Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçtan sonra saçlarını açık tona boyamak isteyenler veya boyayanlar buraya

EWt saçlarım dalgalıdır düzleştirince dahada kötü duruyoo
Bende öyle düşünüyorum aşama aşama açtırcam saçımı.

bende beyaz sabunla yıkıyorum aksın dye ama siyah duruyo yani 2 ton acılsın istyrm acıcyla da yıpratmak istemyrm acıkcası

Benim saçımdan hemen akıyo siyah boya.1 ayda saç rengim açılıyoo.Biraz bekle açılırGerçi nekadar renk ne kadar akarsa aksın açlması gerekiyooo

ben saçımı bakıra boyadıktan sonra uçlarının rengi iyice açılsın şekil olsun diye çok büyük bir hata yapıp beyaz sabunla yıkamıştım saçımı
ama kimseye tavsiye etmem saçım yapış yapış oldu, o mereti ne kadar durularsan durula sanki temizlenmiyor
bir de saçımın uçları öyle zarar gördü ki silme işleminin vermediği zararı beyaz sabun verdi sağolsun!
kaç hafta bakım üstüne bakım yaptım zor toparladım. şu anda problem yok Allaha şükür

ben de 2010 mart ayı gibi bi gaflete düşüp loreal in 1 numara siyahıyyla saçlarımı boyamıştım...kendi saçım koyu kestane olmasına rağmen o kadar iğreti ve kötü durdu ki haziran gibi coşup, sağlam bi kuaföre giderek saçlarımı açtırdım...
hepinizin bldiği malum süreç, önce dipler hariç tüm saç orealle turuncuya kadar açıldı ( orta yükseklikte volümle yavaaş yavaş )
sonra da dipler yine orealle koyu sarıya kadar açıldı ve altın kumrala boyandı ( maşallah herhangi bi yıpranma yanma da olmadı )
bu yaz da aynı kuaförümle krepe balyaj yaptık, çok da beğenildi ben de gayet memnunum...artık bi daha ad bu renkten dönmem diye düşüüyorum efenim..

merak eden olursa bayrampaşa akvaryum alışveriş merkezinin içindeki kırıktarak kuaföre gidiyorum...orada özellikle boya konusunda uzmanlaşmış olan Ali bey var ve beni bu zamana kadar hiç pişman etmedi sağolsun

6 yıldır kullandığım mavi siyah saçlarımı geçen yaz tarçın bakıra çevirdim hemde açma işlemi olmadan.5 ay boyunca hiç boyamamıştm üzerine tarçın bakır boyadım uç kısımları daha koyu oldu ama 3 4 boyamaya renk tam oturdu uçtan dibe doğru boyamak gerekiyor böyle durumlarda.buda saçlarımı boyadığımın ertesi günü

Eki Görüntüle 321345

Canım walla çok gzüel olmuş.Birde saç açılmadan iyi tutmuş renk tebrik ederim.
Benimde en son siyaha boyayalı 7 ay oldu. Acaba bende boyasam 3-4kez bu renk olur mu ki yada tutarmı ki.

Tatlım sen İstanbuldasın sanırım.Ben İstanbulda oturmuyorum ki

Canım walla çok gzüel olmuş.Birde saç açılmadan iyi tutmuş renk tebrik ederim.
Benimde en son siyaha boyayalı 7 ay oldu. Acaba bende boyasam 3-4kez bu renk olur mu ki yada tutarmı ki.

valla canım hiç bilmiyorumki saç tipinden tipine değişir.istersen dene baktın çok fark varsa kuaförden oryal al uçlara sür 5 dk beklet bu renk olur.ama sakın 5 dk dan fazla bekletme

bende mart ayında saçlarımı siyahtan orielle açtırmıştım kopma ve yanma olmadı ama çok yıpranmıştı sönmüştü zaten orielle açılan saç rengide çok açık bir kızıldı ertesi günü koyu kestaneye boyatmıştım. temmuz ayında ise koyu kızıla açma işlemi olmadan boyatıp aralara kızıl balyajlar attırdım.. eylül gibide kızıl kestaneye boyadım saçımı ve o zamandan beri boyamıyorum iyi dayandım 3-4 cm diplerden kendi rengim geldi balyajlar ortaya çıktı(turuncu) ve saçlarımın rengi bakırımsı açık kestane gibi bir renk nisana kadar boyatmayı asla düşünmüyorum kuaförlede konuştum düşük volümle silme işlemi uygulayacağını söyledi bakır kızıl istiyorum.. o zamana kadarda bakım yapıyorum eğer sizde açtırmak istiyorsanız bol bol bakım yapın ve düzleştirici,maşa v.b şeyler kullanmayın ben saçlarımı bile kurutmuyorum artık ayda 1 kere anca fön çektiriyorum o da özel zamanlarda. saçlarımın güçlenmesi gerekiyor ve zaten yıpranacağını bilsem bile yanma ya da kopma olmayacağını düşünüyorum çünkü kuaförüme çok güveniyorum. o konuda şanslıyım :)

valla canım hiç bilmiyorumki saç tipinden tipine değişir.istersen dene baktın çok fark varsa kuaförden oryal al uçlara sür 5 dk beklet bu renk olur.ama sakın 5 dk dan fazla bekletme

Tatlım ben oriel sürmek istemiyorum hiç saçıma.
Silici kullanan kuaföre boyatmayı düşünüyorum en kötü...
Ama işte yaza kadar bi değişiklik istiyorummm

Ben haftada 1 düzleştirici kullanıyorum.Ama düzleştirici kullanmadan mavi su kulanıyorum...
Ayrıca saçıma her hafta bakım yapıyorum sinemaki ve sarımsakta kullanıyorum
Bende iyibir kuaför arıyorum.Senin kuaförün nerede canım?

Bende ilk önce açık kumral tonları düşünüyorum.Saçın çok yıprandımı canım....

canım msj ını şimdi gördüm.benim saçlarım pek yıpranmamıştı.iyi bi kuaförde yaptırırsan hiçbişey olmaz.zaten sen kendin de bakım yapıyormuşsun.inşallah istediğin gibi olur saaçların

Yaklaşık 4 yıl siyah kullandım açıcısız dönmeyi de başardım
Açıcı ile tek ya da 2.seferde siyahta dönülebiliyor ama yıpratıcı bir işlem
O yüzden biraz sabır gösterip doğal yollarla kırdım rengini
Daha sonra da açık yoğun küllü sarı tonlarına boyayarak akmanın getirdiği kızıllığı az da olsa azalttım
ve iyice açtım saç rengimi
Hala kızıl yansımalar var uyguladığım doğal yöntemlerin birkaçına hala devam ediyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-siyahtan-acicisiz-donme-maceram-resimli.html
Burada paylaşmıştım

Kızlar benm de kızıl kestane saçlarım. tarcın bakır uygulasam dırekt bu rengı elde edebılır mıyım sızce?

Canım ne güzel yaa saçının rengini kendin açabilmişsin.
Ben kendim açıcı kullanamam malesef.Daha kendi saçımı boyayamıyorum

Acaba bende en açık sarıyla ablama boyatsam 2-3 kez rengi kırılırmı ki?
En son 7 ay önce siyaha boyatmıştım.Boya bayağı aktı.Olur mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…