Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan vazgeçemiyorum diyenler..

Palette nin siyahını ben boyadım hiç tavsiye etmiyorum...çünkü mavimsi siyah çıktı normal kömür siyahı değil haberiniz olsun...mavi siyahtan hiç farkı yok..

her siyah boya maalesef öyle bildiğimiz kömür siyah çıkmıyor...ben de öyle olanı arıyordum...
loreal ve palette nin siyahları mavi siyah çıktı...

tatlım valla bende loreale boyadım ama voila daha ii ilk onunla boyamıştımmopuyorumnanaktan hiç biri tutmuo voila nın yerini kömür gibi yapıooo çok güzel oluooo boyucaksan voila derimm ben tabi karar senin

voilanın siyahını çok methetmişler bu konuda :)
hepiniz voila 1.0 siyahtan bahsediyorsunuz değil mi ?
bir de 1.7 olan mavi siyahı da var da...

bende 1 seneyi geçkindir
saçımı açtım gölge yaptım şimdide kahve tonlarına boyadım
ama tabi o uzun saçlarım yıprandı kestirmek zorunda kaldım.......
o güzel kahverengileri için ,hala saçım şuan kahverengi........açılıp yıprandığı için istediğim ton tutsa bile akıyor

ama benim aklım gene siyahta kaldı...........
hem siyahtan kurtulup başka renk denemek istiyorum...
hem de siyahtan vazgeçemiyorum........o kadar para döktükten sonra siyaha
dönüş olmaz......ama sanki siyah saça makyaj daha yakışıyor gibi

ben 29 yaşıma kadar hep simsiyah saçlıydım..........o yaştan sonra hep
karemel koyu sarı gölge ve şimdi kahve.......o arada 1 sene sadece siyaha
döndüm ama tekrar açtırdım..............
şimdi gene siyaha dönsem mi bilmiyorum
makyaj yaparken aynada kendimi siyah saçlı hayal etmeye başladım
ooooooffffffffffffffffffffff çok kararsızım
ama siyah saçın rengini başka bir renk tutmuyor sanki

ben saçımı öriyalla açtırıp sarı yaptırmıştım 3 ay önce koleston 6/7 çikolata kahve boyadım güzel oldu ama şuan saçımın rengi oldukça açıldı boya aktı kendi saçım koyu kahve-siyah arası bi renk kendi saç rengimi kullanamak istiyorum şimdi hangi renge boyasam uzun süre kullanabilirim boya akmaz uzadıkça boyalı kısımları kestirerek kendi saçıma dönüş yapıcam koyu kahve yada doğal duran bi siyah yapsam olur mu arkadaşlar kaç ay kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim :enbuyukkk:

siyahtan vazgeçemiyorum diyenler arkadaşlar tecrübeli olduğunuz için fikirlerinizi almak istedim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden...

bende siyah saçtan kesinlikle vazgecemem napıyım simsiyah saç çok güzel duruyo:))gerçi kendi saç rengimde çok koyu ama olsunn:))

bende yılardır her renge boayaıp o kadar actırmak ıcın para verıp sacımı yıpratıp hep sıyaha donerım cok asıl dıruo ama bazı markaların sıyahı bı tuhaf oluo plastık gıbı sımdı su amonyaksız olan var onlar guzel gıbı

slm benimde saçlarım mavi siyah yıllardır aynı mavi siyah viyole siyah karısık yaniii vazgeçemiyorum ama artık viyole istiyorum yada patlıcan moru gibi bakcam bakalım evde olur mu acaba yada kuaför yapsa acarsa yanar mı bilginiz var mı cvp lütfennn kızlarr ... yeniyim ben burdaaa....

