siyahi erkeklerden hoşlananlar buraya kızlaaaaaaar <3

shady

Meşfik..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
867
285
123
siyahi sevgilisi olan,siyahi sevgilisi olmasını isteyen,siyahilere yanıp tutuşanları bekliyoruummm

eğer seviyorsan gerçek olsun inşallah canım,çoooook tatlılar gerçektende

atletizm olimpiyatlarında falan bir sürü oluyo onlardan çok tatlılar ben çok seviyorum Asafa Powell ve Wallace Spearmon çok beğendiklerimden
çok çekiciler bence

tivibu reklamındakiler var ya hani,adam bekleyin pizza alıcam diyo siyahi koşucularda olmaz diye kafalarını sallıyorlar çkk tatlı o reklamm

bir keresinde rüyamda zenci biriyle sevgiliydik,çok etkilenmiştim rüyamda hoşuma gitmişti :)) ama normalde istemem galiba,aksine beyaz tenli seviyorum ben,kara kaşlı kara gözlü ama beyaz tenli :))

Fakat melez bebek fena olmaz :))

benimde meleze karşı bi antipatim var en koyusundan olmalı zift gibi

Melezse beelkii ama aşırı zenci, koca beyaz dudaklı,
burnu her an kanatlanıp havalanacakmış gibi
duran erkekler çokkkkkkkk itici geliyor :120:
Bir de bunların altına doldurmuş gibi pantolonlar
giyip, komple altın sarısına bürünenleri var ki
evlere şenlik

ben yurtdışında yaşadım ve orda o kadar çok zenci gördüm ki ve tiksindim onlardan.sürekli dışlandıkları için aşırı agresif oluyorlar her an patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorlar..yolda ellerinde bira ile gezer ve kaldırıma işerler.

gerçi tüm yabancılar elinde bira ile gezer ama bir de şu özellikleri var çoook kötü kokuyorlar..lastik gibi kokuları var...yaklaşmak mümkün değil..

ayrıca yabancıların beğenilmeyen kızları onlarla çıkar..çok komik bir görüntü oluştururlar..süt beyaz ve zifiri kara birini öpüşürken görmek:82:

yani hepsi reklamlarda göründüğü kadar çekici değil..aksine itici..

gülümsemek onlara çok yakışıyor kim ne derse desin çok güzel kalpleri var bu zencilerin :)

benimde cezayirli arkadasım olmustu.

gülümsemek onlara çok yakışıyor kim ne derse desin çok güzel kalpleri var bu zencilerin :)

benimde cezayirli arkadasım olmustu.

katılıyorummm çkkk tatlı gülümsüyorlar simsiyah tenlerinde bembeyaz dişleri ortaya çıkınca bence daha sevimli oluyorlar... sevgilimin gülümsemesini seviyoruuuumm

heidi klum ve seal bence güzel bir çift..seal ç:18:k korkutucu ama olsun çocukları k tatlı olmuş , darısı başıma kızlar

Benim böyle bir hoşlantım yok, aksine itici gelirler bana kocaman dudaklarıyla falan
Dolaşırken başlığı görünce aklıma Will Smith geldi.Filmlerini seviyorum sempatik ve cool bir siyahi

tüm filmlerini izledim onunda..hatta bide afişlerini aldım

Siyahi erkekler bana hep sempatik gelmiştir

Ama mesela latin erkekleri bana göre çok çekici

erasmus ile yabancı ulkeye gittiğimde okuldan siyahi biriyle samimi olmustum. cok iyi ve sempatikti. etkilenmiştim :) ama pantolonundan bile belli olan seyinden korkup samimiyeti azalttım

bende yaklasık 1 hafta kadar bi zenci tarafından takip edildim hic hoslanmam acıkcası cok rahatsız etmisti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…