- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
aman ne komik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bdv deBazılarınız gülmüş eğlenmiş bazılarınız da ne kadar kasım kasım kasılmış,
sövsem vermeyeceği tepkiyi geyik olsun diye açtığım konuya veren tipler var
biri de demis ki "sairlere hakaret ediyo"
abart bacım, allahu ekber dağları seviyesine cıkart abart abart
ya. :d
durduk yere o testosteron kokusunu nerden aldınız mesela:)erkek misin dalga geçmek için mi üye oluyorsunuz anlamıyorum iki
diline duyduğunun saygının şiir kelimesiyle sınırlı kalması ne üzücü,Şiriylerin saçma sapanda ondan en başından bir şey yazıyorsan Bunca şair insana su başlık bile hakaret Once yazmayı öğren
Bana edebiyat yapicagina önce nasıl bir şiyir yazılmaz onu öğrendiline duyduğunun saygının şiir kelimesiyle sınırlı kalması ne üzücü,
-de/da eki ayrı da mesela(sadece örnek:)
neden, çok mu güzel yazıyorum?Bana edebiyat yapicagina önce nasıl bir şiyir yazılmaz onu öğren
Senden olsa olsa kabak tadı olurBenden aşk şayiri olmaz mı?
masal hanım, hiç aşık olmamış kadar kırıcısınız. ayrıca kabağın nesi var?Senden olsa olsa kabak tadı olur![]()
Canım şiirlerin çok anlamlı, baya bi eğitici insana bişeyler katıyor. Yaşın kaç?Bazılarınız gülmüş eğlenmiş bazılarınız da ne kadar kasım kasım kasılmış,
sövsem vermeyeceği tepkiyi geyik olsun diye açtığım konuya veren tipler var
biri de demis ki "sairlere hakaret ediyo"
abart bacım, allahu ekber dağları seviyesine cıkart abart abart
ya. :d
24 bomba hanım.Canım şiirlerin çok anlamlı, baya bi eğitici insana bişeyler katıyor. Yaşın kaç?