- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Maasallah saglikla,sihhatle gelsin ayagini sursun darisi sana olsun![]()
Yahu ne istiyon sen benden deli kadın. Kızına arkadaş mı arıyorsun nabıyorsun annamadım ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maasallah saglikla,sihhatle gelsin ayagini sursun darisi sana olsun![]()
OleeyySen doğur sana bayilik alıyım![]()
Benim koca huysuz değildir sağolsun, sadece dolabını dağıtmasın yeter![]()
Senin rüyana göre ben ikiz doğuruyordum, banada 2 çift alsana hemşire![]()
Benimki yap dersen yapıyorAnlatsam delirirsin, öyle manyak. Onsesif midir nedir bilemedim. Allahtan kendi de yapıyor da sesimi çıkartmıyorum.
Beni özlemişsiniz ondan.Sebep ?
Aynı zamanda olsa negzel olurduBende de hamilelik takvimi görmüştü bu name kadını geçenlerde.
Seninki çıksın inşallah, benimki araya kaynasa da olur.
Ama bebem olacaksa ikiz olsun isterim ben de.
Beni özlemişsiniz ondan.
Annama hih arkidis olurlarYahu ne istiyon sen benden deli kadın. Kızına arkadaş mı arıyorsun nabıyorsun annamadım ki![]()
Hangi konuuÖf şu bdv de konu vardı, 62 sayfa olmuş, 62 sayfadır aynı şeyi söylüyor konu sahibi..
Aynı zamanda olsa negzel olurdu
İzmir nüfusuna katkıda bulunurduk![]()
Annama hih arkidis olurlarhem sana cok yakisir. Artik vakti geldi hazir misin
![]()
Bisi yok kiz pittircan gitcekDeğilim. Sanırım benim biyolojik saat bozuk çıktı. Garantisi de bitmiş değişim yamıyolla.
Bisi yok kiz pittircan gitcek![]()
Pıttırdıktan sonrası prollem zaten ayol.
Ay ablam evleniyor, adamın kızı var. Havadan çocuğa kondu kadın ya la.
Sep bu gecici bir surec. Evet ilk zamanlar elbette zordur ama 3 yastan sonrasi cok iyi. Senin minyaturun gibi oluyor laftan sozden anliyor. Sirf bundan dolayi erteleme derim. Gecmez gibi geliyor ama zaman cok hizli geciyor.
Aslında ben yoğummmm galibaarada yazıyorum kimse cevap vermii
![]()
Siyasetten sonra bugün hic yeni bi maceraya atılasım yok, aşkım da aradıı hazır tüy gibi olmusken hiç keyfimi bozasım yok ama merak bu durduramıyorum link versene linkÖf şu bdv de konu vardı, 62 sayfa olmuş, 62 sayfadır aynı şeyi söylüyor konu sahibi..