B berilto Guru Kayıtlı Üye 3 Haziran 2009 19 3 288 12 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi berilto #1 Kizlaar benim sacimda ombre vardi dogal rengim koyu kumral. Ombremden sikilinca olea marka kahve boya aldim.kutunun uzerindeki renge kanip sari yerleri boyadim simsiyah oldu. :,( gecen syoss un kumral rengini alip acilmasini umut ettim zerre renk degisimi olmadi sacimin heryeri dibim gibi olsun istiyorum kizlar yardim
Kizlaar benim sacimda ombre vardi dogal rengim koyu kumral. Ombremden sikilinca olea marka kahve boya aldim.kutunun uzerindeki renge kanip sari yerleri boyadim simsiyah oldu. :,( gecen syoss un kumral rengini alip acilmasini umut ettim zerre renk degisimi olmadi sacimin heryeri dibim gibi olsun istiyorum kizlar yardim
Kedi2013 sevimli patateeees * tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Şubat 2013 855 220 73 12 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi berilto #2 siyaha boya yada koyu kahveye her tarafı aynı olsun
B berilto Guru Kayıtlı Üye 3 Haziran 2009 19 3 288 12 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi berilto #3 Boyama islemi yapinca sadece uc kisimlara yapiyorum diplerimi boyamadim hic istemiyorumda cunku sacim yipranmaya cok musait kestirmekte istemiyorum
Boyama islemi yapinca sadece uc kisimlara yapiyorum diplerimi boyamadim hic istemiyorumda cunku sacim yipranmaya cok musait kestirmekte istemiyorum
cemreq Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2013 316 325 133 13 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi berilto #4 berilto .!.: Boyama islemi yapinca sadece uc kisimlara yapiyorum diplerimi boyamadim hic istemiyorumda cunku sacim yipranmaya cok musait kestirmekte istemiyorum Genişletmek için tıkla... akar o canim bikac haftada. sık sık yıka
berilto .!.: Boyama islemi yapinca sadece uc kisimlara yapiyorum diplerimi boyamadim hic istemiyorumda cunku sacim yipranmaya cok musait kestirmekte istemiyorum Genişletmek için tıkla... akar o canim bikac haftada. sık sık yıka
B berilto Guru Kayıtlı Üye 3 Haziran 2009 19 3 288 14 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi berilto #5 cemreq .!.: akar o canim bikac haftada. sık sık yıka Genişletmek için tıkla... Insallah canim maya maskesi uyguluyorum hemen aksin diye
cemreq .!.: akar o canim bikac haftada. sık sık yıka Genişletmek için tıkla... Insallah canim maya maskesi uyguluyorum hemen aksin diye
S Slania ♪♫ Kayıtlı Üye 12 Şubat 2010 5.765 281 373 19 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi berilto #6 Ah öyle olur tabi. Piyasadaki kahve boyalar aslında doğal siyah saç rengidir. Sen şimdi hiç elleme saç rengini, zemin sarı olduğu için çok rahat akar.
Ah öyle olur tabi. Piyasadaki kahve boyalar aslında doğal siyah saç rengidir. Sen şimdi hiç elleme saç rengini, zemin sarı olduğu için çok rahat akar.
Pelin Semiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2014 28 5 3 38 20 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi berilto #7 Akacaktır kısa sürede sıkma canını sıık sık yıka ki bu süreç hızlansın