Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçımı Açtırdım,Küllü Kumral istiyorum(Resimli)

arkadaşlar bende saçlarımı siyahtan ve evde kendim açtım. sonuç bu oldu:
nx1h07.jpg

bu duruma gelmesi için uzun ve yıpratıcı bir yoldan geçtim tabi:) orial aldım ve dipten çıkan kendi saçlarıma sürmeden sadece siyahları açtım. siyahlar açık kızıl oldu. 1 gün bekledim sonra tekrar sadece kızıl yeri açtım, diplere yine sürmedim. bu sefer açık turuncu oldu. yine 1 gün bekledim sonra tümünü açtım, diplerim beyaz (bu kendi saçımın açık kumral olmasından kaynaklandı) uçlarım altın sarısı hafif turuncu bir renk aldı. 2 gün bekledim ve kolestonun açık küllü kumralıyla boyadım. bu arada boyayı yaparken ilk önce uçlara sonra diplere sürdüm. saçım oldukça güzel ama çok çok açık bir renk aldı. tabi dipler farklı renk uçlar farklı renk oldu. 1 hafta idare edip 8.1 e daha sonra 7.1 e boyadım. bu arada boyam hep koleston du. en son loreal koyu küllü kumralla boyayıp 15 dakika beklettim. boyarken boya siyaha döndü şok oldum, yıkarken hepsi aktı gitti. 1 hafta sonra saçlarımın aldığı renk bu oldu.

raziyecim eger sac rengi konusunda karar verdiysen sana tavsiyem ilk boyamada istediğin sonuç olmaz zamanla renk oturur yani bir kaç kez üst üste boyayacaksın sonrdan yıkandıkça ve saç pigmentlerin boyayı alıştıkça renk oturacak sarı istemiyorsan açık küllü kumaralı dene ayrıca kutunun üstündeki renklere aldanma ben açık küllü sarıya boyuyorum herkes doğal sanıyor eger dediğin gibi açık tenli, deilsen küllü tonları sana yakışır
teşekür ederim cnm bnmmmm..açık küllü kumrala boyuyca ama voila çok koyu tutuyo busefer loral alcam herkes tavsiye ediyo umarım koyu tutmaz..yada koyu küllü saır yapcamm..ama riskede atamıyorummmm ikisinden biri.açık küllü kumral yaparsam ve begenirsem ondan sonra külü koyu sarı yaparım sanırım:)kararsızım :)
arkadaslar neva color 11 10 küllü çok açık platinle boyadım 2 kutu ... dıpler daha fzla acıldı resmdekı kadar turuncu degıl ama yınede cok fzla begenmedmmm istedgm renge pek benzemedi..suanki rengi ve istedgm rengin resmini koıyıym

küllü durmuyor cnmmm ama sarı yani:)biras daha bekle küllü çok açık sarıya boyaa..zaten daha açık renkte yok:)ama resimde güzel duryorda küllü istediign için pek içine sinmemiştir..normal sarı istesen tam tutturmuşsun rengi:)

ya napıcam bılmem bı acıcı dahamı yapsam ıyıce acılsa ustune boyasam sora kullulerı:DDD sen napıosn smdı bıseler yapackmsn sacına bu aralar?

arkdslar bu rengı nasıl yapablrm fıkrı olan varmııı

cnm bak internetten baktımda sadece bu markanın boyasında böle renkler var..geri kalanında senin şuandaki saç rengin giibi:)bu markayı çok övüyolarr..ben bulabilirsem küllüsünü alcam:)ama zor bi kaç yere sordum yoktu:)

arkadaşlar bende saçlarımı siyahtan ve evde kendim açtım. sonuç bu oldu:
nx1h07.jpg

bu duruma gelmesi için uzun ve yıpratıcı bir yoldan geçtim tabi:) orial aldım ve dipten çıkan kendi saçlarıma sürmeden sadece siyahları açtım. siyahlar açık kızıl oldu. 1 gün bekledim sonra tekrar sadece kızıl yeri açtım, diplere yine sürmedim. bu sefer açık turuncu oldu. yine 1 gün bekledim sonra tümünü açtım, diplerim beyaz (bu kendi saçımın açık kumral olmasından kaynaklandı) uçlarım altın sarısı hafif turuncu bir renk aldı. 2 gün bekledim ve kolestonun açık küllü kumralıyla boyadım. bu arada boyayı yaparken ilk önce uçlara sonra diplere sürdüm. saçım oldukça güzel ama çok çok açık bir renk aldı. tabi dipler farklı renk uçlar farklı renk oldu. 1 hafta idare edip 8.1 e daha sonra 7.1 e boyadım. bu arada boyam hep koleston du. en son loreal koyu küllü kumralla boyayıp 15 dakika beklettim. boyarken boya siyaha döndü şok oldum, yıkarken hepsi aktı gitti. 1 hafta sonra saçlarımın aldığı renk bu oldu.
valla cnmm baya uzun işlemlerden geçmiş:)öncelikle evde açıcı ile saçını açmışsın ya tebrik ediyorum ben heryerini açamasdım eşit olarak:)arkaları yapamazdım en basidi:)
son hali çok güzel çok begendim valla:)loreal in koyu küllü kumralı voilanın kinden daha açık demekki saçlaırn şahane görnüyo:)darıırısı bize:)lorealin küllü renkleri tam küllü gibi oluyoooo onu ffarkettimm:)sen hangi markadan memnun kaldın cnmm:)

