Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oda bos yeni duzenliyorum.cati kati diyebiliriz garaj ustu iki karsilikli duvar pencereli bir duvar merdivene bakiyorOda nın geri kalanı hangi renk acaba?? Ona göre seçseniz??
oda bos yeni duzenliyorum.cati kati diyebiliriz garaj ustu iki karsilikli duvar pencereli bir duvar merdivene bakiyor
oda bos yeni duzenliyorum.cati kati diyebiliriz garaj ustu iki karsilikli duvar pencereli bir duvar merdivene bakiyor
hic siyah yada kirmizi kullanmadim bu gune kadar simdi bocaliyorum hangisi daha iyi olur diye evin geneli spor ve beyaz ile bej renkler ama bu kucuk salon merdivende oldugu icin farkli olsun istedim ne dersiniz yoksa ikisindendemi vazgeveyimoda bos yeni duzenliyorum.cati kati diyebiliriz garaj ustu iki karsilikli duvar pencereli bir duvar merdivene bakiyor
Ben siyah derim. Daha çok eyle kombinleyebilirsiniz. Hemde modern görünür ama sıcak olsun derseniz kırmızı olur.
bu ikiside var lutfen fikir verirmisiniz
zaten ana salon beyaz size gore hem model hemde renk hangisi olsun lutfen yardim edermisinizBeyaz çocuk varsa ya da olursa çok kirlenir. Tamam güzel duruyor ama alanların çoğu bin pişman. Örtüyle kullanıyorlar hatta.
zaten ana salon beyaz size gore hem model hemde renk hangisi olsun lutfen yardim edermisiniz
kirlenmeyi cok dert etmiyorum ama goruntu olarak karar veremiyorum hangisi sik olurBeyaz çocuk varsa ya da olursa çok kirlenir. Tamam güzel duruyor ama alanların çoğu bin pişman. Örtüyle kullanıyorlar hatta.
tesekkurler vakit harcayip fikir verdiginiz icinkırmızı
digerlerinide gordunuzmu 4 tane varSiyah tozu çok belli ediyo tüy çok kapıyo bence kırmızı ...
Ana salon beyazsa patlayacak bir renk al. Beyaz beyaz hastahane odası gibi olur. Siyah güzel ama dediği gibi arkadaşın çok toz toplar.. Kırmızıyı al.zaten ana salon beyaz size gore hem model hemde renk hangisi olsun lutfen yardim edermisiniz