Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah Saçlarımı Açtım

nyksentius

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10
0
86
İzmir
Merhaba herkese :)
burada okuduğum bilgiler doğrultusunda nihayet cesaret edip saçlarımı açabildim öncelikle burda bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum :)
şimdi asıl konuya geliyorum,siyah saçlarımı açtıktan sonra majirel 8.0 ile boyadım boya alırken içine kumral katmamı tavsiye etmişlerdi, biraz da koleston küllü kumral kattım ancak istediğim renkle uzaktan yakından alakası olmadı ne yazık ki çünkü ben daha açık olsun istemiştim.
bu mevcut saç rengim;
bu da istediğim saç rengi şimdi saçlarımı tekrar açmam veya beklemem mi gerekiyor veya ne renge boyasam düzelir? yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
Merhaba herkese :)
burada okuduğum bilgiler doğrultusunda nihayet cesaret edip saçlarımı açabildim öncelikle burda bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum :)
şimdi asıl konuya geliyorum,siyah saçlarımı açtıktan sonra majirel 8.0 ile boyadım boya alırken içine kumral katmamı tavsiye etmişlerdi, biraz da koleston küllü kumral kattım ancak istediğim renkle uzaktan yakından alakası olmadı ne yazık ki çünkü ben daha açık olsun istemiştim.
bu mevcut saç rengim; Eki Görüntüle 714747 Eki Görüntüle 714746
bu da istediğim saç rengiEki Görüntüle 714748 şimdi saçlarımı tekrar açmam veya beklemem mi gerekiyor veya ne renge boyasam düzelir? yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler :)

canım saçın çok güzel açılmış merak ettigim sacında siyah boya mı vardı yoksa sacının dogal rengi mi siyahtı ?

güzel o zaman baya zordur siyahi açmak eline saglık :) senin istedigin renk tam sarı yani bi kaç kez daha açıcı atman gerekir ama bence bir sure bekle sacın kendine gelsin yoksa cok yıpranır

Back
X