Saç Rengi ve Saç Boyama Siyahtan kızıla?

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
search
Herkese merhaba,
Saçlarım doğal siyah. Tenim beyaz ve malesef önceden hiç saçımı boyatmadım. Ama son zamanlarda kızıl olmayı o kdr çok istiyorumki. Kızıl saçlıları gördüğümde çok özeniyorum. Bikaç kuaföre sordum ama pek güvenemiyorum açıkcası. Yakışıp yakışmayacağınıca bilmiyorum. Kızıl olanlar bakımı zormu? Yani her iki haftada boyatmak gerekiyomuş sanırım doğrumu? Resimdeki gibi istiyorum

Öncelikle resmi göremedim ben link ölmüş sanırım. Kızıl zahmetli bir renktir doğru. Ancak teninizin nasıl götürdüğü çok önemli bir etken. Koyu tenli birisine kızıl saçın 2 haftada akmış hâli hiç yakışmaz boyatmak ister ama açık renkli birisine aktığı pembemsi hâli de yakışabilir. Ben beyaz tenliyim aktığı zaman hiç sorun etmiyordum normal dipler gelince tümden boyuyordum sadece.Bir de siyahtan kızıla fazla yıpratma yapmaz.

Öncelikle resmi göremedim ben link ölmüş sanırım. Kızıl zahmetli bir renktir doğru. Ancak teninizin nasıl götürdüğü çok önemli bir etken. Koyu tenli birisine kızıl saçın 2 haftada akmış hâli hiç yakışmaz boyatmak ister ama açık renkli birisine aktığı pembemsi hâli de yakışabilir. Ben beyaz tenliyim aktığı zaman hiç sorun etmiyordum normal dipler gelince tümden boyuyordum sadece.Bir de siyahtan kızıla fazla yıpratma yapmaz.
Resmi yükleyemedim :( beyaz tenliyim bende, kaşlarımıda boyatmam gerekiyo sanırım siyah çünkü baya. Buarada nasıl yükleyeblrm resmi?

Evet ben de kaşlarımı boyatırdım. Sağ aşağıda dosya yükle butonuna tıklayıp seçerek yükleyebilirsiniz

A siz bakır kızıl istiyorsunuz:) Ben sandım ki çilek kırmızısı falan:) Bahsettiğim 2 rengi de kullandım bakır kızılın kullanımı diğer kızıla göre benim için daha kolaydı

A siz bakır kızıl istiyorsunuz:) Ben sandım ki çilek kırmızısı falan:) Bahsettiğim 2 rengi de kullandım bakır kızılın kullanımı diğer kızıla göre benim için daha kolaydı
Evet bakır kızıl :) ama bi türlü cesaret edemiyorum işte:( sizin ten renginiz nasıl peki yani bana yakışırmı yakışmazmı bilemiyorum çünkü siyahtan başka hiç bi renk yapmadım ve baya sert bi geçiş olur gibi geliyo :)))

benim orjinal saçım siyah denecek kadar koyu kahveydi fakat tenim bembeyaz olduğu için herkes cok yakışırdı .ilk boya kuaförde yapıldı ardından evde 6.4koleston kızıl bakir ile boyandı
cilt alt tonunuz sarı ise sıcak alt ton ise yani..daha doğal durma ihtimali yuksek bakir kizili n

bu arada açıcı ile açıp boyanirsa cok daha hizli akıyor ..
2haftada 1boya düşünüyorsanız neva color alin derim 4.5 tl oksidan+tüp boyasi
hele ki saçınıza 4_5kutu gidiyorsa benim gibi..çok hesaplı oluyor diğerlerine nazaran
renkleri cok yakın çıkarıyor ayrıca

Back
X