Açtırmam gerekir evet ama ciddi değişiklik istiyorum yani kahve tonlarıda koyu sonuçta. Biraz açılsın istiyorum.Saçlarına bu renklerden birine boyatman için açtırman lazım. Bence saçlarını hiç boyatma geri dönüşün zor olur yani saçların yıpranır, kırılır daha sonra burda uzatmak istiyorum diye konu açarsın. Ama çok siyahsa biraz rengini kırdırabilirsin kahve tonlarına doğru .
İkinci fotoğrafta siyahtan dönen fotoğraf gibi de olabilir o ilk denemede tutmuş sanırımbal köpüğü süper bir renk
ama siyah saçtan bu renge dönmek için oldukça çaba harcaman gerekecek
yıpranma yı gözönünde bulundur
Bal köpüğünde çok açık bir tondan bahsetmiyorum biraz daha koyusu, kafam karışık :)Saçında hiç boya olmadığı için orta tonlarda bi renge boyatabilirsin bi kaç seferde istediğin renge ulasırsın. Birden yapmak çok zararlı. Yine de bunu göze alacaksan sen bilirsin tabi :)
doğruİkinci fotoğrafta siyahtan dönen fotoğraf gibi de olabilir o ilk denemede tutmuş sanırım
O zaman güvenebileceğin bi kuaföre danışabilirsin canım :) Kendin mi boyamayı düşünüyorsun peki :)Bal köpüğünde çok açık bir tondan bahsetmiyorum biraz daha koyusu, kafam karışık :)
Herkes aynısını diyoda biraz değişiklik olsun diyorum kensimden sıkılınca burnumu deldirdim belime kadar olan saçlarımı enseme kadar kestirdim şimdi tekrar sıkıldım sadece boya kaldı :) hiç beğenmezsem tekrar siyaha boyatırım daha da dokunmamdoğru
ilk denemde tutar o renk
ama açıkcası
siyah daha iyi
hiçbir özelliği yokki o rewngin
Umrım olur :) saçlatım çok siyah olduğundan ombre bende hiç belli olmaz maalesef :/Bal köpüğü süpermiş ama güzelliğini resimdeki ışıltı ve parlaklık veriyor..
Gerçektede böyle olacaksa ne ala
Ombreyide beğendim valla o da hoş
Kuaföre yaptırıcam canım, güveniyorumda kuaförüme az önce kendisiyle görüştüm ikinci fotoğraftaki gibi yan yana ikili olan var ya ilk denemede onun gibi tutabiliceğini söyledi açabildiğim kadar açarım saçını dediO zaman güvenebileceğin bi kuaföre danışabilirsin canım :) Kendin mi boyamayı düşünüyorsun peki :)
Ne güzel canım en iyisi güvenebileceğin bir kuaföre gitmek zaten. Kendin boyamak tehlikeli bir iş ne olur ne olmazKuaföre yaptırıcam canım, güveniyorumda kuaförüme az önce kendisiyle görüştüm ikinci fotoğraftaki gibi yan yana ikili olan var ya ilk denemede onun gibi tutabiliceğini söyledi açabildiğim kadar açarım saçını dedi
Saçım zaten siyah biraz açılsın istiyorum, ama eğer bal köpüğü yakışmazsa çikolata yapıcamCikolata kahve ye boyat bence hem cok acik degil hem parlak ve canli gosteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?