Siz anlatın ben dinleyeyim 🤗

DilekHanim

Beklemek bir ümit, bin endişe.💫
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2022
1.272
506
73
30
Hanımlar hamileliğinizi nasıl öğrendiniz ne gibi belirtiler yaşadınız anlatırsanız sevinirim

Zaten beklediğiö bişe oldugu için belirtiye kalmadan öğrendim oyle ilk haftalarda da aman aman belirti olmuyır zaten kasıklarımda regl geliyomus gibi sancılar oldu bu kadar.

Zaten beklediğiö bişe oldugu için belirtiye kalmadan öğrendim oyle ilk haftalarda da aman aman belirti olmuyır zaten kasıklarımda regl geliyomus gibi sancılar oldu bu kadar.
Sevindim sizin adınıza bir gün bende hamilelik belirtilerimi yazarım inşallah

Kızlar benimde 8 gün gecikti 3 gün test yaptım negatif çıktı ama doktor 1 hafta sonra tekrar ver ddi belim çok ağrıyordu adet olacakmış gibi bugün geçti göğüs ağrısı başladı tansiyonum 9 5 e düşmüş sürekli başım dönüyor

Hanımlar hamileliğinizi nasıl öğrendiniz ne gibi belirtiler yaşadınız anlatırsanız sevinirim
Beklemedigim anda öğrendim önce leke şeklinde geldi adet oldum sanıp ped takmıştım ama 3 gün boyunca giderek azaldı lekelenme ve suphelendim test yaptım evde çıktı sonrasinda kanda da çıktı su an 10 haftalık

Leke Adet zamanında mi gelmişti

Kan testi yaptınız galiba

Evet aslında hani diyorlar ya aklından çıkardığın zaman oluyor diye gerçekten de öyle oldu . Hiç aklımda doğal yolla hamile kalicagim yoktu . O yüzden salmistim
Orası öyle tabi ama insanın ilk hamileliği olunca her gün kendini dinliyor bı belirti olsa da umut etsem diyor sürekli doktora gitmek de yoruyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…