Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Oo daha fena :) kayserideysen onerebilecegim doktor var. İnan bende cok useniyordum ama gercekten iyi geliyor.
Yok canım tunceliye döndüm
images (1).webp
Aynen bu vaziyetteyim

Yok canım tunceliye döndümEki Görüntüle 1839760 Aynen bu vaziyetteyim
Üşengeçlik, enerjiden mahrum hissetme, sürekli yorgunluk, alıp başımı gitsem de kafamı dinlesen hissi ufak ya da büyük bi sürü psikolojik rahatsızlıgın yan sonucu olabilir aslında.

Fırsatını buldugunda ihmal etme kuzu danışma konusunu. Beklediginden daha fazla sıkıntıdan bi anda kurtulabilirsin :KK50:

@_angela_ daha önce konuştugumuzda da söylemiştim, yine söylüyorum. Çok güçlü bi kadınsın kızım sen, bebegin çok şanslı olacak :anne::anne:

Teşekkür ederim ^_^ Hayırlısı olsun, sağlıkla, huzurla...
Normalde bunun konusu açılmazdı da, bir vesileyle açılmış bulundu, faydam dokunursa birilerine ne mutlu bana.

Süte geçmeyen ilaç yok canım, bu senin oto-kontrolün ile sağlanacak bir şey.
Lustral benim vakti zamanında kullandığım en hafif ilaçlar arasındadır, akineton-risperdal consta kokteylinin de atağı engelleyemediği bir kafadan, sıfır antidepresan ve tek doz depakine kadar kendini kontrol altına alabilmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki Allah'ın da izniyle aşılamayacak hiçbir şey yok. Şu an kullandığım 2 vitamin var hamilelik için, daha da ilaç vb. hiçbir şey yok, üzerine sigarayı da bıraktım, sigara bırakırken sadece 1 kere sinir atağı yaşadım ve 5 dakikamı almadı kontrolü :)

Yaparsın sen de. Hakimiyetini tam sağlayamayacağını düşündüğün an o ortamdan uzaklaş, git suratına su filan çarp ve kendine sakinleştirici cümlelerini tekrar et, espri gibi dursun aklının bir köşesinde bak bu benim taktiğim :KK70:

Çok sinirlenirsem giderim öbür taraflara bi yerlere, yere iki tabak çalarım filan, sonra "Sirtakiye bağlamadan bi su içeyim" diye kendi kendimle alay etmeye başlarım. Sakinleşiyor sonra insan :))
Super balim oto konrtolun cok iyi ne kadar guzel umarim birdaha gic bozulmaz:))

Deneyecegim gulum. Ben baska odaya gitsem bile orda bagarmaya devam ediyorum :KK70:

Super balim oto konrtolun cok iyi ne kadar guzel umarim birdaha gic bozulmaz:))

Deneyecegim gulum. Ben baska odaya gitsem bile orda bagarmaya devam ediyorum :KK70:

Ay dışarıdan komikmiş, ben de yapardım onu :KK70:
Böyle şey gibi, survivor Nagehan'ın kıskanıosun kızıaam çıkışı gibi.
Oda değiştirirdim giderdim öbür taraflarda söylenmeye devam ediyorum.
Rutindir bak sinirlenme sıram:
Önce olaylara bi sinirlenirim "Hayret bişi yaa" larla başlar
Sonra "Zaten ne umuyorum ki" ile ufak bi aralık kendimi eziklerim.
Devamında tüm insanlık nasibini alır bazı söylemlerimden :KK53:
İşte çok uzatmadan taktiklerime başlarım, makaraya sararım vs.
Şu odaya gideyim bari, orada parçalayacak daha ucuz şeyler vardı filan diye... :))

Not: İş bu seviyeyi geçmeye başlarsa da zaten, düşünce yönümü değiştiririm elimden geldiğince; mesela hamişlikle sigara şeysinde eşime git dedim gitmedi, sandalye fırlattım (Tam isabet ettirmemeye çalışarak, yere doğru), sonra baktım ellerim dişlerimi sıkmaya başlıyorum, hemen derin nefes ve sakin ol, sigaradan birkaç nefes çekmek için bunlar değmeyecek, yoksunluktan bu, şu anki öfkenin bir faydası olmayacak, bebiş var karnında hadi sakinleş vs vs... Çözüldüm zaten hemen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay dışarıdan komikmiş, ben de yapardım onu :KK70:
Böyle şey gibi, survivor Nagehan'ın kıskanıosun kızıaam çıkışı gibi.
Oda değiştirirdim giderdim öbür taraflarda söylenmeye devam ediyorum.
Rutindir bak sinirlenme sıram:
Önce olaylara bi sinirlenirim "Hayret bişi yaa" larla başlar
Sonra "Zaten ne umuyorum ki" ile ufak bi aralık kendimi eziklerim.
Devamında tüm insanlık nasibini alır bazı söylemlerimden :KK53:
İşte çok uzatmadan taktiklerime başlarım, makaraya sararım vs.
Şu odaya gideyim bari, orada parçalayacak daha ucuz şeyler vardı filan diye... :))
Ay gulumsedim:-) ayni ben. "Ben su hayatta kimseye yaranamadim zaten hayret birsey" leerrrr :D

