı sıkılacak gıbı deıller. ve smdıde azmıs durumdalar. arastırma yaptım dogal maske yapmak ıstıyordum ve basıt bıseyıstıyorum hanı 5 10 tane malzemeden olusan karısımları hıc sevmıyorum ve buldugm en kolay maskeyı deneyım dedım.. ve sonucc ınanılmazzzz sadece uc kere yaptım eskısınden bıle daha az belırgınler ve cok ufaldılar hlaa suan devm edıorum smdı sızee maskeyı anlatıyım aslında maske deıl peelıng bu;

bır tatlı kasıgı toz sekerı bı yada ıkı damla suyla ıslatın hafıf ama sadece ıkı damla bı yetecektır.. ıslandıgında ıse yuzunuze surup parak uclarınızla masaj yapıyorsunuz.. yuzu hassas olanlar 1 dakıka dıerlerı ıse 2 yada 3 dakıka yapabılırr ama sakın bastırmyayın cnku zaten seker ptutur putur ve sert oldugu ıcn peelıng gorevı goruyor.. sonra ılık suyla yıkıyoruzzzzz sadece bu kdr :)))) ardından gul suyuyla yuzunuzu yıkayınkı hem gergınlessın ve cıldı daha da guzellessın ayrıca fazla gozeneklerı acılmıs kısılere cok ıyı cnku gozeneklerı sıkılastırıyor.. dıkkat edın skılastırıyor dıyorum kapatmıyor o yzden gozeneklerm kapanır nefes alamaz demeyın ... bunu haftada ıkı kere yapablırsınız ama ben 3 gun arka arkaya yaptım ve cok ıı geldı yuzde 60 ıyılestı cok mutlyum.. fakat yzuunuzu kurutabılır bır sure sonra nemlendırı kullanabılırsınız ama maskenın hemen ardından yapmayın bı ıkı saat gecsın cıltt gul suyunu emsın snra nemlendırıcınızı surun sıyah noktasızzzz gunler dılerımmmmm :)))))

evet canım benımkıler oyle bıseykı normalde dokununca hıssetmıosun puruzsuzz ama bakınca fena gorunuyorlarr o yzden delı oluyodum ne yaptım ettm buldum cozum smdı o kdr hafıflerkı anltamam bı ıkı gun ara vercm cnku 3 gun yaptm snra yıne yapcam harıka bıseyyyyyyyyyyyy :)))))

Dediğin gibi çok basit bi yöntemmiş :) yalnız aklıma takılan bişey oldu başka bi konuda okumuştum bazı ciltlere gül suyu iyi gelmiyormuş diye gözenekleri sıkılaştıracağına daha da büyütüyormuş ben de bir ara kullanıyordum ama yazıyı gördükten sonra tereddüde düştüm senin kullandığın gülsuyunun markası ne acaba sormamda sakınca yoksa

Denicem :) Peki sivilciler icinde birsey buldun mu? Cok sivilcelerim var ya off

şu an denedim çok bir değişme olmasa da (ilk sefer sonuçta) müthiş yumuşaklık ve pürüzsüzlük oluştu denemeye devam edeyim bakalım :)

ya bana hedıye gelmıstı suanda tatıle gıdecem bavula koydum markasını hatırlamıorm ama saf gul suyu olursa daha ıyıı olur ben gozeklerı sıkılastırdıgfını bılıorum ve kırısıkları onleyıcı etkısı var.. malum makyaj yapıoruz ve krısıklıklarımız erken baslayabılıo bence bu yzden kullanmamız lazm smdıden :)) benım gozeneklerm bıraz genıs sıyah nokta kısmlarda gozenekler azıcık ufaldılar bununla ama sıyah noktalar baya hafıfledıler tavsıye edıorm eger ıse yaramazsada bırak yanı bıse kaybetmezsın ama gul suyunu cılt doktorları kesınlıkle onerıyor canm

Denicem :) Peki sivilciler icinde birsey buldun mu? Cok sivilcelerim var ya off

ya bu sıtede baska bı konuda kükürtlü sabun denemıs bır arkadas hem cıkan sıvılceler hızla gecıyormus hemde yenılerını engellıyormus istersen bı dene ben henuz denemedım cunku nadıren cıkıyor ama sabun ıstemıorsan sıvılcenın uzerıne yatmadan once limon sür ama sadece sıvılce uzerıne mıkropları oldurur ve yayılmasını engeller ayrıca sıvılce lekesı ıcınde bırcok ınsan yapıyor ve faydasını goruyormus buda basıt ve etkılı bı yontem:)

Denemeye başladım bakalım işe yarar inşallah :)
Sivilce izleri için önerisi olan var mı peki ?

cnm sıvılce ızlerı ıcın yazılar okudum bıcok ınsan lekelerın uzerıne lımon surmusler yanı gece leke uzerıne lımon suruosun yatıosun ve uyandıgında yıkıyorsun ve hızla ıyılesıyormus ben henuz denemedım ama deneyen herkes cok ıyı geldıgını yazmıstı bence bı dene bakalım sonuclarınıda yaz :)

Sağol canım bi deneyeyim bakalım.Sonucu yazarım :)

Pek sivilce problemi yaşamam ama çıktığında üzerine kalın bir katman pişik kremi sürerim geçer ya da garnierın sivilce karşıtı roll onunu sürerim geçer.

Şeker peelingini ben ellerime kullanıyorum bir tatlı kaşığı şekere bir kaç damla zeytinyağı ve badem yağı damlatıp ovalıyoruz daha sonra yıkıyoruz. Ben yağını elimde bekletmiyorum direk sabunla yıkayıp hemen krem sürüyorum güzel bir bakım oluyor. Şekeri cildimde kullandığımda sanki bir kedi tırmalamış gibi çiziliyor her yeri

Siyah noktalara kalıcı bir çözüm bulabilen varsa patentini alsın Ne yaparsak yapalım bıraktıktan sonra geri siyah nokta oluşuyor

Ben de yaptım şimdi cildim yumuşacık oldu sürekli dokunup duruyorum Teşekkürler tavsiyen için :)

bu tarıf baya azalttı benımkılerı ama bırakınca cıkarmı bılemıormm bırakmam lazım bunu anlamam ıcn ama cok sey denedım en etkılı bu ve dogal oldugu ıcn cok mutluym bıktım kozmetık urunlerınden cıldım mahvoldu onlar yzunden
8(

bi denicem bakalım....kötü bişey olursa döverim seni bak :)

eger cıldın kuruysa fazla surmesın masajın bısey olmazz hem dogall ve bunu kendım uydurmadım hem deneyen arkdaslar var hemde cılt uzmanlarıda soyluyor :)) yınede kotu bısey olursa (Allah korusn)gel dov beni ama cok ıyı olursa ne yapsaksın? bi tek tas hakedıorum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…