Sivilceli Ciltler Siyah Noktalardan Kurtulduuum :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

elifkoc10

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
7
0
16
İstanbul
Ben uzun zamandır siyah nokta sorunu çeken birisiyiim ne kadar krem kullandıysam geçmedi bu illetler daha sonra bu tarifi bulduktan sonra 2 hafta içinde siyah noktalarıııım kaybolduuuu :)
Elma Sirkeli Buhar Banyosuu
Malzemeler
-Yarım su bardağı su
-3 yemek kaşığı elma sirkesi
Hazırlanışıı
Yarım su bardağı su ile 3 yemek kaşığı elma sirkesini orta boy bir cezvede karıştırıyoruzz :) cevzeyi ocağın üstüne alıp kaynatıyoruz kaynan karışımımızı geniş bir kaba alıyoruz :)
Uygalanışıı
Başımıza bir tülbent koyuyoruz ve kabın önüne kafamızı eğiyoruzz 15 dakika bekliyoruuz daha sonra ılık suyla kuruluyoruzz hanımlaar :)

Haftada 2 kez uygulamamız lazıım bide ben gece yatmadan önce yaptıım daha etkili oldu gibii düzenli kullanımda 2 hafta sonra siyah noktalarımdan kurtulduuuuuum :)
Not:Ben buhardan sonra yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesiyle yüzümü sildiim.

akşam mutlaka deneyeceğim :)

Bi şey soracagım o ocakta kaynarken mi bizde tülbent kapatıp 15 dakika bekleyecez? yoksa indirdikten sonra mı bu işlemi yapacağız?

akşam mutlaka deneyeceğim :)

Bi şey soracagım o ocakta kaynarken mi bizde tülbent kapatıp 15 dakika bekleyecez? yoksa indirdikten sonra mı bu işlemi yapacağız?

yok kaba alıyoruz yazmış kaynarken yaparsak haşlanabiliriz bence

elma sirkesiyle ilgili paylasim vardi kadinlar kulübü giris sayfasinda..
ordaki yazilanlari uygulamissin sanirim
bende denemek istiyordum ama bir türlü kalkip hazirlayacak istegi göremedim kendimde
ama mutlaka denemek istiyorum bende..

o yari yariya sulandirmis elma sirkesi ne kadardi
yani ceyrek litre su ve ceyrek litre elma sirkesimi.. ?:26:

yok canıım ben bu tarifi başkasından aldıım :) evet aynen öyle ne kadar su koyduysan o kadar elma sirkesii

yok canıım ben bu tarifi başkasından aldıım :) evet aynen öyle ne kadar su koyduysan o kadar elma sirkesii

kızlar ben elma sirkesiyle siliyorum yüzümü yaklaşık bir hafta oldu çuha çiçeği çayı aldık aktardan bide ondan içiyorum inş bitecek bu sefer sivilce kabusu

doktorun tavsiyesiyle clydoxl jel kullandım bunrum acaayip siyah nokta doluydu şuanda hepsi kayboldu.Çok mutluyum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…