Ben kirip dokmuyorum kendime zarar veriyorum duvara yumruk atmalar kapiya vurmalar falan ayi gibi oluyorum:D

Ay gulumsedim:-) ayni ben. "Ben su hayatta kimseye yaranamadim zaten hayret birsey" leerrrr :KK70:

Ben kirip dokmuyorum kendime zarar veriyorum duvara yumruk atmalar kapiya vurmalar falan ayi gibi oluyorum:KK70:

O davranıştan uzaklaş canım, tamam hani o da bi sakinleşme yöntemi ama kendine de olsa canlıya zarar vermiş oluyorsun. Git cansız bir şeylerden çıkar hıncını. Hatta yedekte tabakların filan, dandik, ucuz bulunsun. Sinirlenince git onları kır.
Yastıkların olsun, bunları aklına kodla, git yastıkları yumrukla :)
Yönünü ve şeklini değiştirerek boşaltabilirsin anlık gelen siniri. Yaparsın ^_^

Size 100 puanlik bir sorum var:
Ben nasil duzelirim? Nasıl,kibar ve sevgisini dile getiren biri olabilirim?
@Sephoraa @_angela_ MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana Denas14__ Denas14__ ladyamore ladyamore tantanis tantanis nameaver nameaver @bilinmeyenfx S shot
4 yildir esime hic "canim,askim,sevgilim,hayatim" vs.. Demedim.
Cok seviyorum ama soyleyemiyorum. Agzindan cikmiyor. Utaniyorum..
O da diyor ki "Berbat adamlara bile esleri 'hayatim' diyor. Senin agzindan ismim bile cikmiyor"
Hakli adını soylemeye bile utaniyorum. Johnny diyorum. Bazen de Alo. Ismini kisaltiyorum.
Su lanet dudaklarim cok guzel öper de "seni seviyorum" diyemez :110:

Üşengeçlik, enerjiden mahrum hissetme, sürekli yorgunluk, alıp başımı gitsem de kafamı dinlesen hissi ufak ya da büyük bi sürü psikolojik rahatsızlıgın yan sonucu olabilir aslında.

Fırsatını buldugunda ihmal etme kuzu danışma konusunu. Beklediginden daha fazla sıkıntıdan bi anda kurtulabilirsin :KK50:
Sorun olduğunun farkındayım da sen burdan yardımcı olsan ben anlatsamda ha beybi:dua:

Ay gulumsedim:-) ayni ben. "Ben su hayatta kimseye yaranamadim zaten hayret birsey" leerrrr :KK70:

Ben kirip dokmuyorum kendime zarar veriyorum duvara yumruk atmalar kapiya vurmalar falan ayi gibi oluyorum:KK70:
Eşim sen sabah söyleniyor muydun ben rüya mı gördüm diyor tamda yeni sakinlemişken geri hatırladım tabiki soyleniyordum kimse bana acımıyor arkanızı toplayıp duruyorum yetmiyor dışarıdan çocuk getirip onunda arkasını toplatiyorsunuz gelen giden semer vuruyor falan offf içim daraldı kardeşim bile eniştem nasıl katlanıyor sana dedi :KK42:

Size 100 puanlik bir sorum var:
Ben nasil duzelirim? Nasıl,kibar ve sevgisini dile getiren biri olabilirim?
@Sephoraa @_angela_ MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana Denas14__ Denas14__ ladyamore ladyamore tantanis tantanis nameaver nameaver @bilinmeyenfx S shot
4 yildir esime hic "canim,askim,sevgilim,hayatim" vs.. Demedim.
Cok seviyorum ama soyleyemiyorum. Agzindan cikmiyor. Utaniyorum..
O da diyor ki "Berbat adamlara bile esleri 'hayatim' diyor. Senin agzindan ismim bile cikmiyor"
Hakli adını soylemeye bile utaniyorum. Johnny diyorum. Bazen de Alo. Ismini kisaltiyorum.
Su lanet dudaklarim cok guzel öper de "seni seviyorum" diyemez :110:

Yazmayı dene. Yazabilirsen, söyleyebilirsin de.

Back
X