ya napıcam bılmem bı acıcı dahamı yapsam ıyıce acılsa ustune boyasam sora kullulerı:DDD sen napıosn smdı bıseler yapackmsn sacına bu aralar?

banamı dedin kuzum:)ben açık küllü kumral yada koyu küllü sarı yapcamm ama hangiisni denesem bilmiorumm..:)

Son düzenleme:
cnm bak internetten baktımda sadece bu markanın boyasında böle renkler var..geri kalanında senin şuandaki saç rengin giibi:)bu markayı çok övüyolarr..ben bulabilirsem küllüsünü alcam:)ama zor bi kaç yere sordum yoktu:)

çok tşkkrler cnm eevet istedgm küllü tonlar ama bu marka loreal majirel mi _? bide ben hç rastlamadım bu markaya ya

çok tşkkrler cnm eevet istedgm küllü tonlar ama bu marka loreal majirel mi _? bide ben hç rastlamadım bu markaya ya

cnmm tüp halinde satılıyor kutulu deill kimi yerde var büyük bujiterilerde olur sanırım..benim bulundugum yer küçük ondan her markayı bulamıyorum..dışarı çıkınca bunlara bak...benim eski kuaförüm şehir deişikligi yaptıgım için gidemiyorum o majirel kulanıyor ve şahane çıkar renklerii:)umarım bende bulursam açık küllü kumralını alcam bulamassamda normal loreal alırım artık:)

raziyem bence önce açık küllü kumral yap sonra digerıne geçersin ;) aşama aşama geçmek daha iyi ...sana yine resm buluym hehe favorı tonlarm bnm ;))

Eklentiler

• $Koleston-Sac-Boyasi-Seti-8-1-Acik-Kullu-Kumral__33480383_0.webp
    $Koleston-Sac-Boyasi-Seti-8-1-Acik-Kullu-Kumral__33480383_0.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 149
  • $30674_buyuk.webp
    $30674_buyuk.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 119
  • $300jj.webp
    $300jj.webp
    6 KB · Görüntüleme: 116
  • $imagesCA132MXX.webp
    $imagesCA132MXX.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 158
  • $imagesCAU58WMU.webp
    $imagesCAU58WMU.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 138
raziyem bence önce açık küllü kumral yap sonra digerıne geçersin ;) aşama aşama geçmek daha iyi ...sana yine resm buluym hehe favorı tonlarm bnm ;))

of off ya keşke kuutu üstündeki hemen tutsa :)şahaneler kıs valla:)
yaa aslında küülü açık kumral yapcam diye emindim...ama forumda okudum boya boyayı açmaz diyorlar yaaa o biraz korkuttuu..ama esmerimde çokta açmak istemiyorum zaten:)keşke azcık açık tenli olaydım platin yapardım valla:)içimde kalcak o renk:)bu arada sen kendin boyuyosun demi saçları:)
ben de kendim boyuyorum ama 1 saatte boyuyorum zorlanıyorum sen nasıl boyuyosum benim saçlar omuzlarımda:)

aslında sadece küllü kumralı dusunme kahve köpüğü var bide onuda bi düşün o da hep denemyı ıstedgm renklerdn biridir çok tatlı bi ton..

Eklentiler

• $Bpalette-deluce.webp
    $Bpalette-deluce.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 55
:) dimi kşke hemen kutudaki renk oluverse.. ya ben alıyorm boyayı anneme boyatıyorm :) ..evet boya boya açmaz bu dogru oyuzden açıcısız açmak istiyosan en acık küllülerle boyayp açılmaya basladıkca bidaha istedgn tonu boyasan sanırm dha ıyı sonuc elde edersn ..yada yavas yavas olsun dıyosan bikaç boyamadn sonra elde edersn oyle kolay olmuyor tatlım yaa...

