Saç Rengi ve Saç Boyama Siyaha yakın saç rengi için fikir verebilirmisiniz?

Fluke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
65
0
36
İzmir
kızlar saçlarımı siyah renge boyucam ama bu tonlar istiyorum çok koyu siyah olmasın bilginiz var mı hangi markayla bu tonu sağlayabilirimm acabaa ? $Jessica_Szohr+Aug_16_2008.webp $Jessica-Szohr-82455185.webp $l-jessica-szohr-192b484c.webp $penn-badgley-jessica-szohr-malibu-rum-06.webp

evt ben de onu diycektim koyu kahve bu cnm...siyah değil kadının saçları:34::34::34:

senin istediğin gibi koyu kahve diye al ama ara bi renk alma..:34:

saçlarım karamel tonlarındayken koyultmaya karar vermiştim.çikolata kahve ve kahve rengine boyadım.çikolata kahvenın tamamı kavenınse yarısını kullandım.2-3 kez yıkandığında bu tonları almıştı.

sakın koyu kahveye boyama saçların mavi siyaha yakın bir renk oluyor senin istediğin tonlar kahve kestane çikolata karşımı renkler yaniş o tonlar 3 boya karışımı

koyu kahve veya koyu kestane tonlarına boya. 3 numara grubundan. ama ilk boyadığında çok koyu gelebilir yıkandıkça tam resimlerdeki gibi oluyor. boyarken saçında çok uzun süre tutma boyayı bu arada o da koyulaştırıyor.

3 numara canım bu saç koyu kestane.siyah olan 1 numaranın bi ton açığı.2 numarayı kataloglardan kaldırdılar zaten.kesinlikle 3 numara :34:

Back
X