Saç Rengi ve Saç Boyama Siyaha boyanmış saçına sarı balyaj yaptıran var mı

Zaten kuaför de sarı olmaz ama karamel tonlarda en fazla açılır dedi tamam dedim ve sonuç saçlarım hep yandı ertesi gün gittim kestirdim kısacık kaldı saçlarım çok üzgünüm :mad: şimdi verdiğim paraya mı üzüleyim saçlarımın kısacık kalmasına mı çok moralim bozuk günlerdir

Teşekkür ederim desteğiniz için insana moral veriyor bu site gerçekten kısa kesim de hoş durabiliyor tabiki ama saçımın ön tarafları çok yandığı için önleri baya kısalttı mecbur sürekli önleri tokayla tutturuyorum :-) ne güzel uzun siyah saçlarım vardı nasıl kıydım onlaraa

Saçınızın önlerini dalgayla saça karıştırabilirsiniz ya da perçem kestirebilirsiniz kısa kesimde çok güzel duruyorlar eminim yakışmıştır bence sadece sizin alışmanız biraz zaman alcak :)

Lob kesim gibi sanki bence cok guzel dogal genis dalgalar cok yakisiyor bu tarz kesimlere onlerine dalga yapmazsiniz karistirirsiniz saciniza hepsi ayni boy gibi durur

Evet bende o şekilde kullanıyorum. Arada kenarlardan örüp arkada birleştiriyorum bir şekilde kullanıyorum. Sadece boy olsa daha kolay alışırdım ama ben he rengi değiştirip hem de mecburi kestirdiğimden biraz zor alışıyorum sanırım

Bence güzel olmustur dediginiz sekil de cok guzel duruyor balyaji soguk tonlu yaparsaniz daha guzel durcaktir siyah sacta ya da karamel balyaj kullancaksin kahve tonlu olabilir zemini sicak bir renk daha modern durcaktir

Ben kuaförün azizliğine uğradım baya. Siyahtan dönerken saçlarım her yeri değişik bir renk oldu altları Donald Trump gibi geziyorum tekrar boyatmaya da korkuyorum kalan saçımı da kaybederim diye. 1-2 ay bekleyip daha sağlam bir yerde boyatmak istiyorum. Bu bana çok büyük bir ders oldu.

Back
X