:) dimi kşke hemen kutudaki renk oluverse.. ya ben alıyorm boyayı anneme boyatıyorm :) ..evet boya boya açmaz bu dogru oyuzden açıcısız açmak istiyosan en acık küllülerle boyayp açılmaya basladıkca bidaha istedgn tonu boyasan sanırm dha ıyı sonuc elde edersn ..yada yavas yavas olsun dıyosan bikaç boyamadn sonra elde edersn oyle kolay olmuyor tatlım yaa...

cnm bal köpügü ve kahve köpügünü begeniyorum ama turunculuk olsun istemiyorum o iki renktete malesef turunculuk bakırlık var..önce küllüleri deniyeyim baktım olmuyo ozman bal köpügü tarzi bşyde deneyebilirim:)ahh bayan olmak ne zor iş:)siyah saçlıda kendimi çok kömür gibi hissediyordum:)15 gün oldu küllü kumral yapalı saç diplerim çıkmmış bile:)keşke yavaş uzasa saçlarım:)

Ben geldim kızlar...küllü sarının bende iyi tutmsını kendi saç rengimin bu renk olmasına bağlıyorum..:28:
siz küllü sarıl saç boyalarına hep bakıyonuz acaba ondan mı renk tutmuyo.belki küllü renk direk uyguladığın da turunculuk oluyordur?????olmaz mı hehhhhh:))))).ben normal bi sarı renge boyamıştım.küllü müllü değildi...

iki uygulama yaptım...açılma evresini ekliyom
rrrrrreje.jpg

6.resim küllü sarı oldu ama o da zamanla açıldı kızlar veeeeeeeeeeeeee:40:
eeeeeehjh.jpg

sıralamayı karıştırmışta olabilirim kızlar...:26: ama tavsiyem lorealden şaşmayın ve bi kaç küllü resim eklemişsiniz gri gibi,yani olmaz o renkler...

raziyem bu sana:)))))))))))))
bence birli saçını açmalısın mesela?????
imagesdyd.jpg

sonra da böyle bir renge boyayabilirsin
10233buyuk.jpg

tabi sen daha küllü sarıyla dahada kyu saç elde edebilirsin die düşünüyorum..ama işte risk var,ne olur ne olmaz...ben mesul olmuyum..iyi karar ver canım..benim öneriler bu kadar..ama merakla sonucunu beklicem?????

Ben geldim kızlar...küllü sarının bende iyi tutmsını kendi saç rengimin bu renk olmasına bağlıyorum..:28:
siz küllü sarıl saç boyalarına hep bakıyonuz acaba ondan mı renk tutmuyo.belki küllü renk direk uyguladığın da turunculuk oluyordur?????olmaz mı hehhhhh:))))).ben normal bi sarı renge boyamıştım.küllü müllü değildi...

iki uygulama yaptım...açılma evresini ekliyom
rrrrrreje.jpg

6.resim küllü sarı oldu ama o da zamanla açıldı kızlar veeeeeeeeeeeeee:40:
eeeeeehjh.jpg

sıralamayı karıştırmışta olabilirim kızlar...:26: ama tavsiyem lorealden şaşmayın ve bi kaç küllü resim eklemişsiniz gri gibi,yani olmaz o renkler...
6,7,8,9 şahane yaaa:)benim bukdr açık olmasada olur bi iki ton koyusunada razıyım cnm bnmm:)loreal keisn alcammm valla haftaya düğün varrr kötü olur da düğünde rezil olurum diye korktugumdan bekliyorum yoksa yarın alır hemen boyarım:)

raziyem bu sana:)))))))))))))
bence birli saçını açmalısın mesela?????
imagesdyd.jpg

sonra da böyle bir renge boyayabilirsin
10233buyuk.jpg

tabi sen daha küllü sarıyla dahada kyu saç elde edebilirsin die düşünüyorum..ama işte risk var,ne olur ne olmaz...ben mesul olmuyum..iyi karar ver canım..benim öneriler bu kadar..ama merakla sonucunu beklicem?????

cnmm ilk resimdeki boyanın adı ne onu okuyamadım..lorealin açıcısı mı acep..
yalnız ben evde kendi kendime açamam saçımı başka yardım etcek kimsede yok..normal saç booyasını 1 saatte boyuyorum kendi kendime..açıcıyla yakarım malesef saçımı:(bide 1 ay oldu açtıralı yıprandı baya saçımmm:(
şimdi sen bana küllü ye boyamamı diyosunnn..
benim aklımdaki renkler
açık küllü kumral
koyu küllü sarı
daha açık renkler kulanmak istiyorum ama bana yakışmaz esmerim çünkü:(

6. resimdeki renk super ya çok hoş duruo ama o kullu sarı dgl sankı kullu acık kumral

5.renk haricinde hepsi güzell 5.resimde turunculuk var diye sevmedim bide bana turunculuk içeren renkler yakışmıyo belkide ben sevmiyorum diye yakıştıramıyorum:)

bu arada ben 5.renkteyken saçımı boyadım ve 6.rengi elde ettim.bu renk içinde sarı renk aldım.küllü değildi....bitanem bende okuyamadım ya ben örnek olsun die o boyayı ekledim ...senin saçının rengi koyu..birli açmak gerek die düşündüm??????

Back
X