Saç şeklin emo gibi değilse siyahin bence emo ile bi alakasi yok
siyah saç beyaz ten asi durur ama emo ile alakasi oldugunu sanmiyorum
siyahtanda kizildanda kurtulmak zor evet ama bazi kuaförler saçi yakmadanda güzelce yapabiliyorlar ama işte sacımızı emant edecegimiz kuaförü iyi bilip tanimak lazim ..
teşekkürler yanıt için
yok emo gibi değil saçlarım :) o zaman ben siyah alıp boyayacağım, ileride kurtulmak istersem iyi bi kuaför araştırırım. kuaför çok önemli gerçekten de... korkuyorum yanar - kopar saçlarım diye
bence çook yakışır canım :) esmer olmasam bile kumralım ama tenimin bembeyaz olmasını ve saçımın siyah olmasını istemişimdir :) korkma canım :) eminim çok yakışacak :)
Saçlarımı yıllardır siyaha boyayan biri olarak çok asil durduğunu söyleyebilirim.
Ben de beyaz tenli mavi gözlüyüm,emolara neden benzeyesin ki..
Ama evet,siyahtan kurtulmak çok çok çok zor.
Yani sıkılmam diosan sık sık saç rengini değiştirmeyen biriysen boya derim...
Boyle ezbere olmaz ki bu isler hayatim!!! bir fotografini koy bakalim ona gore yorum yapalim???
Ben de ben de...Ama korkuyorum, o kadar ugrasip actim kizil yaptim.. Seviyorum siyahi cok, en asil renk. Niye emolara benzeyesin ki, onlarin farki sac renkleri degil sac sekilleri.. Senin sac seklin onlarinki gibi degilse sorun yok her siyah sacli beyaz tenli emo olmaz ki.. Hele beyaz ten+siyah sacin asaletiyle emolarin basitligini bir tutmak hic olmaz...
Ama bir sorun var; siyah boya sactan coook zor cikiyor. Koyu kahve ugrastirmiyor ama siyah ugrastiriyor kendimden biliyorum. Bunu iyice düsünerek hareket et. Kendi sac rengin ne?
evet cnm ben de o yüzden siyahtan çekiniyorum zaten, kurtulması zor olur falan diye. gerçi hoşuma gider diye düşünüyorum o yüzden değiştirmem belki ama ileride kızıl yapmak istersem sorun olur diye korkuyordum. ben de o yüzden koyu kahve fala yapıyordum. kendi saç rengim açık kumral. sen saçlarını açtırınca bi sorun oldu mu yıprandı mı saçların
duuuuuuuuuuuuuurrrr sakın sıyaha boyamaaaaaa
sıyah berbat oluyo yaa
beyaz saclarıda cogaltıyo sacları ıyce beyazlatıyor
gerı donusude cok zor oluyo sıyah bana gore rezıl bırsey
bana kalırsa koyu kahve yada kahve serılerınden takıl ama sıyah aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?