ayyy valla korktum cnmmmmm kutu üzerindeki renk pek bi açıkkk aslında biliyorum çok açık tutmuyacagını ama kortumm:)
bugun saçımı gün ışıgında begendim ama akşamları çok koyu duruyor yaaaa..siyah saçın tek her ışıkta aynı renk olmasını çok seviyordum:)
aslında açık küllü kumrala boyayınca bu saçımdan en fazla bi ton açılcagını biliyorummm küllü sarılar daha iyi gibi ama korktum valla yanımda olaydınnn hemen gaza gelip alırdım:):):)
korkma tatlm küllü açık sarı al cidden loreal 10.1 fln .. bazı arkdslr koleston 12.1 kullanmıslar bu en acık renk oda baya iyiymş ama ben kolestonu ndnse sevemıyorum ...
ayyy bebemmmmmm bu renk bana yakışmaskiiiiii:)esmerim ha ben:)http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...enc-sonucyardim-bekliyorum-kizlarresimli.html
Kız beğenmemiş iğrenç olmuş demiş ama bence gayet güzel duruyor ucundada sanırım daha açık bir renk var saçlarında balyaj gibi durmuş...Okuyunca aklıma sen geldin açık küllü sarı isteyen biri olarak bende paylaşıyım dedim:)
RAZİYEM Senin saçın koyu renk ya tabiki açık küllü sarı alcaksın..kumral aldın mı yine değişmicek sonra yine hüsran yine hüsran.korkma senin saçını o kadar açıpta sarı yapmaz..inan bana.....amonyaksız bpyada demek doğal saçlar içinmiş himmmm..olsun sen dinle beni,açık küllü sarıyı al.çünkü senin açın koyu yavrum ancak da..........üstündeki renge ne aldanıyon.kim saçını boyatmışta kutudaki renk olmuş...benim tecrübem açık küllü sarıdan yana.ama sen dersen ki kumralı alcam onuda sen bilin bacımmmmmmmmmmmm.....
cnmmmm ben esmerim ama sonucta çıkan renk sence yakışırmı bana:) ben yakışmas diye almak istemiyorum yoksa inan tenim açık olsa affetmem bile en açıgını alırım:):)::)
ama işte çok açmıcak ki cnm saçını..çünkü hem saç rengin boya hemde koyu renk.. yani korkulckbişi olucagnı sanmıyrm...dene bi gör ya olmadı ustune bu sefer küllü kumral fln alarak kapatrsn ama once bu renk tonlarını dene
Ben geldim kızlar...küllü sarının bende iyi tutmsını kendi saç rengimin bu renk olmasına bağlıyorum..
siz küllü sarıl saç boyalarına hep bakıyonuz acaba ondan mı renk tutmuyo.belki küllü renk direk uyguladığın da turunculuk oluyordur?????olmaz mı hehhhhh:))))).ben normal bi sarı renge boyamıştım.küllü müllü değildi...
iki uygulama yaptım...açılma evresini ekliyom
6.resim küllü sarı oldu ama o da zamanla açıldı kızlar veeeeeeeeeeeeee
sıralamayı karıştırmışta olabilirim kızlar...:26: ama tavsiyem lorealden şaşmayın ve bi kaç küllü resim eklemişsiniz gri gibi,yani olmaz o renkler...
kötü olursaaa gelirim yanına ona göre:):):):):):)
tmm cnmm booyuyayım dedin giib en kötüsü külü kumralla geir koyulturum:)
hehe gel cnm :) beraber boyarız saçlarımızı) yani korkmamn gerekıyo okdr açık olması için açıcı gerekır sen sdce boya yapıcaksn bi iki ton açarsa şükredersn ttlm )
naz 2 ve 12 numaralı fotodaki renk nedir?koyu kumral mı?
canım kirpimmmmm 1. ve 12. saç aynı renk....kendi orjinal saçım...inan bende rengimi bilmiyom...2.fotodaki renkte koyu kumral almıştım..küllü müllümüydü onu da hatırlamıyorum..ama koyu kumral olduğu kesin..
Ben geldim kızlar...küllü sarının bende iyi tutmsını kendi saç rengimin bu renk olmasına bağlıyorum..
siz küllü sarıl saç boyalarına hep bakıyonuz acaba ondan mı renk tutmuyo.belki küllü renk direk uyguladığın da turunculuk oluyordur?????olmaz mı hehhhhh:))))).ben normal bi sarı renge boyamıştım.küllü müllü değildi...
iki uygulama yaptım...açılma evresini ekliyom
6.resim küllü sarı oldu ama o da zamanla açıldı kızlar veeeeeeeeeeeeee
sıralamayı karıştırmışta olabilirim kızlar...:26: ama tavsiyem lorealden şaşmayın ve bi kaç küllü resim eklemişsiniz gri gibi,yani olmaz o renkler...
bu rengin ne olduğu hakkında fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?