• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçtan doğal bir kumrala geçiş...

Esengul34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
50
9
3
34
Merhaba arkadaslar. Yılların sarısını olarak gecen sene bu vakıtlerde saclrımı ani bir kararla sıyaha boyadım evde ve bır sene gectı hala mutsuzum :) su an yıne ani bi karar aldım ve evde saclarımın tonunu küllü birmkumarala ya da kullu bir sarıya döndurmek istiyorum. Zor olabılır ıstedıgım sey ama tecrubelı arkadaslarım vardır burda illaki,)) tesekkur ederım simdiden.. :)

Saçlarınızın yarısından vazgeçerseniz belki olabilir

Açma işlemi siyah renk varken çok yıpratır
Ve en az açtıktan sonra 6-7 boyama ile turunculuktan kurtulup sarı rengi elde edebilirsiniz

Benim şuanda platin dipleri küllü kumral
Bende sıkıldım ve kumral renk yapacağım
Asla siyah yapmam dönüşü çok zor oluyor

O yüzden siyah yaparken en az 1 ay düşünmek gerek :KK45:

Saçlarından vazgeçmene gerek yok bu gayet yapılabilecek bir işlem...

Fakat sabır gerektiren bir işlem...

Evde bunu kendin yapamazsın sakın deneme bile, saçlarının tonuna göre yapılacak işlemi kuaförler daha iyi ayarlıyor git bir kuaföre 2-3 aşamada (örneğin ayda 1 kuaföre giderek) saçlarını yıpratmadan açacaktır...

Evde kullanacağın volüm ile kuaförün kullanacağı bir olmaz direkt turuncuya dönersin sonra işin daha zor olur...

Ama 1 defada bunu istiyorsan evet yıpranır saçların...

Saçlarınızın yarısından vazgeçerseniz belki olabilir

Açma işlemi siyah renk varken çok yıpratır
Ve en az açtıktan sonra 6-7 boyama ile turunculuktan kurtulup sarı rengi elde edebilirsiniz

Benim şuanda platin dipleri küllü kumral
Bende sıkıldım ve kumral renk yapacağım
Asla siyah yapmam dönüşü çok zor oluyor

O yüzden siyah yaparken en az 1 ay düşünmek gerek :KK45:
saclarından nıye vazgecsın ya kendiniz beceremiyosunuz evde herseye laf atmayın yok sacınız elinizde kalırmışmış

saclarından nıye vazgecsın ya kendiniz beceremiyosunuz evde herseye laf atmayın yok sacınız elinizde kalırmışmış
Ne diyorsunuz ya siz?
Ben kendimi bildim bileli saçımı kendim boyarım
Benim neyi becerip neyi beceremediğimi siz bilemezsiniz !
Ne bu saygısızlık!
Çok biliyorsanız yazın nasıl yanmadan açıcıyla siyahtan kumrala dönülür

Niye alıntı yapıyorsunuz ?
Uslübunuz berbat ötesi

Ayni konudan muzdaribim siyahtan kumrala dönmek istiyorum evde yapan bilen yardım etsin lütfen

Ben döndüm toz açıcıyla evde açtım. Turuncu oluyor spnra koleston 7.1 boyanın içine fındık kadar nevacolor yogun mavi koydum boyadım alın size açık küllü kumral. Bu mavi boya olayını arastırabilirsiniz

Peki çok sertleşmedi mi saçın
Hayır hatta benimki siyah kınaydı düşün yani 2 sene boyunca siyah ve kızıl kına kullanmıştım ona rağmen açtım. Tabi saçtan saça değişir. Benim saçım acayip ince telli ve dökülen bi saçtır ona ragmen yanmadı sansıma galiba :KK70:
Dur maşşallah diyim

Ne diyorsunuz ya siz?
Ne bu saygısızlık!

Uslübunuz berbat ötesi
Ya canım sakin ol niye bu kadar kudurdun

Ne diyorsunuz ya siz?
Ne bu saygısızlık!

Uslübunuz berbat ötesi
Ne alıngansın sanal dünyada ufacık şeye alınıp kuduruyorsan reelde ağlayıp saçını başını yoluyosundur

Back
X