Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Kızlar saçimı siyaha boyatsam 2-3 hafta sonra veya aktıktan sonra o parlaklığı gider mi? Mat bir siyah hali alır mı?

sen parklaklıgının gitmesinimi istiyorsun cunku siyahın 4-5 yıkamadan sonra o eski simsiyah hali kalmıyor

Siyah çok çabuk akan boyalardan biri, lanareyin dediği gibi 3-4 yıkamada gidiyor parlaklık.

sen parklaklıgının gitmesinimi istiyorsun cunku siyahın 4-5 yıkamadan sonra o eski simsiyah hali kalmıyor

Siyah çok çabuk akan boyalardan biri, lanareyin dediği gibi 3-4 yıkamada gidiyor parlaklık.
Parlaklığından ziyade çok mat bir hal alır mı peki o parlaklık gidince? Benim saçlarım simsiyahtı ve fönluyken çok parlardı boyattım şimdi kendi rengim siyaha geri dönücem ve bidaha boyatmıycam.
Aktıktan sonra çok mat gözükur mü?

normalde boyanın ozelligiyle alakalıdır mesela lorealin bu siyahı mat siyah gibiymiş..derin gece siyahı..birde sacların saglıklıysa ister istemez parlar benimki parlamıyor cunku saglıksız

normalde boyanın ozelligiyle alakalıdır mesela lorealin bu siyahı mat siyah gibiymiş..derin gece siyahı..birde sacların saglıklıysa ister istemez parlar benimki parlamıyor cunku saglıksız
Kuaförde boyatıcam zaten de boyatmadan önce sizlerden fikir almak istedim.

Kendi saçların siyah ve parlaksa normal haline döndüğünde eğer çok yıpranmamışssa eski haine döner, parlak kalır. Benim de aynen seninki gibiydi ve boya ktığında hiç sıkıntı çekmedim. Gerçi eski sağlıklı haline dönmesi uzun bir süre aldı, boyanın akması falan.

Eski haline dönsün başka hiçbir şey istemem. Pişman oldum boyattığıma. Asıl merak ettiğim siyah boya bikaç yıkamadan sonra o canlılığinı kaybedip mat bir görünüm alıyor mu? Yani siyah çok soluk gözüküyor mu?

evet matlaşıyor, en azından benim boyalarımda hep öyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…