Saç Rengi ve Saç Boyama SİYAH SAÇTAN GİDEN YOL

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Arkadaşlar merhaba gece gördüğüm rüyadan ötürü bu saatte konu açıyorum :)
Şimdi ben 21 yaşında kilolu bi hatunum ama yüzüm toplu değil. Beyaz tenlisin diyen de var buğdaysın diyen de... Yani ne beyaz olacak kadar açık ne de buğday olacak kadar koyuyum :)
Saçlarım simsiyah kendi rengi her gören şok oluyor kendi siyahı diyince. Ama artık değişim istiyorum ombre yapıyım dedim çok siyahta ombre belli olmuyor o yüzden çözümü rengimi değiştirmekte buldum eğer beğenmezsem tekrar siyaha boyatırım diye düşünüyorum. Şimdi ben saçımı bal köpüğü yada karamel istiyorum. Bakıl kuzılıda düşündüm ama çok cart durabilir bide taö beyazlarda daha iyi duruyor sanki. Sizce ne renk yaptırayım?

IMG_20140924_085430.webp IMG_20140923_211836.webp bu renkler düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_20140924_085506.webp
    IMG_20140924_085506.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 289
Saçlarına bu renklerden birine boyatman için açtırman lazım. Bence saçlarını hiç boyatma geri dönüşün zor olur yani saçların yıpranır, kırılır daha sonra burda uzatmak istiyorum diye konu açarsın. Ama çok siyahsa biraz rengini kırdırabilirsin kahve tonlarına doğru .

Saçlarına bu renklerden birine boyatman için açtırman lazım. Bence saçlarını hiç boyatma geri dönüşün zor olur yani saçların yıpranır, kırılır daha sonra burda uzatmak istiyorum diye konu açarsın. Ama çok siyahsa biraz rengini kırdırabilirsin kahve tonlarına doğru .
Açtırmam gerekir evet ama ciddi değişiklik istiyorum yani kahve tonlarıda koyu sonuçta. Biraz açılsın istiyorum.

Saçında hiç boya olmadığı için orta tonlarda bi renge boyatabilirsin bi kaç seferde istediğin renge ulasırsın. Birden yapmak çok zararlı. Yine de bunu göze alacaksan sen bilirsin tabi :)

bal köpüğü süper bir renk
ama siyah saçtan bu renge dönmek için oldukça çaba harcaman gerekecek
yıpranma yı gözönünde bulundur

Saçında hiç boya olmadığı için orta tonlarda bi renge boyatabilirsin bi kaç seferde istediğin renge ulasırsın. Birden yapmak çok zararlı. Yine de bunu göze alacaksan sen bilirsin tabi :)
Bal köpüğünde çok açık bir tondan bahsetmiyorum biraz daha koyusu, kafam karışık :)

Bal köpüğü süpermiş ama güzelliğini resimdeki ışıltı ve parlaklık veriyor..
Gerçektede böyle olacaksa ne ala:KK48:
Ombreyide beğendim valla o da hoş:D

Bal köpüğünde çok açık bir tondan bahsetmiyorum biraz daha koyusu, kafam karışık :)
O zaman güvenebileceğin bi kuaföre danışabilirsin canım :) Kendin mi boyamayı düşünüyorsun peki :)

doğru
ilk denemde tutar o renk
ama açıkcası
siyah daha iyi
hiçbir özelliği yokki o rewngin
:KK43:
Herkes aynısını diyoda biraz değişiklik olsun diyorum kensimden sıkılınca burnumu deldirdim belime kadar olan saçlarımı enseme kadar kestirdim şimdi tekrar sıkıldım sadece boya kaldı :) hiç beğenmezsem tekrar siyaha boyatırım daha da dokunmam

O zaman güvenebileceğin bi kuaföre danışabilirsin canım :) Kendin mi boyamayı düşünüyorsun peki :)
Kuaföre yaptırıcam canım, güveniyorumda kuaförüme az önce kendisiyle görüştüm ikinci fotoğraftaki gibi yan yana ikili olan var ya ilk denemede onun gibi tutabiliceğini söyledi açabildiğim kadar açarım saçını dedi

Kuaföre yaptırıcam canım, güveniyorumda kuaförüme az önce kendisiyle görüştüm ikinci fotoğraftaki gibi yan yana ikili olan var ya ilk denemede onun gibi tutabiliceğini söyledi açabildiğim kadar açarım saçını dedi
Ne güzel canım en iyisi güvenebileceğin bir kuaföre gitmek zaten. Kendin boyamak tehlikeli bir iş ne olur ne olmaz :KK28:

Back
X