O bana göre daha rahat sanırım ben daha çol sorun yapıyorumSiz saygili olabilirsiniz her fikre ama karsinizdakinde var mi bu onemli. İliskiler cift tarafli. Hosgoruluyseniz sorun yok.
:)))). Bu da ihtimal. Hayatta herşey değişiyor. Ama ne bilim insan yine de korkuyo. Biri sağ biri solAblamla eşinin siyasi görüşü evlenirken aynıydı şuanda zıt. Fikirler değişebilir. Yaşayıp gidiyolar valla:) isteyen istediğine oy veriyorsa, insan gibi fikirlerini söyleyebiliyorlarsa sorun yok bence
kesinnnn çatal bıçak havada uçuşurÖzellikle seçim zamanları boşanma aşamasına gelinebilir.
Evet ama burda aleni bi zıtlık var mesele sadece siyasi fikir değil. Yaşam tarzları da farklı sağcı ve solcuların. Çocukları nasıl yetiştirecez o kendi ben kendi istediğim şekilde yetiştirmeye kalksak çocuk kafayı yemez miAyni gorustekiler de anlasamiyor.
Evet ama burda aleni bi zıtlık var mesele sadece siyasi fikir değil. Yaşam tarzları da farklı sağcı ve solcuların. Çocukları nasıl yetiştirecez o kendi ben kendi istediğim şekilde yetiştirmeye kalksak çocuk kafayı yemez mi
O zaman olmaz canim sıkıntı buyukEvet ama burda aleni bi zıtlık var mesele sadece siyasi fikir değil. Yaşam tarzları da farklı sağcı ve solcuların. Çocukları nasıl yetiştirecez o kendi ben kendi istediğim şekilde yetiştirmeye kalksak çocuk kafayı yemez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?