Siz benim yerimde olsaydiniz napardiniz...???

Ertanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
91
20
3
Gecende bi konu acmistim esimle kavga ettikten sonra kv ile olanlari...
O olaydan sonra esimle eskisi gibi konusmaz oldum aradiginda napiyon nasilsin diye bi iki kelime edip kapatiyordum (onuda asker oldugu icin dayamadigimdan) kv de ayni sekilde konusuyormus esimle...
aksam aradi 'dayanamiyorum artik ben boyle olsun istemiyorum' dedi 'nasil olmasini istiyordun da bu duruma getirdin' dedigimde esim 'kavgada sen hakliydin ve kendimi hakli olarak gostermek bana destek olan arka cikan olsun diye annemi arayip seni kotuledim kavgayi senin cikarttigini, askerde piskolojimi bozuyor, bana destek yerine hep köstek oluyo gibi seyler soyliyip. Seni aramasini beni korumasini istedim' dedi...
Bende 'Bunlari nden yaptigini annene anlattin mi' diye sordugumda bana 'ertesi gunde komsuyu tekrar senin yanina gonderdiklerinde aradim soyledim' dedi...

Göz göre huzurumuzu, mutlulugumuzu mahfetti...

Ona öyle coook kizginim ki 'esim' bile yazmak gelmiyo icimden...

Artik askerde olup olmamasini dusunmeden onunla uzunnnn bi sure konusmak istemedigimi soyledim..
Ne zaman onun bu davranisini affaderim bilmiyorum...

Sizin esiniz böyle yapsa napardiniz..?

Ben olsam sanırım annesını arayıp hepsını anlatmasını , annesının senden ozur dılemesını ısterdım .

Bende aynen bunu isterdim.

Ne yapacaksın kocaya trıp atsan , burnundan getırsen ne olacak kı ? ( askerlıgını yapmayan adamla ne dıye evlenılır anlamıyorum kankıler ) Yazık bunalıma sokmaya gerek yok annesıde bılmelı ama karısı nerde annesı nerde durmalı en guzelı bence bu .

Ben olsam sanırım annesını arayıp hepsını anlatmasını , annesının senden ozur dılemesını ısterdım .

Ozur dilesin demedim ama annem arasin sen kotulemisin oda beni aradiginda banada sormasi gerekirdi direk yargilamamaliydi dedigimde cevabi sen kucuksun sen ara oldu

Hatasini itiraf etmis annesine de ssoylesin hakli ortaya ciksin sizde konuyu kapatin ozur dileyen affedilmeli bence (aldatma siddet disinda)

Ozur dilesin demedim ama annem arasin sen kotulemisin oda beni aradiginda banada sormasi gerekirdi direk yargilamamaliydi dedigimde cevabi sen kucuksun sen ara oldu

Burda haklılıgını konusturacaksın annesı arayacak yanlıs anlamısım dıyecek bence .

Hata yapanin kucuk buyuk diye ayrimimi olur aratsin iste ne uzatiyor oda ...ya da annesine soylesin cokmu zor ...hakli olduğunuz bilinmeli ki. Sizde siteminizi anneye yaparsiniz iciniz rahatlar

Burda haklılıgını konusturacaksın annesı arayacak yanlıs anlamısım dıyecek bence .

Hala benim aramam icin israr etti bende aramiycam diye soyledim..
'Ve ayni sekilde senide uzun sure aramiycam kac gundur senin bu egon tatmin olcak diye uykusuz kaldim ilac ictigim icin sadece bi iki lokma bi sey yedim' dedim..
Esimi aramayarak hata mi yaparim.?

Ne yapacaksın kocaya trıp atsan , burnundan getırsen ne olacak kı ? ( askerlıgını yapmayan adamla ne dıye evlenılır anlamıyorum kankıler ) Yazık bunalıma sokmaya gerek yok annesıde bılmelı ama karısı nerde annesı nerde durmalı en guzelı bence bu .
Evleniyorsa ana kuzuluğunu bırakıp,problemleri çözebilecek guçte olacak adam. Kızım bana arkadaşını şikayet etmez hele yalan hiç söylemez. Eşi yalan yanlış anneye şikayet etmek çok saçma

Hala benim aramam icin israr etti bende aramiycam diye soyledim..
'Ve ayni sekilde senide uzun sure aramiycam kac gundur senin bu egon tatmin olcak diye uykusuz kaldim ilac ictigim icin sadece bi iki lokma bi sey yedim' dedim..
Esimi aramayarak hata mi yaparim.?

Muallakda kaldım şuan bence ara bu konuyu usteleme ama cokda samımı olma . Annen arayana kadararamayacagım işine gelıyorsa de .

Evleniyorsa ana kuzuluğunu bırakıp,problemleri çözebilecek guçte olacak adam. Kızım bana arkadaşını şikayet etmez hele yalan hiç söylemez. Eşi yalan yanlış anneye şikayet etmek çok saçma

Çocukluk bu resmen ya . Bu adamlara bır haller oluyor ha .

Çocukluk bu resmen ya . Bu adamlara bır haller oluyor ha .

Esimle 5yil flört dönemimiz oldu 9 aydirda evliyiz bu olaya kadar ben haksiz oldugumda özür dileyip gönlünü alirdim esim haksiz olunca özür diliyip gönlümü alirdi ama bu sefer haksiz oldugunu kabul ettirmemek icin destek aramis kendine...

Esimle 5yil flört dönemimiz oldu 9 aydirda evliyiz bu olaya kadar ben haksiz oldugumda özür dileyip gönlünü alirdim esim haksiz olunca özür diliyip gönlümü alirdi ama bu sefer haksiz oldugunu kabul ettirmemek icin destek aramis kendine...

Gelsın velısıyle bırde dovsun senı :D Sen bence ınat et hem mesafe gırer araya ıyı olur .

Muallakda kaldım şuan bence ara bu konuyu usteleme ama cokda samımı olma . Annen arayana kadararamayacagım işine gelıyorsa de .

3 gündür iki yabanci gibi konusuyoruz zaten.
Gercekli bi nden istedigimde sevdigine inanmadim dedi onu dedikten sonra aramak gelmiyo icimden...

Esinide bence bir kac gun arama. Umarim hatasini anlar.sanmiyorumki annesini arayipta gercekleri soylemis olsun. Inanmadim yani

Birsüre konuşmaz, konuşursam da fazla mesafeli olurdum sanırım.

Çok saçma davranmış.

Uzaktayken bile telefonla arayip sikayet ediyorsa gelince bi sey olunca kosa kosa gidip 'anne bna bunu dedi' derse sasirmam artik

Tavrın net olmalı o yuzden bence , konuyu tekrar tekrar acma sen dıyecegını de .

3 gündür iki yabanci gibi konusuyoruz zaten.
Gercekli bi nden istedigimde sevdigine inanmadim dedi onu dedikten sonra aramak gelmiyo icimden...

Bahane bunlar tabıkı bılıyor sevdıgını sevmesen askerlık yapmamıs adamla neden evlenesın kı ?

Back
X