Siyasi görüş farklığı evlilikte sorun yaratır mı

zsag

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
199
26
118
İstanbul
Arkadaşlar 2 zıt görüşe sahip kişiler evlenince sıkıntı olabiliyo mu. Evlenmeden gözüne batmaya n şeyler sorun teşkil ediyor mu. Aramızda böyle evlilikeei olan varsa bi fikir verebilir mi. Biri var hayatımda ama siyasi görüşlerimiz hayata bakışımız zıt ama onun dışında çok iyi anlaşıyoruz. Ben biraz herşeye mantıksal ölçüde yaklaştığım için belki de abartıyorumdur. Yorumları bekliyorum teşekkürler :))))

Siz saygili olabilirsiniz her fikre ama karsinizdakinde var mi bu onemli. İliskiler cift tarafli. Hosgoruluyseniz sorun yok.

Ablamla eşinin siyasi görüşü evlenirken aynıydı şuanda zıt. Fikirler değişebilir. Yaşayıp gidiyolar valla:) isteyen istediğine oy veriyorsa, insan gibi fikirlerini söyleyebiliyorlarsa sorun yok bence

Olabilir de olmayabilir de. Örneğin biri alkol alıyorsa diğeri karşıysa günah, haram diyorsa olur ki forumda görüyoruz kadınlar eşlerinden şikayet ediyorlar içki yüzünden. Ama iki taraf da olgun olur kendini bilirse sorunsuz da devam edebilir. Ama bana kalırsa düşük ihtimal bu.

Siyasi görüşte tabikide farkliliklar olabilir önemli olan karşılıklı saygıdır
Sanki siyasilerin cok ta umrunda bizim düşüncemiz

Çok uçlardaysa görüşler bu sosyal anlamda da bazı farklılıklar oluşturabilir.Tabi iki taraf da hoşgörülüyse pek sıkıntı olmaz.

sorun olur evet ama eş ve sizin tahammüül sınırlarınıza bağlı.

Son düzenleme:
Terörü destekleyen bir siyasi görüşse kabul edilemez saygıyı haketmez. Malum ülkede sağ sol ve terör diye üçe ayrıldı siyasiler. Ama sağ sol meselesiyse sadece ılımlı yaklaşılabilir tabiki karşılıklı olduğu sürece sorun çıkmaz bence.

Ablamla eşinin siyasi görüşü evlenirken aynıydı şuanda zıt. Fikirler değişebilir. Yaşayıp gidiyolar valla:) isteyen istediğine oy veriyorsa, insan gibi fikirlerini söyleyebiliyorlarsa sorun yok bence
:)))). Bu da ihtimal. Hayatta herşey değişiyor. Ama ne bilim insan yine de korkuyo. Biri sağ biri sol

Hoşgörülüyseniz orta yolu bulursunuz bence.
Ama bahsettiğim hoşgörü lafta değil,yani ''tabi canım saygı duyuyorum'' demekle olmuyor,davranışlarından biraz anlarsınız.Mesela sizin yaşam tarzınıza,giyiminize falan çok karışıyor mu,laf söylüyor mu bunları göz önünde bulundurun.Baskı yapıyorsa zaten olmaz o iş.

Bence etkiliyor. Bu yüzden boşanan bile var memlekette. Çok fanatik degilse iki tarafta olabilir yine de

O zaman olmaz canim sıkıntı buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…