Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçımı Açtırdım,Küllü Kumral istiyorum(Resimli)

korkma tatlm küllü açık sarı al cidden loreal 10.1 fln .. bazı arkdslr koleston 12.1 kullanmıslar bu en acık renk oda baya iyiymş ama ben kolestonu ndnse sevemıyorum ...

Eklentiler

• $19721_buyuk.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 182
  • $2820_buyuk.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 166
korkma tatlm küllü açık sarı al cidden loreal 10.1 fln .. bazı arkdslr koleston 12.1 kullanmıslar bu en acık renk oda baya iyiymş ama ben kolestonu ndnse sevemıyorum ...

cnmmmm ben esmerim ama sonucta çıkan renk sence yakışırmı bana:) ben yakışmas diye almak istemiyorum yoksa inan tenim açık olsa affetmem bile en açıgını alırım:):)::)

ayyy bebemmmmmm bu renk bana yakışmaskiiiiii:)esmerim ha ben:)
ama bencede güzle bi renkk keşkem açık renk olaydımm:)

kıslarr demek hepiniz açık küllü saır diyosunuz:)
bu hafta sonu geçsin düğün var sonra boyuycam..ama açık küllü sarı yapamam yakılşmas diye:)koyu küllü sarı alam ozman:)valla yakışcagını bilsem en açıgını alırımda ama yakışmas yoksa saır hayranıyım:)

cnmmmm ben esmerim ama sonucta çıkan renk sence yakışırmı bana:) ben yakışmas diye almak istemiyorum yoksa inan tenim açık olsa affetmem bile en açıgını alırım:):)::)

ama işte çok açmıcak ki cnm saçını..çünkü hem saç rengin boya hemde koyu renk.. yani korkulckbişi olucagnı sanmıyrm...dene bi gör ya olmadı ustune bu sefer küllü kumral fln alarak kapatrsn ama once bu renk tonlarını dene

kötü olursaaa gelirim yanına ona göre:):):):):):)
tmm cnmm booyuyayım dedin giib en kötüsü külü kumralla geir koyulturum:)

AH RAZİYEM AHHHH...bugün senin için saç boyası baktım ahhhhhhhhhhhhhh... ..kutunun üstündeki renge ne bakıyon sen..önce ve sonrasına baksana...aaaaaaaaaaaa kolestonda buldum 11 .1 ancak senin saçını açar.....yada lorelde üstte bi arkadaş resim eklemiş heh o işte..o boyada açar.....e ancak kuzum..senin saçın koyu.....sen korkuyon kutunun üstündeki renge bakıp ama yok beeeee öyle sarıyı elde etmek zorrrr..istesende olmaz:))))))))))))) sizin şu düğün bi bitsede bizde sonucu görsek....açık sarı ,açık küllü sarıdan şaşma derimmmmm dimi kızlar.........................

STONEBABY sana tamamen katılıyorum................
RAZİYEM sende güven bize....o kutunun üstündeki renkler faso fiso..o gösterdiği sarı kadar açılmaz...imkansız...

nazzz tamam cnmm alcam yalnızzzz benim beyazlarım varr kolestonmu lorealmi alimm:)10 gün sonra keisn boyuyom:)

naz 2 ve 12 numaralı fotodaki renk nedir?koyu kumral mı?

kötü olursaaa gelirim yanına ona göre:):):):):):)
tmm cnmm booyuyayım dedin giib en kötüsü külü kumralla geir koyulturum:)

hehe gel cnm :) beraber boyarız saçlarımızı ) yani korkmamn gerekıyo okdr açık olması için açıcı gerekır sen sdce boya yapıcaksn bi iki ton açarsa şükredersn ttlm )

hehe gel cnm :) beraber boyarız saçlarımızı ) yani korkmamn gerekıyo okdr açık olması için açıcı gerekır sen sdce boya yapıcaksn bi iki ton açarsa şükredersn ttlm )

ay süper olurduuu valla :)
zaten ben iki ton açık istiyorum en fazla:)
1-2 ton açık olsa ve turunculuk azalsa benden iyisi yok:)

naz 2 ve 12 numaralı fotodaki renk nedir?koyu kumral mı?

canım kirpimmmmm 1. ve 12. saç aynı renk....kendi orjinal saçım...inan bende rengimi bilmiyom...2.fotodaki renkte koyu kumral almıştım..küllü müllümüydü onu da hatırlamıyorum..ama koyu kumral olduğu kesin..

evet aynı renk olduğunu farketmiştim çok güzelmiş doğal rengin benim de buna yakın kumral grimsi ..en son koyu kestaneye boyatmıştım aylar önce baya aktı geçenlerde açtırdım biraz daha ama bu kumrala geçiş yapamadık .. 1 ay sonra gel tekrar deneyelim saç da yıpranmasın dedi kuaförüm ama istediğim gibi olmuyor işte bir türlü kendim alıp boyasam mı kumrala diye düşünmekteyim
hangi marka boyamıştın hatırlıyor musun?

burdaki 8 deki saç rengi ne acaba?:119:raziyem sayfayı iki gündür takip ediyorum saçını ne zaman boyucaksın...foto koymayı unutma bnde küllü kumral istiyorum merak ediyorum doğrusu:108:

akmış boya sonucunda ortaya çıkan bi renk..açık kumral mı,bal rengimi bende tam bilmiyom????

HUHUUUUUUUUUU kızlar naptınız ..saçlarınızı boyadınız mı????????????

nazz saçların süper yaaaa renklerin hepside çok düzgün we hoş saçlarında öyle yanık pürçükte görünmüo maşallah sağlıklı gibi sana dicek söz yok wallaaa.acabaaa açık sarılarla ilgilii bi fikrin warmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…