- 16 Ocak 2022
- 1.272
- 506
- 73
- 30
- Konu Sahibi DilekHanim
Hanımlar hamileliğinizi nasıl öğrendiniz ne gibi belirtiler yaşadınız anlatırsanız sevinirim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevindim sizin adınıza bir gün bende hamilelik belirtilerimi yazarım inşallahZaten beklediğiö bişe oldugu için belirtiye kalmadan öğrendimoyle ilk haftalarda da aman aman belirti olmuyır zaten kasıklarımda regl geliyomus gibi sancılar oldu bu kadar.
Beklemedigim anda öğrendimHanımlar hamileliğinizi nasıl öğrendiniz ne gibi belirtiler yaşadınız anlatırsanız sevinirim![]()
Leke Adet zamanında mi gelmiştiBeklemedigim anda öğrendimönce leke şeklinde geldi adet oldum sanıp ped takmıştım ama 3 gün boyunca giderek azaldı lekelenme ve suphelendim test yaptım evde çıktı sonrasinda kanda da çıktı su an 10 haftalık
![]()
Kan testi yaptınız galibaKızlar benimde 8 gün gecikti 3 gün test yaptım negatif çıktı ama doktor 1 hafta sonra tekrar ver ddi belim çok ağrıyordu adet olacakmış gibi bugün geçti göğüs ağrısı başladı tansiyonum 9 5 e düşmüş sürekli başım dönüyor
Evet aslında hani diyorlar ya aklından çıkardığın zaman oluyor diye gerçekten de öyle oldu . Hiç aklımda doğal yolla hamile kalicagim yoktu . O yüzden salmistimLeke Adet zamanında mi gelmişti
Orası öyle tabi ama insanın ilk hamileliği olunca her gün kendini dinliyor bı belirti olsa da umut etsem diyor sürekli doktora gitmek de yoruyor insanıEvet aslında hani diyorlar ya aklından çıkardığın zaman oluyor diye gerçekten de öyle oldu . Hiç aklımda doğal yolla hamile kalicagim yoktu . O yüzden salmistim
3.gün yapmıştım negatif çıkmıştı bi hafta sonra bi daha yapmami soyledi doktorKan testi yaptınız galiba
Kullandığınız herhangi bir ilaç varsa oda yapabilir bekleyin doktor öyle dediyse tekrar yapin3.gün yapmıştım negatif çıkmıştı bi hafta sonra bi daha yapmami soyledi doktor
Sizin var mı hamilelikOrası öyle tabi ama insanın ilk hamileliği olunca her gün kendini dinliyor bı belirti olsa da umut etsem diyor sürekli doktora gitmek de yoruyor insanı![]()
Bu ay erken geldi adetim 8 gün önce ve değişikti birkaç hamilelik belirtim var ama sanmıyorum olduğunu yinede yarın kan vercemSizin var mı hamilelik
İnşallah nasip olurBu ay erken geldi adetim 8 gün önce ve değişikti birkaç hamilelik belirtim var ama sanmıyorum olduğunu yinede yarın kan vercem
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah nasip olur![]()
Tekrar test yaptınız mı acaba3.gün yapmıştım negatif çıkmıştı bi hafta sonra bi daha yapmami soyledi doktor
Evet negatif çıktı stresten gecikmisTekrar test yaptınız mı acaba