Canım ben de bu yaz değişiklik olsun diye siyahın üstüne patlıcan moru boyamaya kalkıştım evde arkadaşım boyadı doğal rengim sarı diplerim gelmişti.. loreal ile boyadım ve diplerim mosmor geri kalan belime kadar olan saçlarım yine simsiyah tekrar üstüne boyayamadm da gezdim öyle bir ay klava:
evde kendin deneme yani siyahın üstüne hiçbir renk tutmuyor.

siyahın o asil aydınlığını görebilendenim bende.. siyah dan asla vazgeçemem

Ben de siyaha bayılıyorum ama çok dökülüyor saçımı kestirmek zorunda kaldım daha doğal rengine dönmek istemiyorum ama boyamaya da korkuyorum sen zamanlarda hele aşırı dökülmeye başladı.:1no2:

siyahı bende çok seviyorum kızlar yaaa, koyu renklerin hiç biri siyah gibi olmuyor, siyah yapınca makyaj bile daha güzel duruyor yüzde :) şu an kumralım değişklik olsun diye ama tekrar siyah yapasım var:) farklı olmayı seviyorumm

sagol canım ya bende düşündüm dipler açık kumral kendi rengim diğer yerler mavi siyah olmaz dedim ama ben şöyle deneyeceğim eger olmazsa kuaföre gitcem bir tüp mavi siyah bir tüp patlıcan moru karıstırıp boyayacağım mor mavi elde etcem inş yazarım yapınca ok çook tşkkkür en sonunda viyole için kuaföre gitcem zatiiii ....sagolll canımmmm...a.s.:1hug:vereliniortak

canım ya viyole siyah var loreal in 2.10 o evde yapsam olur heralde dimi hemen hemen aynı tonlar dimi yapan var mı yardımcı olursanız çook sevinirimmm kararsızımmmmm ...:bbo:

Arkdşlr bnde saçımı syhtn karamele açtrdm ve çk pşmn oldum çikolata brownie ye boydm soradan ve aktı şuan saçm kızılımsı tuhaf bir renkte doğal ve parlk duran bir siyaha boymk istyrm mavi siyaha boymştm daha öncdn (karamele dnmeden önce) gzl duruodu ama hangi markayla boydaığımı htrlmyrm sizdn isteğm BEN BOYAYIM diye bağırmayn cırtlak durmayan doğal siyah tonlarından hangi markayı önerirsiniz ? acil dzltmem lazm.. yardmlrnzı beklyrm ltfn...

Çoğu kişi siyah saçlarımı beğeniyor ama gidip doğal sarı saçlarımı boyatmak gibi bir aptallık yapmayacağım bir daha ömrüm boyunca
O kadar kötü durumdayım ki saçımın rengini açtırsam, biliyorum mahvolacak
O yüzden hiçbir şey yapamıyorum

arkadaşlar benide bu aralar bi siyah saç sevdası tuttu ki anlatamam.. hem saçımı siyaha boyamayı çok istiyorum hemde sonra değiştiremem diye korkuyorum. Yorumlara kömür siyahı olan voila 'nin siyahı değil mi? mavi siyah olmuyor yani? çünkü ben mavi siyah istemiyorum. Anneme soruyorum o da " hangi siyahı alırsan al mavi siyah olur gotikler gibi olursun diyo -tatlicadiarzu- Peki siyah olmazsa siyah gibi duran hangi renk var? loreal residence 'ın koyu kestane ( brezilya yazıodu) si var, o siyah gibi durur mu??? çok merak ediyorum yarın boyayacağım artık cevaplarsanız çok sevinirim opuyorumnanaktan

yoo hiç ilgisi yok tüm siyahlar mavi-siyah gibi durmuyor ben voila siyahı çok kullandım inanın hiç akma olmadı yıkarken falan havlu vs hiç boyanmıyordu siyah olmasına rağmen , geçenlerde başka marka kahve yaptım hep akıyor yıkadıkça :sm_confused: voila derim ben mavi siyahla ilgisi yok

siyah saç mı...akannehir benim için kabus demek..hem kendimde sevmiyorum hemde boyasam bile çabuk sıkılırım....ama bazılarına çok yakışıyor...evanescence mesela...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…