- Konu Sahibi yesiltavsan
-
Dediğin gibi çok basit bi yöntemmiş :) yalnız aklıma takılan bişey oldu başka bi konuda okumuştum bazı ciltlere gül suyu iyi gelmiyormuş diye gözenekleri sıkılaştıracağına daha da büyütüyormuş ben de bir ara kullanıyordum ama yazıyı gördükten sonra tereddüde düştüm senin kullandığın gülsuyunun markası ne acaba sormamda sakınca yoksa
denicem en kısa zamanda.:)
Denicem :) Peki sivilciler icinde birsey buldun mu? Cok sivilcelerim var yaoff
şu an denedim çok bir değişme olmasa da (ilk sefer sonuçta) müthiş yumuşaklık ve pürüzsüzlük oluştu denemeye devam edeyim bakalım :)
Denemeye başladım bakalım işe yarar inşallah :)
Sivilce izleri için önerisi olan var mı peki ?
cnm sıvılce ızlerı ıcın yazılar okudum bıcok ınsan lekelerın uzerıne lımon surmusler yanı gece leke uzerıne lımon suruosun yatıosun ve uyandıgında yıkıyorsun ve hızla ıyılesıyormus ben henuz denemedım ama deneyen herkes cok ıyı geldıgını yazmıstı bence bı dene bakalım sonuclarınıda yaz :)
Pek sivilce problemi yaşamam ama çıktığında üzerine kalın bir katman pişik kremi sürerim geçer ya da garnierın sivilce karşıtı roll onunu sürerim geçer.
Şeker peelingini ben ellerime kullanıyorum bir tatlı kaşığı şekere bir kaç damla zeytinyağı ve badem yağı damlatıp ovalıyoruz daha sonra yıkıyoruz. Ben yağını elimde bekletmiyorum direk sabunla yıkayıp hemen krem sürüyorum güzel bir bakım oluyor. Şekeri cildimde kullandığımda sanki bir kedi tırmalamış gibi çiziliyor her yeri
Siyah noktalara kalıcı bir çözüm bulabilen varsa patentini alsınNe yaparsak yapalım bıraktıktan sonra geri siyah nokta oluşuyor
Ben de yaptım şimdi cildim yumuşacık oldu sürekli dokunup duruyorumTeşekkürler tavsiyen için :)
bi denicem bakalım....kötü bişey olursa döverim seni bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?