Saç Rengi ve Saç Boyama siyaha boyamak !!

demircool

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
4.244
22
643
benim saç rengim normalde kahverengi ile siyah arasında bişey ama ben 3-4 yıldır kızıl kestane rengi kullanıyorum ve 3 ay önce boyadım en son kızıla ve siyaha geçmek istiyorum.hem kendi rengime yakın istiyorum artık.ama siyaha boyamak günah diye duydum.nedeni ise hristyanlar mı boyaarmış ne olurmuş ama kesin bi bilgim yok.bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?

çok saçma ya yok öyle birşey ama yinede siyah yerine koyu kahve tercih et derim sonra sıkılırsan kurtulması zor yerimseniben

siyah kadınları olduğundan daha olgun gösteriyormuş o nedenle günahmış sözde..ben de öyle duymuştum

bence siyaha boyamayın sıkılırsanız kurtulması çok zor benim saçlarım siyah ve rengini değiştirmek istiyorum bakalım kuaför başarabilecek mi..

Siyahtan asla vazgeçmem siyah bir tutkudur tıpkı kızıl gibi sarı saç gibi siyahın da müdavimleri var. Ben sıkılmayacağımı biliyordum çünkü çok seviyordum yakışacağını biliyordum kim ne derse desin inatla boyadım ve sonra herkes çok yakıştırdı. öncesinde neden siyah, çok koyu durur, yakışmaz, değiştirmek istersen değiştiremezsin dediler hep. Yıllardır siyahtır hala ilk günkü gibi seviyorum mümkünse daha da koyu siyaha geçmek istiyorum hatta. İşin günah kısmına gelince de Allah akıl fikir versin ne diyim hristiyanlık bile bizim dinimiz kadar çarpıtılmadı bu nedir arkadaş ya!!

Sübyancılığı seven bir toplum için olgun kadın günah gibi geliyordur tabii ondan öyle demişlerdir!!! 13 ünde kızlarla ilişkiye girmeye bayılıyorlar malum

canım öyle şeylere inanma yuzuk takmaya bile günah diyen var yahudiler takiyormusmus :)
siyah saca gelince siyah sac asktir yillaaarca simsiyah boyadim sacimi iki haftada bir boyuyordum kapkara olsun hep diye:) şimdi sıkıldım sariya donmeye çalışıyorum ve inan sabirliysan donmek e zor degil. boya gitsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…